|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Właśnie sprawdzałem u siebie i wypłata zlecona w sierpniu wyszła z banku UK. Była na drugi dzień, więc zmiana banku nie wyszła na dobre:/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kiedyś zatwierdzenie wypłaty było równoznaczne z wykonaniem przez nich przelewu, więc jeśli teraz zmienili bank zachodni na BOŚ to:
Sesje wychodzące w BOŚ: 1 sesja – 09:30 2 sesja – 13:30 3 sesja – 16:00
Moja wypłata zatwierdzona w czwartek 14:54. Oznacza to, że przelew wyszedł 16:00. W piątek go nie było, czyli albo coś spierniczyli albo zatwierdzenie teraz nie jest równoznaczne z wyjściem od nich przelewu.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Właśnie sprawdzałem u siebie i wypłata zlecona w sierpniu wyszła z banku UK. Była na drugi dzień, więc zmiana banku nie wyszła na dobre:/ Wydaje mi się, że tylko dane są z UK (CITADEL COMMERCE UK LIMITED) a konto mają w BOŚ.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Doszła właśnie kasa, zmienili bank na BOŚ... co nie zmienia faktu, że czasowo zmiana na gorsze niestety 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
klikajac w baner "live chat" nie wyskakuje mi okienko chata tez tak macie?  wczesniej normalnie mi dzialalo lecz od kilku dni mam w/w problem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Spróbuj z innej podstrony np przy livebecie z boku kliknij
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kiedyś zatwierdzenie wypłaty było równoznaczne z wykonaniem przez nich przelewu, więc jeśli teraz zmienili bank zachodni na BOŚ to:
Sesje wychodzące w BOŚ: 1 sesja – 09:30 2 sesja – 13:30 3 sesja – 16:00
Moja wypłata zatwierdzona w czwartek 14:54. Oznacza to, że przelew wyszedł 16:00. W piątek go nie było, czyli albo coś spierniczyli albo zatwierdzenie teraz nie jest równoznaczne z wyjściem od nich przelewu. oni przekazuja dane do przelewu do tej jakiejs zewnetrznej firmy wiec pewnie te chwile uznaja za potwierdzenie wyplaty
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Do każdej nagrody dodawany będzie plakat "Tobet Sports" nie no wchodze w to 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Do każdej nagrody dodawany będzie plakat "Tobet Sports" nie no wchodze w to  Mogliby pokazać jak ten plakat wygląda, bo póki co się jeszcze waham i nie wiem czy warto... 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
******/wydarzenia/1768... yna-na-szefa-komisji-spraw-zagranicznych
Czy rzeczywiście? 
KURSY [tobet.com]
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Podwójna oferta na Polska - Włochy
Jeśli Robert Lewandowski strzeli bramkę dającą prowadzenie reprezentacji Polski (1:0, 2:1, 3:2 itd.), a mecz nie zakończy się wygraną to wszyscy obstawiający biało-czerwonych na zakładach pojedynczych (tylko 1X2) otrzymają zwrot stawki do 50PLN!*
To jeszcze nic! Jeśli nasze obie nasze niezawodne gwiazdy z Borussii Dortmund: Lewandowski i Błaszczykowski zaliczą w tym meczu po trafieniu, wówczas wszyscy gracze obstawiający biało-czerwonych na zakładach pojedynczych (tylko 1X2) za minimum 50PLN dostaną extra bonus 50PLN!
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Podwójna oferta na Polska - Włochy
Jeśli Robert Lewandowski strzeli bramkę dającą prowadzenie reprezentacji Polski (1:0, 2:1, 3:2 itd.), a mecz nie zakończy się wygraną to wszyscy obstawiający biało-czerwonych na zakładach pojedynczych (tylko 1X2) otrzymają zwrot stawki do 50PLN!*
To jeszcze nic! Jeśli nasze obie nasze niezawodne gwiazdy z Borussii Dortmund: Lewandowski i Błaszczykowski zaliczą w tym meczu po trafieniu, wówczas wszyscy gracze obstawiający biało-czerwonych na zakładach pojedynczych (tylko 1X2) za minimum 50PLN dostaną extra bonus 50PLN! Ale to jeszcze nie koniec! Jak Biało-Czerwoni zagrają w koszulkach z białymi orłami i mecz zakończy się zwycięstwem Polski minimum trzema bramkami i każdą z nich zdobędzie zawodnik grajacy w bundeslidze czeka na was Big super bonus ! Darmowy lot na księżyc !(z osobą towarzyszącą).
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dokładnie, a jak się Smuda zesra na Late to jeszcze 5 zł dopiszecie do konta, czizys kto wymyśla takie idiotyczne promocje? Już lepiej w ogóle ich nie róbcie.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Czy w pierwszym meczu w 2012r. reprezentacja Polski w piłce nożnej zagra w strojach z "orzełkiem" na piersi? Tak 1.50 Nie 2.40
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dokładnie, a jak się Smuda zesra na Late to jeszcze 5 zł dopiszecie do konta, czizys kto wymyśla takie idiotyczne promocje? Już lepiej w ogóle ich nie róbcie. nie przesadzaj. czasami mozna trafic na ciekawe zaklady. kiedys bylo 'czy mariusz pudzianowski zmierzy sie do konca roku z krzysztofem oliwa' i kurs na NIE byl 2.2 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dokładnie, a jak się Smuda zesra na Late to jeszcze 5 zł dopiszecie do konta, czizys kto wymyśla takie idiotyczne promocje? Już lepiej w ogóle ich nie róbcie. nie przesadzaj. czasami mozna trafic na ciekawe zaklady. kiedys bylo 'czy mariusz pudzianowski zmierzy sie do konca roku z krzysztofem oliwa' i kurs na NIE byl 2.2  i pewnie limit stawki na max 5 zł 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dokładnie, a jak się Smuda zesra na Late to jeszcze 5 zł dopiszecie do konta, czizys kto wymyśla takie idiotyczne promocje? Już lepiej w ogóle ich nie róbcie. nie przesadzaj. czasami mozna trafic na ciekawe zaklady. kiedys bylo 'czy mariusz pudzianowski zmierzy sie do konca roku z krzysztofem oliwa' i kurs na NIE byl 2.2  i pewnie limit stawki na max 5 zł  ja postawilem jakos stowe, bo nie wiedzialem czy to jakas pomylka czy co  nie wiem czy dalo sie wiecej
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|