|
|
veteran
|
|
veteran
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=36578hahaha co za banda pajaców. Portugalia techniczna a kartoflisko zmiweluje trochę tą przewagę. Świetnie sobie Bośniacy przygotowali murawę pod siebie.  a wielkie cipki z Realu co najbardziej płaczą to już zapomniały jak zapuszczali trawę na bernabeu przed meczami z Barceloną zeby pilka sie wolniej toczyła po trawie z wiadomych względów. Co za hipokryci. dokladnie  dla Ciebie kolego według mnie Bosnia wygra 1-0 lub bedzie smierdzacy remis 0-0 Portugalii jakos nie widze w tym meczu jako zwyciezcy... ale kazdy gra swoje typy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Podesle ktos Polakow U19 koncowy?  podesle ci pipko bo chory leze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ukraina - Niemcy 2 jak w maslo wchodzi w ukrainie szpital  a cos konkretniej ?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ukraina - Niemcy 2 jak w maslo wchodzi w ukrainie szpital  a cos konkretniej ? W reprezentacji Ukrainy kontuzjowanych jest aż 10 piłkarzy, wśród których większość to zawodnicy z podstawowego składu. Trener Ukrainy będzie mógł skorzystać jedynie z 14 piłkarzy. W ekipie niemieckiej nie ma takich problemów personalnych. Trener Joachim Low ma zamiar eksperymentować ze składem jednak nie będą to wielkie zmieny personalne lecz bardziej taktyczne. Prawdopodobnie pierwszy raz w podstawowym składzie zobaczyć będzie można Mario Getze i Mesuta Ozila, którzy mają rządzić w środku pola. Biorąc pod uwagę formę w jakich znajdują się piłkarze Niemiec jak np. Podolski, Ozil i przede wszystkim Gomez, można spodziewać się wysokiego wyniku
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
OT,czy wypłaty z MB dojdą dzisiaj ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jezior ale znasz osłabienia u Niemców z kolei?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jest u jakiegos buka typ na żółtą kartkę dla C.Ronaldo?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=36578hahaha co za banda pajaców. Portugalia techniczna a kartoflisko zmiweluje trochę tą przewagę. Świetnie sobie Bośniacy przygotowali murawę pod siebie.  a wielkie cipki z Realu co najbardziej płaczą to już zapomniały jak zapuszczali trawę na bernabeu przed meczami z Barceloną zeby pilka sie wolniej toczyła po trawie z wiadomych względów. Co za hipokryci. Cipki bo martwią się o zdrowie zawodników?
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=36578hahaha co za banda pajaców. Portugalia techniczna a kartoflisko zmiweluje trochę tą przewagę. Świetnie sobie Bośniacy przygotowali murawę pod siebie.  a wielkie cipki z Realu co najbardziej płaczą to już zapomniały jak zapuszczali trawę na bernabeu przed meczami z Barceloną zeby pilka sie wolniej toczyła po trawie z wiadomych względów. Co za hipokryci. Cipki bo martwią się o zdrowie zawodników? a niech cierpia kto ich wogole lubi ? ta rep portugali to posmiewisko i tyle
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=36578hahaha co za banda pajaców. Portugalia techniczna a kartoflisko zmiweluje trochę tą przewagę. Świetnie sobie Bośniacy przygotowali murawę pod siebie.  a wielkie cipki z Realu co najbardziej płaczą to już zapomniały jak zapuszczali trawę na bernabeu przed meczami z Barceloną zeby pilka sie wolniej toczyła po trawie z wiadomych względów. Co za hipokryci. Cipki bo martwią się o zdrowie zawodników? jakby było coś nie tak z boiskiem to meczu by nie było. jak się martwią to nawet w wannie niech z nimi ochroniarz siedzi żeby im szampon do oczu nie leciał.
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=36578hahaha co za banda pajaców. Portugalia techniczna a kartoflisko zmiweluje trochę tą przewagę. Świetnie sobie Bośniacy przygotowali murawę pod siebie.  a wielkie cipki z Realu co najbardziej płaczą to już zapomniały jak zapuszczali trawę na bernabeu przed meczami z Barceloną zeby pilka sie wolniej toczyła po trawie z wiadomych względów. Co za hipokryci. Cipki bo martwią się o zdrowie zawodników? a niech cierpia kto ich wogole lubi ? ta rep portugali to posmiewisko i tyle szczegolnie jeden z tej repry, oj fajnie byloby zobaczyc jak po drugim meczu bedzie plakał...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co myslicie o 4 underach 3.5 w barazach ME?  lacznie wychodzi ako 2 w pierwszych meczach sadze ze za duzo bramek nie padnie nikt nie bedzie ryzykowal
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam male pytanko bo dopiero zaczynam zabawe z mb
obecnie przelewam kase z inteligo na betsyf przez p24.
Czy moge wyplacac kase z betsyfa do mb ? W mb pisza ze zasilic konto mb moge tylko z wlasnego konta ale wiem ze duzo ludzi przelewa kase z buka do mb
jak to dziala?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
co myslicie o 4 underach 3.5 w barazach ME?  lacznie wychodzi ako 2 w pierwszych meczach sadze ze za duzo bramek nie padnie nikt nie bedzie ryzykowal Ja czuje over w meczu Portugalii..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co myslicie o 4 underach 3.5 w barazach ME?  lacznie wychodzi ako 2 w pierwszych meczach sadze ze za duzo bramek nie padnie nikt nie bedzie ryzykowal Ja czuje over w meczu Portugalii.. Ja mysle ze undery dobra sprawa i sam to zagram
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy moge wyplacac kase z betsyfa do mb ? W mb pisza ze zasilic konto mb moge tylko z wlasnego konta ale wiem ze duzo ludzi przelewa kase z buka do mb
jak to dziala? Mozesz wyplacac kase z betsyfa do mb tylko najpierw musisz wpłacic z mb na betsyfa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak to dziala? nie zawsze. w niektórych bukach musisz robić wypłatę tą samą drogą którą wpłacałeś. jeśli robisz wszystko przez mb to każda wypłata z mb na Twoje konto bankowe kosztuje Cię 7zł z groszami. Oczywiście zakładam, że weryfikację przeszedłeś bo jak nie zrobisz na mb zwykłego przelewu(nie p24) to zablokują Ci konto z kasą potem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
estonia 1x raczej pewniak. irlandie zadowoli remis, a estonia bedzie pilnowac swojej bramki. under 2,5 tez dobra opcja. do jakichs dubelkow fajnie dolozyc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak to dziala? nie zawsze. w niektórych bukach musisz robić wypłatę tą samą drogą którą wpłacałeś. jeśli robisz wszystko przez mb to każda wypłata z mb na Twoje konto bankowe kosztuje Cię 7zł z groszami. z mb bede robil tylko transakcje bezgotowkowe Tak konto mb juz zerwyfikowalem Oczywiście zakładam, że weryfikację przeszedłeś bo jak nie zrobisz na mb zwykłego przelewu(nie p24) to zablokują Ci konto z kasą potem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra skoro juz rozmawiamy o p24 to powiedzcie mi jak przeleje kase poprzez przelewy 24 to chcacy ją wyplacic , moge od razu na konto bankowe ? Bo oni nie maja stronki tak jak mb... I ile taka wyplata wtedy idzie ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka