Person of Interest Po siedmiu odcinkach, trzyma poziom, naprawdę fajny serial, dobrze zagrany, ciekawe postaci i w sumie dość ciekawe wątki główne. Zdecydowanie podtrzymuje zdanie, że to najciekawsza premiera tego sezonu. Nawet polski wątek był, przekozacką mafie posiadamy;)
Grimm Totalnie mi nie podszedł, czegoś tu brakuje. W ogóle spodziewałem sie czegoś innego a to taki Supernatural dla ubogich, dam mu jeszcze szanse, ale spodziewam sie krótkiego żywota
Serial skupia się na młodej kobiecie przyjętej do społeczności ludzi, którzy nie mają pojęcia, że znajduje się wśród nich tylko po to, aby zemścić się na tych, którzy zniszczyli jej rodzinę.
ogląda ktoś to jeszcze? sądzę iż pośród nowości tego sezonu wart jest obejrzenia
Jako, że oczekiwanie od poniedziałku do poniedziałku na kolejne odcinki Dextera trochę się dłuży, zabrałem się ostatnio za kilka nowych seriali i trzy pierwsze śmiało mogę polecić jeśli ktoś szuka takich o tematyce sensacyjnej/thrillerowej/kryminalnej
Breaking Bad, o którym była już tu mowa 9/10 - 4 sezony przeleciałem ciurkiem. Killing/Dochodzenie 9/10 Homeland 9/10 Person of Interest - słabiutkie, obejrzałem trzy odcinki, na każdym zasnąłem, więc poszło w odstawkę.
Mortensen i Fassbender świetnie zagrali. Są gusta i gustawy, 7/10 za nisko Mocne 8.5/10.
na świeżo po seansie dałem 7, ale po przemyśleniu podwyższam nieco na 8 z małym minusem świetnie zagrane wszystkie postaci - włącznie z dr Otto Grossem (rewelacyjny Cassel), podobał mi się też bardzo ten staroświecki sposób prowadzenia kamery przez Cronenberga, minus zaś za pewną powierzchnowność filmu. Nie zrozumiałe jest też dla mnie zupełnie - czemu w filmie ukazane zostało jakoby to Jung pierwszy zastosował terapię psychoanalityczną (w rozmowie Junga z małżonką). Wolałbym też nieco więcej Freuda, ale Cronenberg zdecydował że główną postacią będzie Karl Gustaw (i Sabina), więc niech mu będzie obaj się zgodzimy, że można polecić
Na Polsacie naście lat temu leciał pod tytułem "Bez przeszłości" Genialny Bruce Greenwood. Ponad 25 oodcinków. Mi ten klimat ciągłej paranoi przypadł do gustu
Właśnie oglądam film 'Uprowadzenie Agaty' na tvp1 . Dużo o nim słyszałem (wszak historia na faktach) musze przyznać że bardzo dobrze się go ogląda , ma bardzo fajny klimat.
o kurna to mnie rozwaliłeś:D jest z tysiac sposobów:P polecam programy moorhunt czy ygoow ,i takie strony jak p2mforum.info ,czy haszkod.pl wszelkie rapidshare filestube filesconic ..itp itd z takich for internetowych jak peb.pl exsite.pl czy darkwarez.com ..wystarczy wpiszesz nazwe filmu +download + nazwe forum (wczesniej sie rejestrujac na nim ) w google i znajdziesz linki do pobrania albo zwyczajnie z torrentow sciagnac ewentuyalnie jak jestes leniwy to obejrzyj online z takich stron jak zalukaj.tv ,kino.pecetowiec.pl czy seans24.pl ,jak nie chcesz ogladac 72minut nie wysylajac zadnych sms-ow platnych ,to wrzuc link na tv.wrzuc.to
Ps. tu masz link do tego filmu http://www.megavideo.com/?v=5HKXNIW6 skopiuj i wklej ten link do tv.wrzuc.to (wczesniej sie zarejestruj) ,poczekaj az sie zaladuje ,i ogladaj Miłego seansu, bo kino naprawde konkret.
Ja mam uczulenie na Karolaków,Adamczyków ,Sochy,Muchy,Zielińskie itp itd ,,, to nie to że uważam że są słabymi aktorami, to nie to że ich nie lubię ale poprostu mi zbrzydli. W tym kraju jest od cholery młodych/starych zdolnych aktorów którzy mogliby wnieść jakiś powiew świeżości,,,,no ale oczywiście te oklepane nazwiska przyciągają $$$$ Listy do M podobno (o dziwo) nie taki głupi film jak reszta ale z wyżej wymienionego powodu obsady pewnie tego nie przetestuję,,,
Ten pierwszy to "Light Sleeper" Paula Schradera - autora scenariuszy do m.in. Taksówkarza i Wściekłego Byka - porcja solidnego kina jak na dramat kryminalny.
Drugi, zatem gorszy "Stone Killer" z Charlesem Bronsonem. Właściwie nic nowego, typowy sensacyjny film z tym aktorem.
Piecia: ja oglądam Revenge :-) Ogólnie fajny klimat, godny polecenia. Ciekawe czy wątek Emily będzie przez 12odc czy jednak więcej.
Ringer - mnie trochę nudzi, ale jeszcze oglądam, jestem dwa odcinku do tyłu, więc mam nadzieję, że się rozkręciło
No i zaczęłabym Grimm albo Once upon in time - jakieś opinie?!
Revenege jest dość popularnym serialem i dostało zgodę na pełny sezon, więc liczę iż pociągną to trochę, bo póki co każdy odcinek jest fajnie ukazywany oby tylko nie obniżyli zaangażowania w kolejne bo dobrym początku. Ringer też oglądam ale póki co nuda jak dla mnie, a oglądam bo jakoś zacząłem i tak bardziej z przyzwyczajenia to robię choć mam nadzieje iż trochę się rozkręci dalej bo ja nie to... oleje go
Pozostałych nie oglądałem ale z tego co pamiętam to chciałem Grimm ale za bardzo fantasy przynajmniej po opisie i trailerze, więc na razie spasuje bo to nie mój klimat.