Bronson(2008) Nicolasa Refna widziano ? Jakieś opinie ? Ostatnio "siedzę" w Cronenbergu, ale następny w kolejności jest Refn.
Mi nie podszedł, wyłączyłem po 20 minutach seansu(nie spodobała mi się formuła)-ale jako że nie oglądałem całości nie wydam opinii końcowej(może wrócę kiedyś do niego). Dodam że z twórczości Refna nie widziałem tylko Bleedera(trudno znaleźć ten film)-nawet krytykowany przez normalnego zjadacza popcornu Valhalla Rising mi się spodobał(interesuje się troszkę mitologią skandynawską, może dlatego).
zawsze ja sie opije to nastepnego dnia nie moge usnac. ale czas zle nie spedzony. zawsze jak ogladne po raz kolejny "payback" powiem jedno: o kurwa a teraz "the game"
Witam. Panowie,ktoś tutaj wspominał o filmie Prawo Bronxu, jak również o tym,że lubi tą tematykę. Więc może mógłby polecić dobry film z takiego klimatu? Pozdrawiam
21:55 ZAGADKA NIEŚMIERTELNOŚCI(The Hunger) na Ale Kino, nie ogladałem ale od dłuższego czasu chciałem się zabrać za ten stary film (1983)o wampirach (Susan Sarandon, Dawid Bowie)
zdaje się, że już kiedyś pytałem - ale wówczas nie otrzymałem odpowiedzi. Kojarzy ktoś tytuł serialu, którego głównym bohaterem był prawnik Murzyn o imieniu bodajże Kevin? Pamiętał że gość nosił za każdym razem inną koszulę; serial leciał jakiś czas temu na foxlife
Kevin Hill - Zabawny serial w Fox Life Kevin Hill to młody i inteligentny prawnik, pracujący w jednej z kancelarii prawnych Nowego Jorku. Nieoczekiwanie, jego niczym niezmącone kawalerskie życie, zostaje przewrócone do góry nogami, kiedy spada na niego obowiązek opieki nad dziesięciomiesięczną córeczką tragicznie zmarłego kuzyna. Z dnia na dzień playboy staje się tatusiem, który uczy się zmieniać pieluszki i podgrzewać mleko. Kevin rezygnuje również z lukratywnej pensji i swoich ambicji, zmieniając pracę na taką, która pozwoli mu spędzać więcej czasu z malutką Sarah.
Fox Life wyemituje całą pierwszą serię produkcji, która liczy 22 odcinki, każdy po 60 minut. Premierowe odcinki wyświetlane będą w każdy poniedziałek (od 22 października 2007 roku) o godzinie 21.55.