|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
25-22 @25  nara płotki inwestorskie. Ale nie martwcie się, widzę wasze wady i zaszczycę was jutro swoją obecnością abyście mogli przebywać koło mnie i ogrzać się w blasku mej światłości. temu sie cos odkleilo chyba  kora płata czołowego lekko się nabuzowała 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Do ilu dni bukmacher ma czas rozliczyć wydarzenie live ? Pod koniec 4 seta bwin usunęło oferte a set dla Sovi nie rozliczony ( i tak przegrałem ) . Jeśli bd sie ubiegał , to pewnie rozliczą ale na moją niekorzyść czy anulują ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
25-22 @25  nara płotki inwestorskie. Ale nie martwcie się, widzę wasze wady i zaszczycę was jutro swoją obecnością abyście mogli przebywać koło mnie i ogrzać się w blasku mej światłości. temu sie cos odkleilo chyba  kora płata czołowego lekko się nabuzowała  Anfa bogiem to ty nie jesteś i raczej nigdy nie zostaniesz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Do ilu dni bukmacher ma czas rozliczyć wydarzenie live ? Pod koniec 4 seta bwin usunęło oferte a set dla Sovi nie rozliczony ( i tak przegrałem ) . Jeśli bd sie ubiegał , to pewnie rozliczą ale na moją niekorzyść czy anulują ?  bwin i zwrot? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Korver nie kozacz po meczu  Dobrze już nie będę. I tak mało kto mnie zrozumiał. 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Do ilu dni bukmacher ma czas rozliczyć wydarzenie live ? Pod koniec 4 seta bwin usunęło oferte a set dla Sovi nie rozliczony ( i tak przegrałem ) . Jeśli bd sie ubiegał , to pewnie rozliczą ale na moją niekorzyść czy anulują ?  bwin i zwrot?  Ja się tylko pytam czy np po 2 dniach mi nie rozliczą i mam prawo żeby mi anulowali. A jak nie no to trudno 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
seria serią ale dziś Resovia to im bardziej ręki podać nie mogła (oczywiście momentami bardzo dobra gra Czewy) Grozer słabo, Mika mega słabo, Tichaczek zamiast Nowakowskim wariatem gra Perłowskim... przesadzasz troszke, od kiedy to Resovia tak swietnie gra? bo juz z Treflem powinni przegrac seta, teraz dodatkowo bez Akhrema to juz w ogole, a Czewa od meczu ze Skra pogrywa bardzo fajnie, nie licze oczywiscie oddanego dwumeczu z Ankara... co do Tichacka to zagral dwa razy wiecej pilek do Nowakowskiego niz Perlowskiego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Korver nie kozacz po meczu  Dobrze już nie będę. I tak mało kto mnie zrozumiał.  Korverowi chdziło nie o to że Czewa ma większy potencjał niż Resovia ale że wogóle ma spory potencjał i jest w stanie zrobić niespodziankę w Rzeszowie.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Do ilu dni bukmacher ma czas rozliczyć wydarzenie live ? Pod koniec 4 seta bwin usunęło oferte a set dla Sovi nie rozliczony ( i tak przegrałem ) . Jeśli bd sie ubiegał , to pewnie rozliczą ale na moją niekorzyść czy anulują ?  bwin i zwrot?  Ja się tylko pytam czy np po 2 dniach mi nie rozliczą i mam prawo żeby mi anulowali. A jak nie no to trudno  Ok, już wszystko jasne, rozliczyli mi 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
Korver nie kozacz po meczu  Dobrze już nie będę. I tak mało kto mnie zrozumiał.  wazne, ze Azs sie odbil, szkoda tylko, ze az tak mocno, bo kursy przeciwko Treflowi beda liche ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Korver a to potencjał ma wiekszy Czewa niż Reska ? cos nowego... troche bezsesowne pomeczowe madrości  nie grałem tego nawet live ale Czewa mnie zaskoczyła in plus bardzo, tyle. bardziej chodzi o to ze Czestochowa ma potencjal wiekszy niz ostatnie miejsce w tabeli a nie niz Reska
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
seria serią ale dziś Resovia to im bardziej ręki podać nie mogła (oczywiście momentami bardzo dobra gra Czewy) Grozer słabo, Mika mega słabo, Tichaczek zamiast Nowakowskim wariatem gra Perłowskim... przesadzasz troszke, od kiedy to Resovia tak swietnie gra? bo juz z Treflem powinni przegrac seta, teraz dodatkowo bez Akhrema to juz w ogole, a Czewa od meczu ze Skra pogrywa bardzo fajnie, nie licze oczywiscie oddanego dwumeczu z Ankara... co do Tichacka to zagral dwa razy wiecej pilek do Nowakowskiego niz Perlowskiego  ale jak na parę środkowych 60% i 43% to rewelacji nie ma. Do tego linia Nowakowskiego jest "mniej atrakcyjna" niż Perłowskiego pod względem wyboru moim zdaniem. No ale dobra. Zobacz jaki % przyjęcia mięli dziś Ignaczak z Miką.
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
no a z czego wynika slabsze przyjecie Rzeszowa? bo wydaje mi sie, ze z dobrej zagrywki Czewy, no ale mozesz to nazywac podawaniem reki czestochowianom 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no a z czego wynika slabsze przyjecie Rzeszowa? bo wydaje mi sie, ze z dobrej zagrywki Czewy, no ale mozesz to nazywac podawaniem reki czestochowianom  ja bardziej patrzę na to pod kątem dnia konia Miki 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
ogolnie Mika, Janeczek i Wisniewski dali dzisiaj takie jakby potwierdzenie wyboru 14nastki przez Anastasiego 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
no a z czego wynika slabsze przyjecie Rzeszowa? bo wydaje mi sie, ze z dobrej zagrywki Czewy, no ale mozesz to nazywac podawaniem reki czestochowianom  ja bardziej patrzę na to pod kątem dnia konia Miki  a myslalem, ze siatkowka to sport zespolowy, ale skoro sprowadzasz to wszsytko do 1 zawodnika to ok, Twoj wybor, przypomne, ze Bojic byl jeszcze na lawce dostepny dla trenera i nic nie stalo na przeszkodzie, zeby go wpuscic na boisko skoro Mika dzis gral beznadziejnie, to chyba Bojic nie zagralby juz gorzej od niego 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
http://sport.wm.pl/75528,Metodi-Ananiev-nie-zagra-do-konca-sezonu.html
powazne klopoty Olsztyna, sezon z glowy ma ich najlepszy dotychczas gracz, ktory ciagnal ten caly wozek, teraz albo sprowadza kogos rownie dobrego albo Yudin na przyjecie, a Winnik na ataku
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trento jutro walicie? Bo dla mnie do d*py ten kurs.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|