|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ja byde na pewno na Barsie 1 grudnia , na Unicsie raczej też  w tym sezonie zaliczyłem już Mariupol w VTB , zainteresowanie widzów na trybunach spore , jak coś moge pomóc z biletami bo mam do hali kilkaset metrów , ale to jeszcze czas 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A wiesz Leon, że dosłownie ze 2 tygodnie temu myślałem właśnie żeby przyjechać na Barcelonę (1 grudnia), ale wyszło mi że chyba nie znajdę jednak czasu...  Szkoda. Zastanawiać się, przekonywać żony i brać urlopy :boks 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Prokom postawił na rozgrywki międzynaradowe a nie wyjdą raczej z grupy ani w Eurolidze ani w VTB
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Prokom postawił na rozgrywki międzynaradowe a nie wyjdą raczej z grupy ani w Eurolidze ani w VTB ba, z awansem do finału PLK będą mieli problem a jezeli skonczy sie lokaut i odleci Gee to nawet z półfinałem PLK 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Prokom postawił na rozgrywki międzynaradowe a nie wyjdą raczej z grupy ani w Eurolidze ani w VTB ba, z awansem do finału PLK będą mieli problem a jezeli skonczy sie lokaut i odleci Gee to nawet z półfinałem PLK  nooo.. ale nic dziwnego budżet mają jaki mają bez zmian od paru sezonów na poziomie 3 mln euro w tym roku nieznacznie zmniejszony na dodatek , jakby się Anwil albo PGE spięło to spokojnie mogą w tym roku mistrza zdobyć bo Asseco póki co nie straszne..
|
|
|
Link skopiowany do schowka