|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Wystrzegaj się też piłki nożnej. Kiedyś grałem mecz i drużyna z 3-0 do przerwy nie potrafiła wygrać.
W koszykówce kiedyś miałem, że drużyna z +25 ht przegrała mecz, więc kosza też bym odrzucił. ja dzis mialem farta... Eintracht horror mi zrobil ;] Wg mnie trzeba mieć "to coś", żeby trzepać dobrą kasę. A "tym czymś" jest szczęście/intuicja/palec Boży  (niepotrzebne skreślić) w doborze spotkań. I nieważne czy jest czy typujesz siate, kosza, piłke, snookera, darta czy wyścigi pcheł w Singapurze. RaFiGW widzę, że ma tego nosa przy doborze i ma kase 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
myślicie że Polacy jutro dadzą radę handi 1.5 seta pokryć z Serbami?
obiło mi się o uszy, że zagramy bez Kurka ale Serbowie straszny piach z Argentyną więc sam nie wiem... co myślicie panowie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wystrzegaj się też piłki nożnej. Kiedyś grałem mecz i drużyna z 3-0 do przerwy nie potrafiła wygrać.
W koszykówce kiedyś miałem, że drużyna z +25 ht przegrała mecz, więc kosza też bym odrzucił. ja dzis mialem farta... Eintracht horror mi zrobil ;] Wg mnie trzeba mieć "to coś", żeby trzepać dobrą kasę. A "tym czymś" jest szczęście/intuicja/palec Boży  (niepotrzebne skreślić) w doborze spotkań. I nieważne czy jest czy typujesz siate, kosza, piłke, snookera, darta czy wyścigi pcheł w Singapurze. RaFiGW widzę, że ma tego nosa przy doborze i ma kase  A wg mnie kolega nie zrozumiał ironii  Ja się zgadzam z tym co napisałeś, jak się jest w czymś dobrym to może być to i najgorszy syf, a i tak się zarabia. I gadanie w stylu - nie graj siatki kobiet, bo mi przykładowo nie idzie, jest co najmniej dziwne jak dla mnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
myślicie że Polacy jutro dadzą radę handi 1.5 seta pokryć z Serbami?
obiło mi się o uszy, że zagramy bez Kurka ale Serbowie straszny piach z Argentyną więc sam nie wiem... co myślicie panowie? Bez Kurka graliśmy i dzisiaj i nieźle to wyglądało. Serbowie straszny piach z Argentyną, ale drugi raz tak słabo już zagrać nie mogą. Jak chcesz więcej to poczytaj ostatnie strony QC. Tam kilka osób zabierało zdanie odnośnie tego meczu. Wg mnie szykuje się jakiś horror (TB) z delikatnym wskazaniem na Polaków.
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
można jeszcze gdzieś pograć Argentynę i Kubańczyków po rozsądnych kursach, czy już musztarda po obiedzie...?
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
można jeszcze gdzieś pograć Argentynę i Kubańczyków po rozsądnych kursach, czy już musztarda po obiedzie...? takich jak ma Krecik to już nigdzie nie dorwiesz 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
W koszykówce kiedyś miałem, że drużyna z +25 ht przegrała mecz, więc kosza też bym odrzucił. ja dzis mialem farta... Eintracht horror mi zrobil ;] Wg mnie trzeba mieć "to coś", żeby trzepać dobrą kasę. A "tym czymś" jest szczęście/intuicja/palec Boży  (niepotrzebne skreślić) w doborze spotkań. I nieważne czy jest czy typujesz siate, kosza, piłke, snookera, darta czy wyścigi pcheł w Singapurze. RaFiGW widzę, że ma tego nosa przy doborze i ma kase  A wg mnie kolega nie zrozumiał ironii  Ja się zgadzam z tym co napisałeś, jak się jest w czymś dobrym to może być to i najgorszy syf, a i tak się zarabia. I gadanie w stylu - nie graj siatki kobiet, bo mi przykładowo nie idzie, jest co najmniej dziwne jak dla mnie  Hehe _Korver, ja nie piłem do Ciebie... Tak ogólnie mnie naiszło  na rozważania
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
właśnie widzę, w pinku Argentyna 1.21 1.53  1.53 to materiał do all ina był
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
można jeszcze gdzieś pograć Argentynę i Kubańczyków po rozsądnych kursach, czy już musztarda po obiedzie...? takich jak ma Krecik to już nigdzie nie dorwiesz  Krecik łowca valuebetów, to co się dziwić.  Na Kubę w zasadzie @1,40 można połapać. Pytanie tylko czy jest sens? Argentyna poszła jak ciepłe bułeczki, ale tutaj akurat nie ma co się dziwić...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
właśnie widzę, w pinku Argentyna 1.21 1.53  1.53 to materiał do all ina był limit 167 zł, przy @1,40 można było już 656zł zajebać. Coś w ten deseń.
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
właśnie widzę, w pinku Argentyna 1.21 1.53  1.53 to materiał do all ina był limit 167 zł, przy @1,40 można było już 656zł zajebać. Coś w ten deseń. skąd ty masz takie informacje ?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Serbowie maja swietny srodek Stankovic oraz Podrascanin na pewno beda duzo bardziej wymagajacymi rywalami niz Kubanscy srodkowi , ktorzy grali dzis jak dzieci we mgle. Mozdzonek z Nowakowskim trafili na godnych siebie rywali.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na PS wlasnie retransmisja NAszych z Cygarami 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
właśnie widzę, w pinku Argentyna 1.21 1.53  1.53 to materiał do all ina był limit 167 zł, przy @1,40 można było już 656zł zajebać. Coś w ten deseń. skąd ty masz takie informacje ? Śledziłem rynek w oczekiwaniu na wyższe limity, a coś źle napisałem? To tylko cyferki, stąd mogłem się gdzieś walnąć, obrazowo chciałem przedstawić sytuację. Ale ogólnie tak w pinnie jest z siatką, startują z limitem 160, potem 350, 650 i albo dochodzi do 900 z kawałki albo nawet do 1600zł.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Serbowie maja swietny srodek Stankovic oraz Podrascanin na pewno beda duzo bardziej wymagajacymi rywalami niz Kubanscy srodkowi , ktorzy grali dzis jak dzieci we mgle. Mozdzonek z Nowakowskim trafili na godnych siebie rywali. No właśnie i to mnie zastanawia. Skąd w ludziach takie przekonanie po raptem jednym meczu, by walić na Polaków przeciwko mistrzom Europy po marnym @1,65?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
A jak widzicie Wlochy - Egipt under 161 za 1,5 ? All in?
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
powiem tylko, że na Kubę mam więcej zagrane i dlatego się bardziej martwię  Jakoś dla mnie to podobny stopień co ta Argentyna, ale tu szło więcej przyjąć.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie a USA ma szanse ugrać seta z Brazylią? Do underu Argentyny chce znaleźć jeszcze jakiś ciekawy kurs i zasięgam porady ekspertów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie a USA ma szanse ugrać seta z Brazylią? Do underu Argentyny chce znaleźć jeszcze jakiś ciekawy kurs i zasięgam porady ekspertów  W ostatnich meczach BRA - USA, 2 x wygrywali Amerykańce i 3 x przegrywali 1-3. Stąd set powinien na spokoju paść ich łupem. Ale to tylko statystyka, a ta wiadomo, jest jak spódniczka mini... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
he he dzięki Korver  zawsze to jakiś plus przemawiajacy, że "powinni" seta ugrać. To chyba pójdzie Argentyna under 179,5 oraz Brazylia over 182,5
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|