Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 4 1 2 3 4
#5032263 15/11/2011 16:56
H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Witam, nie wiem czy powstal kiedys taki temat, nie sprawdzalem, aktualnie naleze do leniwych ludzi i nie chce mi sie sprawdzac.

A wiec sprawa wyglada tak, ze budze sie codziennie kolo 8:30 (zasypiam kolo 1 - 1:30) i czuje sie wiecznie przemeczony.
Przez granie stalem sie czlowiekiem bardzo leniwym, a za mlodego nalezalem do bardzo aktywnych ludzi.
Planow mam sporo(bieganie, silownia, aktywniejszy tryb zycia, granie u naziemnych itp itd) ale z racji tego, ze ZAWSZE mi sie nie chce to olewam sobie i przekladam zajecia z dnia na dzien.
Moj plan dnia wyglada taki, ze wstaje rano, odpalam neta i LEZE prawie caly dzien z lapem na brzuchu z mysla o zarobieniu jak najwiekszej ilosci pieniedzy.

Aktualnie zakupilem krzeslo wygodne,biurko itp itd i robie sobie pozadna pracownie, mysle, ze od tego trzeba zaczac gdyz pozycja lezaca mnie wykancza grin

Ma ktos jakis pomysl co zrobic by wstac rano, poczuc sie, ze zyjesz, podejsc do zycia z pelnym usmiechem i korzystac z dnia jak sie tylko da?
Witamy/cwiczenia/jakies opaski i chuj wie co tam jeszcze?

I prosze nie pisac rad w stylu wstan, zwal se konia i bedzie Ci lepiej - robie to regularnie i chuja daje, tylko nadgarstek siada grin

Dzieki za odpowiednie podejscie do tematu, pewnie wielu z Nas ma podobne objawy albo to kryzys wieku sredniego? 30tka sie zbliza...

Pozdrawiam

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Przeczytaj sobie książkę 'Obudź sobie olbrzyma' (Anthony Robbins). Mistrz motywacji. Mi osobiście pomogła i zmobilizowała do wzięcia się za siebie w wielu aspektach i dziedzinach życia.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A z ciekawości - dlaczego planujesz/chcesz grać u naziemnych? Z Twoją grą przecież to zupełnie dziwne... Chyba, że coś się zmieniło?

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Korver jak masz linka do ksiazki bylbym wdzieczny

Ostatnio zaczeli dawac ladne swirki wiec wypadaloby ruszyc dupe i pograc jak okazja jest no i sporty zimowe ida, a na te dyscypliny maja dosc obszerna oferte.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jesli nie masz baby to se ja znajdz tongue na pewno Cie zmotywuje tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by HAGIi
Korver jak masz linka do ksiazki bylbym wdzieczny

Ostatnio zaczeli dawac ladne swirki wiec wypadaloby ruszyc dupe i pograc jak okazja jest no i sporty zimowe ida, a na te dyscypliny maja dosc obszerna oferte.

No, ale ile przy tym stresu, kombinacji i pretensji zza okienka, że jesteś krętaczem i na pewno coś kombinujesz. grin

Odnośnie książki to nie polecam w formie e-booka, bo ma naprawdę sporo stron i po prostu szkoda wzroku. W empiku do kupienia za kilkadziesiąt złotych, ale naprawdę będą to dobrze wydane pieniądze.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Dindek

To też śliski temat, mało kobiet w zupełności akceptuje ten sposób zarabiania pieniędzy... Są kochane i wyrozumiałe, do czasu kiedy nie trafi się gorszy okres. grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by _Korver_

To też śliski temat, mało kobiet w zupełności akceptuje ten sposób zarabiania pieniędzy... Są kochane i wyrozumiałe, do czasu kiedy nie trafi się gorszy okres. grin

..to widocznie zla kobieta byla grin

wpadniecie w taka rutyne niszczy czlowieka - pewnie masz jakis znajomych to polecam weekendowe wypady, kino, piwko, bar - towarzystwo dobrze robi - zima idzie to tymbardziej

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
wiecej zajec ( odpowiednio dobranych ) wbrew pozorom moze niesamowicie 'dac wypoczac i nabrac sil witalnych' wymeczonemu, podupadlemu organizmowi

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Originally Posted by craax

wpadniecie w taka rutyne niszczy czlowieka - pewnie masz jakis znajomych to polecam weekendowe wypady, kino, piwko, bar - towarzystwo dobrze robi - zima idzie to tymbardziej

To śliski temat w przypadku Hagiego. tongue

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
idz do normalniej uczciwej roboty,

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by HAGIi
Dzieki za odpowiednie podejscie do tematu, pewnie wielu z Nas ma podobne objawy albo to kryzys wieku sredniego? 30tka sie zbliza...

To ja powinienem już umrzec majac kryzys przy 39+.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Normalna ,uczciwa robota ci pomoże.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Blackman

A co w tym jest nieuczciwego? Czyżby to, że zarabia się więcej, niż w tej 'normalnej' robocie?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

z tymi weekendami to też ciężko. Wiadomo, że wtedy w 'biznesie' się właśnie sporo dzieje. wink

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline

A co w tym jest nieuczciwego? Czyżby to, że zarabia się więcej, niż w tej 'normalnej' robocie?

nie mowie że zarabia nieuczciwie, ale to nie jest praca, a hobby. On ma hobby, ale nie ma normalnego, ludzkiego zajęcia jakim jest praca. Przykro to powiedziec, ale Hagii nie jest uzyteczny społecznie robiac to co robi= dlatego ten kryzys psychiczny i fizyczny

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline

dokladnie, te slowo uczciwa - wg tego typu osob to taka, ze masz zapierdalac lopata za 800 zl

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Korver - trzeba odnalezc zloty srodek

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

nie mowie że zarabia nieuczciwie, ale to nie jest praca, a hobby. On ma hobby, ale nie ma normalnego, ludzkiego zajęcia jakim jest praca. Przykro to powiedziec, ale Hagii nie jest uzyteczny społecznie robiac to co robi= dlatego ten kryzys psychiczny i fizyczny

Boże, widzisz i nie grzmisz? grin

Hm, widzę, że dalsza dyskusja nie ma sensu. Twoje racje są bez wątpienia idealistyczne, piękne i godne pochwały, ale z ekonomicznego punktu widzenia dość miernie wypadają.

'Kasa misiu, kasa.' wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Korver - trzeba odnalezc zloty srodek

W zupełności. Ja wychodzę z założenia, że nie ma rzeczy niemożliwych i wszystko można pogodzić. Pisałem to czysto teoretycznie.

piwo

Strona 1 z 4 1 2 3 4

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Akhu, poozon), 2,780 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,320
Posty5,842,744
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026