Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 48 z 80 1 2 46 47 48 49 50 79 80
M
Krecik
Krecik
M Offline
TriumfWoli, jak najbardziej i o to chodzi piwo

a inni niech dalej myślą, że jesteśmy żałośni.

Bonus: Unibet
S
S Offline
Originally Posted by młody gniewny
ale czego się spodziewać po facecie, który ostatnie 400zł w ostatnim czasie grał jako all ina na mecz z rzędu over/under

Zaciekawiło mnie to i aż się zapytam- co w tym złego, że ktoś postanowił zaryzykować i postawić na over czy under? Według Ciebie ostatnie pieniądze powinno się koniecznie stawiać na wygraną lub remis? Over/under to jakiś gorszy rodzaj typu?

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
TriumfWoli, jak najbardziej i o to chodzi piwo

a inni niech dalej myślą, że jesteśmy żałośni.

Przyznaje w doliczonym,było miekko w gaciach laugh

To co,jutro żałosne Stoke ?

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Originally Posted by saturas25
ale czego się spodziewać po facecie, który ostatnie 400zł w ostatnim czasie grał jako all ina na mecz z rzędu over/under

Zaciekawiło mnie to i aż się zapytam- co w tym złego, że ktoś postanowił zaryzykować i postawić na over czy under? Według Ciebie ostatnie pieniądze powinno się koniecznie stawiać na wygraną lub remis? Over/under to jakiś gorszy rodzaj typu?

To ze koles mi nawymyslal od zalosnych.

M
Krecik
Krecik
M Offline

Właściwie to dla mnie loteryjny zakład w większości przypadków, ale co kto lubi.

Ja bym się nie mieszał w jego zakłady, gdyby on moich i TW nie nazywał żałosnymi.

On ma swój biznes, a ja swój. Niech każdy robi po swojemu.

S
S Offline
Mnie nie obchodzą wasze kłótnie oraz dylematy "kto jest głupi a kto nie", tylko dlaczego typ under/over tak bardzo się nie nadaje do gry za dużą stawkę...

S
S Offline
Ok, macie rację z tym mieszaniem się w czyjeś typy, ale w swoim życiu widziałem już niejeden pięknie uzasadniony typ na under czy over, który jak najbardziej potwierdził analizę, dlatego dla mnie takie typy są jak najbardziej w porządku, choć oczywiście każdy ma prawo do swojego zdania.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by **Łuki**
A ja postawie taki dubel na wieczor:

Lille DNB @1.44 + Club America - Puebla @1.8 OVERR boks

Over do przerwy piwo kasa aplauz smile

Dobrej nocki papa

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Krystian
tym sie roznimy wink

Napoleon jest chyba innego zdania, hipokryto grin

powinni przyjąć twoją taktykę jak broniłeś Wisłę po wpadkach sędziów "to było wczoraj, więc nie ma sensu o tym mówić"

laugh

ale czemu ktos ma bronic wisle za bledy sedziow? bledy sedziowskie na korzysc legii tez sie zdarzaja i jakos nie ma tutaj 1000 postow na ten temat i nikt nie musi bronic kogokolwiek za to

M
Krecik
Krecik
M Offline
Ok, macie rację z tym mieszaniem się w czyjeś typy, ale w swoim życiu widziałem już niejeden pięknie uzasadniony typ na under czy over, który jak najbardziej potwierdził analizę, dlatego dla mnie takie typy są jak najbardziej w porządku, choć oczywiście każdy ma prawo do swojego zdania.

ogólnie to ostatnio była tu rozmowa o robieniu prawdziwych pieniędzy na zakładach z piłki nożnej ( prawdziwe pieniądze ! ) i wyszło, że jest takich niewielu, przyznam, że sam nie znam żadnego, większość robi je gdzie indziej.

Ja piłkę zacząłem omijać na wiedzę, już ostatnio zauważyłem, że w tym sporcie znać się to jedno, a wygrywać to drugie. Są rzeczy, które stać się muszą, świetne początki potrafiło zaliczać Hull Cityy, Blacpool, Korona w zeszłym i tym sezonie, a potem kończyli tam gdzie powinni.

Dopiero teraz czytam, że Krystian pisze, że Levante może skończyć w pierwszej "5". Dajcie mi miejsca w tabeli na under 10,5, a wejdę dość konkretnie w under, tabela hiszpańska jest dość płaska, ale ja widzę spokojnie drużyny, które ich wyprzedzą. Kto wie czy nawet Villarreal bez Rossiego ich jeszcze nie pociśnie, przecież to dopiero październik.

Korona też widzę, już kolejna porażka, tym razem u siebie z ŁKSem, Levante też to czeka, bo po prostu jest za słabe.

A z tym over/under, to tylko moje zdanie, ale z tym to wiadomo, że jak z dupą, każdy ma swoją. Mnie nikt nie przekona do zagrania za grube pieniądze na zakład tego typu.

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline

ogólnie to ostatnio była tu rozmowa o robieniu prawdziwych pieniędzy na zakładach z piłki nożnej ( prawdziwe pieniądze ! ) i wyszło, że jest takich niewielu, przyznam, że sam nie znam żadnego, większość robi je gdzie indziej.

Ja piłkę zacząłem omijać na wiedzę, już ostatnio zauważyłem, że w tym sporcie znać się to jedno, a wygrywać to drugie. Są rzeczy, które stać się muszą, świetne początki potrafiło zaliczać Hull Cityy, Blacpool, Korona w zeszłym i tym sezonie, a potem kończyli tam gdzie powinni.

Dopiero teraz czytam, że Krystian pisze, że Levante może skończyć w pierwszej "5". Dajcie mi miejsca w tabeli na under 10,5, a wejdę dość konkretnie w under, tabela hiszpańska jest dość płaska, ale ja widzę spokojnie drużyny, które ich wyprzedzą. Kto wie czy nawet Villarreal bez Rossiego ich jeszcze nie pociśnie, przecież to dopiero październik.

Korona też widzę, już kolejna porażka, tym razem u siebie z ŁKSem, Levante też to czeka, bo po prostu jest za słabe.

A z tym over/under, to tylko moje zdanie, ale z tym to wiadomo, że jak z dupą, każdy ma swoją. Mnie nikt nie przekona do zagrania za grube pieniądze na zakład tego typu.

no i swoje 3 grosze do pilki noznej od dobrego czasu dorzucaja sedziowie frown

S
S Offline
A np. tenis albo hokej, tam niby potężna wiedza MUSI gwarantować dobrą skuteczność typów?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

idac twoim tokiem myslenia to moge powiedziec, ze legie tez to czeka. w porownaniu z poprzednim sezonem to maja tylko zewlakowa i ljuboje z nowych waznych ogniw terazniejszego zespolu no i mlodych Polakow (bramkarza nie licze bo legia na nich raczej nigdy nie narzekala). mlodzi jak to mlodzi, lubia byc chimeryczni, nie wiadomo co im do glowy strzeli (chociaz wizyta w burdelu niektorym pomaga, jak widac). zewlakow gra dobrze, ale ma tez gorsze zagrania i to nie tak rzadko. ljuboja (ogladalem z jakies 7 czy 8 calych meczow legii, moze wiecej) potrafi zagrac swietna akcje, ale to jest bardzo maly odsetek jego staran. prawie za kazdym razem ryzykuje trudne zagranie i rzadko mu wychodzi, ale jak juz sie uda, to jest sytuacja bramkowa. teraz warto sie zastanowic co sie stanie, jak te najwazniejsze ogniwa legii zanotuja spadke formy albo stanie sie cos nieprzewidzianego (np. kontuzje). poki co mieli tylko pojedyncze slabsze mecze i nie wiadomo co bedzie dalej, a moim zdaniem roznie to moze byc

M
Krecik
Krecik
M Offline
A np. tenis albo hokej, tam niby potężna wiedza MUSI gwarantować dobrą skuteczność typów?

nie, ale piłka jest najbardziej oblegana i każdy ze świata bukmacherskiego od tej drugiej strony, a wypowiadają się przecież tacy ludzie też na forach i wiadomo nie od dzisiaj, że piłka daje największe zyski bukmacherom.

Nie bez przyczyny limituje się często inne sporty, bo po prostu lepiej wychodzą na Nich gracze, a przecież to nie o to chodzi, byś ty zarabiał.

Znam ludzi z świetnymi zyskami w tym biznesie i omijają piłkę szerokim łukiem.

Ogólnie też panuje zasada, że najlepiej zarabiają Ci, którzy się najmniej znają. Mam nadzieję, że rozumiesz co mam na myśli.

S
S Offline
Ok, z tym się zgadzam smile.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
ANALytics byczku jestes tam grin ?

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline

no przetrzaslem oferte na jutro i efekty na........private picks
jak tam banks spi? laugh

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by ANALYTICS

no przetrzaslem oferte na jutro i efekty na........private picks
jak tam banks spi? laugh

laugh laugh chyba nie spi skoro milczysz

tkliwy nihilista
tkliwy nihilista
Originally Posted by Danielsan
dzień dobry piwo
prosta sprawa na dziś

Żydki z Londynu + Los Rojillos DNB 5/10

Londyńczycy z Północy w niesamowitym gazie powinni przejechać się dziś po Rangersach, do tego na półwyspie Iberyjskim czas zakończyć sielankową baśń Levante smile

izunie aż miło kasa

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
skurwilem? co tzn wg ciebie? smile moze popatrz na siebie jak ci tam idzie smile

Bager widzę wyśmiał bet na Osasunę, ale czego się spodziewać po facecie, który ostatnie 400zł w ostatnim czasie grał jako all ina na mecz z rzędu over/under

i on śmie mówić czyj bet, jest żałosny, a czyj nie smirk

zalosny to jestes tutaj tylko ty, bo to nie jest twoja sprawa kto co i za ile gra i tobie daleko do tego smile tym sie roznimy wink ale jak to Drizzd wyzej napisal widze ze dalej lubisz sie do kazdego przyczepiac laugh

papa

Po Polsku Frajerzyna z ciebie jest
Co tu pisac wiecej slaby grajek i sam bez przymuszonej woli zrobiłeś z siebie ... cop

Strona 48 z 80 1 2 46 47 48 49 50 79 80

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, burbon, Szuman, $-man, latajaca_holenderka, ElNinho[mmdea]), 3,013 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,277
Posty5,829,366
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025