|
|
addict
|
|
addict
Panowie zapodajcie Mario video z karnym przeciwko Newcastle, ponoc zniszczyl psychike ostro GK gosci?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie zapodajcie Mario video z karnym przeciwko Newcastle, ponoc zniszczyl psychike ostro GK gosci? przypajacował jak zwykle, znajdz sobie, ktoś zapodawał już
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja pierdole Piostar ale ekipe zes pozapisywal na forum ale komedia  a co sie dzieje z kondziem? Podobno w kółko ogląda expose   dobre 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Panowie zapodajcie Mario video z karnym przeciwko Newcastle, ponoc zniszczyl psychike ostro GK gosci? Koleś jest totalnym imbecylem wśród piłkarzy. Śmiem twierdzić, że większego idioty, odkąd żyję, nie pamiętam. Ten palant pobibija sam siebie. Myślałem, że Barton jest pojebany, ale Balotelli przewyższa go 3 klasy 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Panowie zapodajcie Mario video z karnym przeciwko Newcastle, ponoc zniszczyl psychike ostro GK gosci? Koleś jest totalnym imbecylem wśród piłkarzy. Śmiem twierdzić, że większego idioty, odkąd żyję, nie pamiętam. Ten palant pobibija sam siebie. Myślałem, że Barton jest pojebany, ale Balotelli przewyższa go 3 klasy  Tacy tez sa potrzebni na swiecie, sam sie przyznaj, z kogo bysmy sie smiali  ?
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Panowie zapodajcie Mario video z karnym przeciwko Newcastle, ponoc zniszczyl psychike ostro GK gosci? Koleś jest totalnym imbecylem wśród piłkarzy. Śmiem twierdzić, że większego idioty, odkąd żyję, nie pamiętam. Ten palant pobibija sam siebie. Myślałem, że Barton jest pojebany, ale Balotelli przewyższa go 3 klasy  Tacy tez sa potrzebni na swiecie, sam sie przyznaj, z kogo bysmy sie smiali  ? Tutaj masz rację, Bamik. Ale jego zachowanie czasami nie powoduje uśmiechu na mojej twarzy. Ono jest żenujące i wtedy czuję gniew i agresję.
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
widzę, że leszcze z Madrytu znowu zdrowo przyfarcili... ale spokojnie GD już niedługo, zobaczą gdzie ich miejsce w szeregu 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
a Vasco -1,5 izunia  dobranoc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widzę, że leszcze z Madrytu znowu zdrowo przyfarcili... ale spokojnie GD już niedługo, zobaczą gdzie ich miejsce w szeregu  Fartem to na świat przyszedłeś 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widzę, że leszcze z Madrytu znowu zdrowo przyfarcili...ale spokojnie GD już niedługo, zobaczą gdzie ich miejsce w szeregu   komentarz znaffcy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hmmm a na jutro coś Panowie macie? Po mojemu wisła do HT @2,1 i narazie tyle
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Kopenhaga + Wisła ktos promuje Warte zeby grac, niby Value ale za nic nie moge znalezc czegokolwiek na ich korzysc w meczu z liderem oprocz argumentu "muszą" nic nie widac
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
hmmm a na jutro coś Panowie macie? Po mojemu wisła do HT @2,1 i narazie tyle Ja się zastanwiałem nad Vitesse 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ale cos dziwnie te kursy szaleja na Kopenhage cholera
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Konan a nie lebiej BTS w tym meczu?
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
widzę, że leszcze z Madrytu znowu zdrowo przyfarcili... ale spokojnie GD już niedługo, zobaczą gdzie ich miejsce w szeregu  Jebać Gran Derbi. SEVILLA FC 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Konan a nie lebiej BTS w tym meczu? No właśnie teraz dałeś do myślenia 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Vitesse w domciu jeszcze nie mialo meczu zeby gola nie strzelilo, a Feyenord ma dwa mecze bez gola w lidze wiec musza sie przelamac w ogle ciezko chyba zbnalezc druzyny w eredivisie zeby nie strzelila gola w 3 spotkaniach, mysle ze ze swieca szukac dlatego malo prawdopodobne
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|