|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wisla niestety ale mistrza nie bedzie miala bo nie ma kim, a jak zdobędą mistrza to tylko straci na tym nasza pilka taka jest prawda Legia,Lech mistrz nikt więcej jesli chcemy ligi mistrzów to sie okaze za pare miesiecy. nasza liga jest nieobliczalna i wszystko jest mozliwe. i po sezonie znowu tranfery staryk wraków do klubu przestan to ja dziekuje ten Cupial szacunek dla niego za Biznesy ale jesli chodzi o klub to porazka mysle ze to nie jego winna ale dyrektora sportowego odpowiedzialnego za tranfery niestety ale tam jest zle tak samo polonia gdzie do ludzi jak oni nawet stadionu nie maja Wojciechowski jak sie dowiedział ze Lechie mozna kopic od razu sie przymierzał ale nie jest do sprzedania dziwne jakos, ze te transfery wystarczyly na dosyc latwe zdobycie mistrzostwa w zeszlym sezonie. wiec to z pewnoscia nie jest takie proste jak piszesz. rok temu zreszta wisla miala chyba mniej punktow w tym momencie sezonu niz teraz. legia jest w formie, ale juz w meczach z lechem i rapidem tak swietnie nie wygladala, jak niektorzy o niej mowili. moim zdaniem o wszystkim zdecyduje koncowka sezonu i raczej nie ma co sie sugerowac obecna sytuacja.
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
ja nie oceniam obecnej chwili  ale jakie sa fakty Wisla w porównaniu z Lechem , Legia o golnie wypada blado np. Jakich mlodych zawodników ma Wisła a 2 kluby wymieniane wyzej  kto ma przyszłość kto cos robi z mlodzieza kto? kto da nam do reprezentacji za jakis czas albo dzis reprezentantów!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Minyor Pernik 111111111111111111111
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niestety z cięzkim sercem muszę to napisać, ale najlepiej jak mistrzem zostałaby Legia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
over w meczu Polonii z Lecham @2.40 piekny kurs 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
over w meczu Polonii z Lecham @2.40 piekny kurs  ja pograłem under patrząc na nieudolność Polonii w ofensywie i w miarę dobrą defensywę , ale i tak mam nadzieje że Lech im dzisiaj wyjaśni ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siemanko Ile idzie wpłata na Betsafe z konta bankowego , powie mi ktos ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam panowie Mainz - Stuttgart over, jak widzicie  i Esbjerg - Fredericia tez over , warto w to zainwestowac  dzieki za sugestie rózne 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam panowie Mainz - Stuttgart over, jak widzicie  i Esbjerg - Fredericia tez over , warto w to zainwestowac  dzieki za sugestie rózne  Mainz - Stuttgart x2 i pokusilbym sie nawet o czysta 2ke
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siemanko Ile idzie wpłata na Betsafe z konta bankowego , powie mi ktos ?  od razu moze ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wisla niestety ale mistrza nie bedzie miala bo nie ma kim, a jak zdobędą mistrza to tylko straci na tym nasza pilka taka jest prawda Legia,Lech mistrz nikt więcej jesli chcemy ligi mistrzów Legia musi dostac szanse walki o LM  to jedyna szansa na wejscie do LM nie ma szans... nie patrzcie przez pryzmat słabej grupy w lidze europejskiej z zydkami czy rapidem, gdyby legionisci trafili do grupy gdzie gra wisla to wyniki mieliby podobne, przypomne fakt ze legia cudem awansowala do grupy LE na wiosne jak Legia zagra z kims lepszym to odpadnie, zapytajcie sami siebie czy legia ogralaby apoel? optymistom radze spojrzec na tabele ligi mistrzow, w ktorej gra taki apoel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i ten gosc z fortuny wdupil tysiaka 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Panowie... załóżmy, że Legia zdobywa mistrzostwo Polski i przyjdzie jej gra o LM. No i co się dzieje? Zamiast wzmocnień, klub opuści 3-4 kluczowych zawodników będących w szczytowej formie i mamy kolejny rok w którym mistrz Polski nie wchodzi do elitarnego grona. Smutne to ale takie są realia i co roku to przerabiamy. Chciałoby się powiedzieć, Czas to zmienić, ale czy Legie będzie stać aby zatrzymać Radovicia, czy Rybusa po takich występach?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i ten gosc z fortuny wdupil tysiaka  wdupil jeszcze 500zl bo zagral Pernik 1 i X w singapurskiej lidze a skonczylo sie tam 0-3
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie... załóżmy, że Legia zdobywa mistrzostwo Polski i przyjdzie jej gra o LM. No i co się dzieje? Zamiast wzmocnień, klub opuści 3-4 kluczowych zawodników będących w szczytowej formie i mamy kolejny rok w którym mistrz Polski nie wchodzi do elitarnego grona. Smutne to ale takie są realia i co roku to przerabiamy. Chciałoby się powiedzieć, Czas to zmienić, ale czy Legie będzie stać aby zatrzymać Radovicia, czy Rybusa po takich występach? idąc Twoim tokiem rozumowania to jesli Lech zdobedzie mistrza to z klubu odchodzi Rudnevs, Stilic, jesli Wisła to odchodza Melikson, Biton i co pokaza w Europejskich Pucharach?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Panowie... załóżmy, że Legia zdobywa mistrzostwo Polski i przyjdzie jej gra o LM. No i co się dzieje? Zamiast wzmocnień, klub opuści 3-4 kluczowych zawodników będących w szczytowej formie i mamy kolejny rok w którym mistrz Polski nie wchodzi do elitarnego grona. Smutne to ale takie są realia i co roku to przerabiamy. Chciałoby się powiedzieć, Czas to zmienić, ale czy Legie będzie stać aby zatrzymać Radovicia, czy Rybusa po takich występach? idąc Twoim tokiem rozumowania to jesli Lech zdobedzie mistrza to z klubu odchodzi Rudnevs, Stilic, jesli Wisła to odchodza Melikson, Biton i co pokaza w Europejskich Pucharach? Legia żeby mogła "grać o LM" to nie dość, że potrzebuje wzmocnień to musi utrzymać podstawowe ogniwa. Wisła nakupiła szrot i jak na tym wyszli? Co sam Melikson miał im dać LM?
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
i ten gosc z fortuny wdupil tysiaka  wdupil jeszcze 500zl bo zagral Pernik 1 i X w singapurskiej lidze a skonczylo sie tam 0-3 Jakby byl ze mna to bym mu zaproponował juz bardziej to Ferrer, D - Davydenko, N 1 1.22 Mayer, Florian - Wawrinka, S Total sets won Mayer, Florian 1.5 1.40 Haase, R/Mayer, F - Mirnyi, M/Nestor, D 2 1.30 Kurs:2.22
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Panowie... załóżmy, że Legia zdobywa mistrzostwo Polski i przyjdzie jej gra o LM. No i co się dzieje? Zamiast wzmocnień, klub opuści 3-4 kluczowych zawodników będących w szczytowej formie i mamy kolejny rok w którym mistrz Polski nie wchodzi do elitarnego grona. Smutne to ale takie są realia i co roku to przerabiamy. Chciałoby się powiedzieć, Czas to zmienić, ale czy Legie będzie stać aby zatrzymać Radovicia, czy Rybusa po takich występach? idąc Twoim tokiem rozumowania to jesli Lech zdobedzie mistrza to z klubu odchodzi Rudnevs, Stilic, jesli Wisła to odchodza Melikson, Biton i co pokaza w Europejskich Pucharach? Legia żeby mogła "grać o LM" to nie dość, że potrzebuje wzmocnień to musi utrzymać podstawowe ogniwa. Wisła nakupiła szrot i jak na tym wyszli? Co sam Melikson miał im dać LM? Legia jakby mistrza mial nie sadze zeby sie wyprzedali jak to zawsze wisla robila tylko kasa dla nich na teraz sie liczyla. Jestem pewny ze legia sie jeszcze wzmocni do tego 
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
RaFiGW wiec jak go spotkasz niech leci do banku, zadzwon do mnie ja mu powiem co zagrac i dola dla mnie 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|