|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
tsonga-rafa jakie kursy jak myslicie? 1,75 1,85 o kurwa  jaka lichwa Pinnek: 1,80 - 2,15
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
heh mniejsza o lichwe ale tak szanse wygladaja na moje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
BM tylko ciekawe jaki kurs na tsonge ogladałem praktycznie wszystkie mecze, z racji ze to Rafito, oddsy powinni mimo wszystko faworyta dac rafe sadze max 2,10 - 2,30 na konge
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
jutro Zenit / Marsylia / Legia / Milan 1x wydaja sie dobrymi typami  Legia gra jutro?
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
tsonga-rafa jakie kursy jak myslicie? 1,75 1,85 BAH czeka...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o qrwa Konga faworyt czyzby odsmejkerzy pina zaczeli myslec...
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
jutro Zenit / Marsylia / Legia / Milan 1x wydaja sie dobrymi typami  Legia gra jutro? si zalegly z Zaglebiem 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Pamiętasz, Mlody, jak się Ciebie radziłem odnośnie Fedexa? Idzie jak burza, skór..kojad. sorry, mój faworyt zawiódł, by być konsekwetnym mam grosze po dobrych kursach w Tsongę i Berdycha. Liczę, że ktoś zatrzyma Fedexa, ale fedex express nie ma chyba teraz rywala, ale głównie przez kontuzje najlepszych 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak fredowi nic nogi nie urwie to bez straty seta przejdzie tego umówmy pseudomastera bo zawodnicy w czesci bez formy(rafa i djoko)
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Benfika kibicowsko dużo lepsza od Manchesteru ! Doping rewelacyjny przez 90 minut, aż chce się grać ...!
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
jak fredowi nic nogi nie urwie to bez straty seta przejdzie tego umówmy pseudomastera bo zawodnicy w czesci bez formy(rafa i djoko) już mu Tsonga jednego urwał, tak więc nie popadał bym w hurraoptymizm po ograniu tak beznadziejnego na ten czas Nadala
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak fredowi nic nogi nie urwie to bez straty seta przejdzie tego umówmy pseudomastera bo zawodnicy w czesci bez formy(rafa i djoko) już mu Tsonga jednego urwał, tak więc nie popadał bym w hurraoptymizm po ograniu tak beznadziejnego na ten czas Nadala to był element rozluznienia ze strony fredzia 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Pamiętasz, Mlody, jak się Ciebie radziłem odnośnie Fedexa? Idzie jak burza, skór..kojad. sorry, mój faworyt zawiódł, by być konsekwetnym mam grosze po dobrych kursach w Tsongę i Berdycha. Liczę, że ktoś zatrzyma Fedexa, ale fedex express nie ma chyba teraz rywala, ale głównie przez kontuzje najlepszych  No. Teraz już za późno go poprzeć, bo kurs marny... Mogłem, wtedy, chociaż za drobne 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Pamiętasz, Mlody, jak się Ciebie radziłem odnośnie Fedexa? Idzie jak burza, skór..kojad. sorry, mój faworyt zawiódł, by być konsekwetnym mam grosze po dobrych kursach w Tsongę i Berdycha. Liczę, że ktoś zatrzyma Fedexa, ale fedex express nie ma chyba teraz rywala, ale głównie przez kontuzje najlepszych  No. Teraz już za późno go poprzeć, bo kurs marny... Mogłem, wtedy, chociaż za drobne  trzeba było zaglądać częściej do działu obok - od dawna namawiam do lokowania w Fedexa 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
nie ma jak dac over Lyonu dzisiaj !!!! wybrałem do overu Basel własnie ten Lyon, a od rana mysl o Dinamo, ze strz., bts Napoli, ale nie, ja Lyon musiałem, piekną glebę zaliczyłem. I pierwsza mysl, jak sie odegrac juz jutro  ostanie 500 zł i nie wiem co robic, trzeba z tego tysiaka przynajmniej zrobic, ale własnie jak :)panowie jestem wkurwiony i załamany, jednoczesnie z pełna wiarą na jutrzejszy dziń, panowie jak byscie to rozegrali ???? dzięki
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
nie ma jak dac over Lyonu dzisiaj !!!! wybrałem do overu Basel własnie ten Lyon, a od rana mysl o Dinamo, ze strz., bts Napoli, ale nie, ja Lyon musiałem, piekną glebę zaliczyłem. I pierwsza mysl, jak sie odegrac juz jutro  ostanie 500 zł i nie wiem co robic, trzeba z tego tysiaka przynajmniej zrobic, ale własnie jak :)panowie jestem wkurwiony i załamany, jednoczesnie z pełna wiarą na jutrzejszy dziń, panowie jak byscie to rozegrali ???? dzięki Legia + Zenit i podwojenie jak sie patrzy 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
z takim podejściem Innes - to zainwestowałbym te 500 zł w terapeutę behawioralno-poznawczego, na kilka sesji starczy, a może pomoże
w tym biznesie nie chodzi o to, zeby sie 'odegrać'
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Pamiętasz, Mlody, jak się Ciebie radziłem odnośnie Fedexa? Idzie jak burza, skór..kojad. sorry, mój faworyt zawiódł, by być konsekwetnym mam grosze po dobrych kursach w Tsongę i Berdycha. Liczę, że ktoś zatrzyma Fedexa, ale fedex express nie ma chyba teraz rywala, ale głównie przez kontuzje najlepszych  No. Teraz już za późno go poprzeć, bo kurs marny... Mogłem, wtedy, chociaż za drobne  trzeba było zaglądać częściej do działu obok - od dawna namawiam do lokowania w Fedexa  Nie siedzę w tenisie za bardzo, to i udzielać się nie chcę. Pomyślałem: Jest duży turniej, to może pogram kogoś na WIN... Nie często gram tenis, "aktywuję" się tylko przed jakimś GS albo takim Final 8 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
nie ma jak dac over Lyonu dzisiaj !!!! wybrałem do overu Basel własnie ten Lyon, a od rana mysl o Dinamo, ze strz., bts Napoli, ale nie, ja Lyon musiałem, piekną glebę zaliczyłem. I pierwsza mysl, jak sie odegrac juz jutro  ostanie 500 zł i nie wiem co robic, trzeba z tego tysiaka przynajmniej zrobic, ale własnie jak :)panowie jestem wkurwiony i załamany, jednoczesnie z pełna wiarą na jutrzejszy dziń, panowie jak byscie to rozegrali ???? dzięki Dla mnie jutro 3 "pewne" bety to overy w meczach "o wszystko" można tak powiedzieć, a mianowicie: Arsenal-Borussia, Shaktar-Porto i Milan-Barcelona, coś może wybierzesz po analizie, może dubel overowy lub tripel over 1.5, powodzenia 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
nie ma jak dac over Lyonu dzisiaj !!!! wybrałem do overu Basel własnie ten Lyon, a od rana mysl o Dinamo, ze strz., bts Napoli, ale nie, ja Lyon musiałem, piekną glebę zaliczyłem. I pierwsza mysl, jak sie odegrac juz jutro  ostanie 500 zł i nie wiem co robic, trzeba z tego tysiaka przynajmniej zrobic, ale własnie jak :)panowie jestem wkurwiony i załamany, jednoczesnie z pełna wiarą na jutrzejszy dziń, panowie jak byscie to rozegrali ???? dzięki Szczerze? Ja bym na twoim miejscu odpuścił jak nie masz pomysłu. Bo nie ma nic gorszego jak chęć odegrania się. Wtedy nie wychodzi jeszcze bardziej. I licz przede wszystkim na siebie bo weźmiesz od kogoś typy, a później pretensje do kogoś... i siebie, że sie czegoś nie zagrało, a chciało. Pozdrawiam
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|