|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ja napisze o Dexterze sez. 6. Moim zdaniem bardzo dobra seria jak narazie. Duzo sie dzieje a nastepny odcinek zapowiada sie rewelacyjnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W multikinie w ten weekend bilety na 2D po 11 złotych.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Słaby ten repertuar coś.
Contagion ktoś może widział?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tvn7 godz: 20:00 film 'Pokuta' nie mój gatunek ale bardzo dobry film.
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
w Cinema City też bilety za 11, ale tylko w piątek. jedyne co warto obejrzeć to chyba - "Niebezpieczna metoda" i na to się wybieram, aczkolwiek z trzech poznańskich multikin grają tylko w starym browarze 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
W multikinie w ten weekend bilety na 2D po 11 złotych. dzienki za cynki  odmóżdżające gówienko zabukowane
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
4ty sezon Breaking Bad zakończony... wypas!! kiedy kolejny sezon?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam.
Contagion mogę polecić z czystym sumieniem. Jak pokazać coś co jest niewidoczne dla oczu i wzbudzić przy tym strach? Twórcom filmu się to udało. Na spory plus również "post apokaliptyczna" wizja zastraszonej Ameryki jako pewnego państwa policyjnego. Nie am w filmu typowo biologicznej analizy "z czym się je tego wirusa", choć oczywiście przewija się to w kilku wątkach. Sam film zaś skupia się na emocjach i uczuciach ludzi, co mu w gruncie rzeczy na dobre wyszło. Mocne 7/10.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzięki Nickel  Llama na co idziesz? Czyżbyś wspierał polską kinematografię?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Taka ciekawostka, oglądałem wczoraj film " O pólnocy w Paryżu" i rzuciła mi się w oczy fura na polskich blachach  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pewnie bylo pisane ale napisze:
Polecam serial The Big Bang Theory
Serial naprawde na wypasie, odcinki po 20min wiec zaden sie nie dluzy, kazdy o czyms innym ale w podobnym klimacie. Serial komediowy ofc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie!
Jaka komedia na wieczór z dziewczyną? Bo z chu... nie wiem co.
Dzieki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie!
Dzieki Druhny
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Żona na niby, Bad teacher takie babskie filmy  Panowie może polecicie coś podobnego do Kiling room, Egzamin, czy choćby Cube heheheh lubię uczestniczyć w filmie i próbować odgadywać rozwiązanie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie!
Dzieki Ja polecam "Zamiana ciał". Film przewidywalny do bólu, niesmaczny i typowo amerykański, ale jednak... śmieszny  Albo "Szefowie wrogowie" Uzasadnienie jak wyżej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie!
Dzieki To zależy co chcesz osiągnąć, jakiego rodzaju wrażenie wywrzeć i jak długo ją znasz, a raczej ona Ciebie  Simon Birch  jeżeli masz wyjść na wrażliwego romanttiko  Crazy stupid love - jeżeli ma to być komedia romantyczna na poziomie i z happy endem. Minus jest taki, że po filmie jak już przejdziecie do rzeczy zamiast swojego imienia możesz słyszeć przeciągłe 'Raaayan'  Chociaż to nie zawsze musi mieć znaczenie  Kingpin - w przypadku szukania po prostu odmużdżającego gówna  gdy i tak po seansie każde odwróci się w druga stronę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Żona na niby, Bad teacher takie babskie filmy  Panowie może polecicie coś podobnego do Kiling room, Egzamin, czy choćby Cube heheheh lubię uczestniczyć w filmie i próbować odgadywać rozwiązanie  Una pura formalita, hard candy, matchstick men, butterfly on a wheel, el metodo.
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Llama na co idziesz? Czyżbyś wspierał polską kinematografię?  Listy do M. 7/10 w swoim niewymagającym gatunku. letkie, łatwe, przyjemne, przewidywalne, schematyczne, tkliwe, romantyczne, przyzwoicie zrealizowane i z niezłym aktorstwem. ale, ale. do kurwy. Polacy nie gęsi. rzygać się na to wszystko chce. same anglojęzyczne piosenki, gift szopy i pojemniki na bread. słownie jedna kolęda po polsku (produkcji Karolaka nie liczę  ). żenujące, bo polski film, realizowany w stolicy kraju, a takie zamerykanizowane gówno 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pytanie do znawców tematu, jaka jest chronologia filmów z Hannibalem? Czy taka jak podałem poniżej czy jednak coś skopałem i jest inna?
"Hannibal po drugiej stronie maski" "Hannibal" "Czerwony smok" "Milczenie owiec"
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Pytanie do znawców tematu, jaka jest chronologia filmów z Hannibalem? Czy taka jak podałem poniżej czy jednak coś skopałem i jest inna?
"Hannibal po drugiej stronie maski" "Hannibal" "Czerwony smok" "Milczenie owiec" wpisz w googlach dodajac np. filmweb i bedziesz mial opis filmu wraz z rokiem produkcji
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|