Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 36 z 56 1 2 34 35 36 37 38 55 56
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by ZlatanCristiano
Originally Posted by _Korver_
Analogia pomiedzy oba meczami widac jak na dloni smile

Wybacz, ale nie jesteś osobą, która mogłaby mnie pouczać.

lol, nidzie nie mialem w zamysle zeby Cie pouczac, wyjasnilem tylko drizzdowi ze jak ma jakies przeczucie odnosnie swojego betu, to zeby nie sugerowal sie innymi, jak widac tez oglada mecz i ma swoje zdanie smile

Dla mnie podstawą w tym biznesie jest konsekwencja. Jeżeli zakładam, że dany mecz będę śledził na live to zostawiam sobie mniejszą stawkę właśnie na dogranie go na live po atrakcyjnym kursie. Prosta sprawa. A że raz czy 10 razy to się nie opłaci to zupełnie inna kwestia wkalkulowana w ogólną strategię mojej gry, która w konsekwencji i tak musi mi przynieść zysk.

Bonus: Unibet
F
old hand
old hand
F Offline
Originally Posted by funny_tennis
Originally Posted by hallik
czysty win USA po 2,2.. no teraz to lepiej wyglada boks

3-2 im nic nie daje. Jak przegrają II seta to i mecz.

Słyszałeś o tzw. sportowej ambicji?;) Japonki też o nic nie grają,a patrz jak walczą.

Jasna sprawa, ale Japonki grają tu u siebie. I widzisz chyba co się na trybunach dzieje.

widzę,słyszę - istne szaleństwo! Ale nie zapominajmy,że Amerykańce to Amerykańce,oni mają swoją mentalność i tam liczy się tylko wygrywanie. Może Japonki wygrają trzeciego seta,ale Usanki nie puszczą tak jak np. Niemki dziś ( żałośnie się to oglądało tak na marginesie )

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by funny_tennis
nic to,cały mecz ustawiła końcówka pierwszego seta. Szkoda,ale straciły majstra na własne życzenie.

Dokładnie, tak samo to widzę. Z 24-22 się trochę posypały, a w II secie już presja była podwójna. Szkoda, ale nie dzisiaj to jutro. piwo

JuN Offline
ATP & WTA Tour
ATP & WTA Tour
dzisiaj wszyskie mecze po 3-0 smile

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
a ja mysle, ze to wygrają grin

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Hooker laugh

Sparta Wrocław
Sparta Wrocław
USA to bierze

podpuścić i skasować prosta taktyka smile te 1.30 im nie pasowało

Z
veteran
veteran
Z Offline

Dla mnie podstawą w tym biznesie jest konsekwencja. Jeżeli zakładam, że dany mecz będę śledził na live to zostawiam sobie mniejszą stawkę właśnie na dogranie go na live po atrakcyjnym kursie. Prosta sprawa. A że raz czy 10 razy to się nie opłaci to zupełnie inna kwestia wkalkulowana w ogólną strategię mojej gry, która w konsekwencji i tak musi mi przynieść zysk. [/quote]

Tym sposobem wyjasniles wielu osobom strategie swojej gry, nie wszyscy maja tyle siana zeby grac w taki sposob jak Ty, chlopak widzac ze piszesz USA 3-1 promo po 1 secie mysli sobie 'Aha Korver tak pisze to zagram moze i nawet spokojniej USA win' nie widzac moze o tym, ze grasz grubo przed meczem a na live, tak jak Ty napisales, 'dogrywasz' kontre wiedzac ze i tak bedziesz miec zysk, a On w takim wypadku mozliwe ze bedzie miec minus, bo nie zagral na Japonki przed meczem smile

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Trafiaja w Sano

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
bez bloku TOM w aut

F
old hand
old hand
F Offline
przykro to mówić,ale Logan do zmiany...

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
dawać same czarne, moze sie ciupokabry przestrasza.

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Dla mnie podstawą w tym biznesie jest konsekwencja. Jeżeli zakładam, że dany mecz będę śledził na live to zostawiam sobie mniejszą stawkę właśnie na dogranie go na live po atrakcyjnym kursie. Prosta sprawa. A że raz czy 10 razy to się nie opłaci to zupełnie inna kwestia wkalkulowana w ogólną strategię mojej gry, która w konsekwencji i tak musi mi przynieść zysk.

Tym sposobem wyjasniles wielu osobom strategie swojej gry, nie wszyscy maja tyle siana zeby grac w taki sposob jak Ty, chlopak widzac ze piszesz USA 3-1 promo po 1 secie mysli sobie 'Aha Korver tak pisze to zagram moze i nawet spokojniej USA win' nie widzac moze o tym, ze grasz grubo przed meczem a na live, tak jak Ty napisales, 'dogrywasz' kontre wiedzac ze i tak bedziesz miec zysk, a On w takim wypadku mozliwe ze bedzie miec minus, bo nie zagral na Japonki przed meczem smile [/quote]

mnie bardziej zastanawialo slepe granie na USA 3:1, widzac co sie w meczu dzieje

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Drizzd91

Tym sposobem wyjasniles wielu osobom strategie swojej gry, nie wszyscy maja tyle siana zeby grac w taki sposob jak Ty, chlopak widzac ze piszesz USA 3-1 promo po 1 secie mysli sobie 'Aha Korver tak pisze to zagram moze i nawet spokojniej USA win' nie widzac moze o tym, ze grasz grubo przed meczem a na live, tak jak Ty napisales, 'dogrywasz' kontre wiedzac ze i tak bedziesz miec zysk, a On w takim wypadku mozliwe ze bedzie miec minus, bo nie zagral na Japonki przed meczem smile

mnie bardziej zastanawialo slepe granie na USA 3:1, widzac co sie w meczu dzieje[/quote]
wy płaczki tenisowe to macie jakieś dziwny obraz damskiej siatkówki. wygrały jednego to nastepne dwa już z górki.

Sparta Wrocław
Sparta Wrocław
nóż w kieszeni się otwiera jak na to patrze smile

M
addict
addict
M Offline
Originally Posted by Drizzd91

mnie bardziej zastanawialo slepe granie na USA 3:1, widzac co sie w meczu dzieje [/quote]
Ci co sobie czytaja forum i graja czyjes typy za wiecej niz 1/50 budzetu to bankruci nawet jesli jeszcze o tym nie wiedza .Typ na Usa -1.5 po kursie 2.95 bardzo dobry na lepsza druzyne ktorej wynik dawal zwyciestwo w turnieju ale niektorzy wola zagrac na slabszych po 1.3 i sie cieszyc jak fartem wejdzie smile

F
old hand
old hand
F Offline
zagrywką to im nie robią żadnych problemów. Takie flociki szkolne.

K
xxx
xxx
K Offline
Originally Posted by buldog
nóż w kieszeni się otwiera jak na to patrze smile

to juz normalnie zakrawa na chamstwo

K
xxx
xxx
K Offline
... tzn gra USA, nie Twój tekst smile

JuN Offline
ATP & WTA Tour
ATP & WTA Tour
Japonki graja swoje i to przynosi skutek

Strona 36 z 56 1 2 34 35 36 37 38 55 56

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (rymoholik, $-man, Lukasz111, rafal08, latajaca_holenderka, Sensei, Szuman, forty, aker, 11kera11), 2,750 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,277
Posty5,829,541
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025