Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 10 z 10 1 2 8 9 10
no risk no fun
no risk no fun
Ludzie taka wojna o marny freebet ? laugh laugh laugh

Bonus: Unibet
M
Krecik
Krecik
M Offline
Ja widzę sytuacje trochę inaczej, za pięć dwunasta unieważniono beta, idąc na rękę tym, któzy skamleli o ich unieważnienie najgłośniej.

M
Krecik
Krecik
M Offline
Originally Posted by Amir_Khan

właśnie planuje bet rozpaczy z NHL po jakimś grubym kursie, od razu zapowiadam, że jakby wszedł to kasę proszę przelać do Napoleona.

Śmieszna sytuacja, zrobić z mordy szmate za te parę euro.

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
Kto zaczął pierwszy to wiemy! miałem odpuścić ale Saturas25 mnie zmobilizował do odpisania jeszcze

Wilku miejsce miejscem ale o zasady mi chodzi

Legia hejcie nie wiem sam w ogole poco wciągałem sie w te wasze gierki

Gratuluje

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
Wilku widze ze sie rozumiemy piwo

S
S Offline
Originally Posted by Amir_Khan

Jeśli dla kogoś ważne są tylko pieniądze, to rzeczywiście to rzeczywiście taka sytuacja może być śmieszna, ale jak dla kogoś ważne są takie rzeczy jak: uczciwość, sprawiedliwość itp. to nawet jakby chodziło o 1 grosz, to warto o to walczyć, dlatego w pełni popieram Napoleona, który przy takiej skuteczności typów pewnie bez problemu jest na sporym +(chyba, że jest hazardzistą i co wygra to zaraz odda) i jakoś przeżyje bez tej nagrody, ale być w taki sposób po prostu okradziony, to rzeczywiście może zaboleć.

Jest też jednak druga strona medalu i użytkownik Legia też ma swoje racje, bo jednak "trochę" bardziej się przykładał do swoich analiz i może mu się nie podobać to, że Napoleon szedł na łatwiznę i pisał po 2 linijki.

Najlepsze rozwiązanie jakie było możliwe? Anulować te analizy Napoleona, ale zrobić to OD RAZU, a nie pod sam koniec miesiąca, redukując jego szanse do minimum.

Najlepsze rozwiązanie teraz? Co by się nie zrobiło, to ktoś będzie poszkodowany chyba, że ktoś z własnej kieszeni zasponsoruje, by żaden z czwórki(trzech nagrodzonych+Napoleon) nie był pokrzywdzony, ale pewnie tak się nie stanie wink.

Strona 10 z 10 1 2 8 9 10

Moderatorzy  Ojro, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, kamel, betowiec, latajaca_holenderka, ANZELMO, Akhu, aker), 2,713 gości, oraz 20 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,905
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025