|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jesli ktos by gral grubo i wygrywal po kursach gorszych niz w innych bukach, nigdy bym go nie zlimitowal  Tak, ale jeżeli wygrywa akurat na kursach, które były wyższe niż średnia rynkowa to odpowiedź nasuwa się sama...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I na tym zakończę dyskusję. Każdy kiedyś wspomni moje słowa i przyzna mi rację. 
|
|
|
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
bukmacher zarabia, ale na na tym ze przegrywa ktos, buk zarabia na marzy kursowej i na niczym wiecej, jak ktos wygrywa, niech se wygrywa i bukowi nic do tego, i tak wyjdzie na swoje - jedynie hujowe buki, limituja aby ciac dodatkowo straty i tyle. To co napisałeś ma sens jedynie w sytuacji, gdy mówimy o klasycznych, hobbystycznych graczach. Gdy ktoś jest 'grubszą rybą' i jest do przodu to automatycznie potrzeba 'x' userów, którzy będą wtapiać, co mocno komplikuje sytuacje i jest niekorzystne dla buka. 'jedynie hujowe buki, limituja aby ciac dodatkowo straty i tyle.' - nie znam buka, który nie limituje, ale co ja wiem. I nie jest to kwestia stawek, bo po prostu nie da się grać nigdzie za większą kasę. Jest to kwestia regularności i dyscypliny gracza. Jeżeli trader, analizując konto dostrzega, że gracz wyłapuje jego błędy i pomyłki to w nagrodę przypisuje limit do konta. I nie mówię tu o klasycznych błędach z odwróconymi kursami, czy godzinami spotkań, a o zwykłej wycenie prawdopodobieństwa zajścia danego zdarzenia. Bywają nawet sytuacje, że limitowane są konta, będące na minusie, ale dające solidne argumenty, by sądzić, że taka sytuacja się odwróci. Wszystko co piszę nie jest jakimiś ideami, wyssanymi z palca, a zwykłymi wnioski, wyciągniętymi z historii gry u buków. I na tym zakończę dyskusję. Każdy kiedyś wspomni moje słowa i przyzna mi rację. czyli co? juz nie grasz wogole?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ile teraz średnio czekacie na wypłatę z unibetu na konto bankowe oraz MB?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na mb wyrabiają się do 24h, chociaż bywają pojedyncze przypadki, że dłużej.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ile teraz średnio czekacie na wypłatę z unibetu na konto bankowe oraz MB? na konto bankowe do 48 h
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
możecie się zalogować do unibetu?
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
możecie się zalogować do unibetu? żesz kurwa mać NIE co tam się dzieje 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
dzięki, że odpisałeś. Myślałem, że tylko u mnie...
|
|
|
|
|
|
|
Szkoda overka u koreanek Trzeba będzie założyć konto w BET365 bo tu takie akcje to już norma a na live dramat.
|
|
|
|
|
|
|
Pany Czy Ktoś tam jeszcze gra ? Walka z live to syzyfowa praca Wpierw nie idzie odpalić a jak zadziała to 75% jest na szaro czytaj off line 
|
|
|
|
|
|
|
Panowie Ile Unibetowi zajmuje poprawienie źle rozliczonego zakładu ? Czy e-mail do supportu wystarczy ?
|
|
|
|
|
|
|
Po co tym oszustom opcja cash-in na live skoro te pojebańce jak zwykle na 2.5 minuty do końca kwarty zawieszają zakłady.  Oczywiście kursy sie zmieniają . Jak taki gówniany bukmacher może mieć jakąkolwiek licząca się licencje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po co tym oszustom opcja cash-in na live skoro te pojebańce jak zwykle na 2.5 minuty do końca kwarty zawieszają zakłady.  Oczywiście kursy sie zmieniają . Jak taki gówniany bukmacher może mieć jakąkolwiek licząca się licencje  potwierdzam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O 15:20 zlecona wyplata na mb na koncie zaksiegowana juz o 15:22! 
|
|
|
|
|
|
|
Kings-Taipans zrobili live dosłownie na 10 sekund i całkowicie zdjeli toc to sa kompletni debile
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kings-Taipans zrobili live dosłownie na 10 sekund i całkowicie zdjeli toc to sa kompletni debile widocznie zdali sobie sprawę że nie są w stanie upilnować tego wydarzenia na live 
|
|
|
|
|
|
|
linia na over w 1 q była idealna over 38.5 no cóż jedziemy z kolejnymi 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
gram w unibet od 9 lat, dzis wyjatkowo mnie potraktowali, piszac maila ze nie liczyli mi w turnieju wygranych dostalem odpowiedz: "Uprzejmie informuję, że w sprawie Pana reklamacji turnieju Fruit Shop skontaktowałam się z wydziałem marketingu i otrzymałam odpowiedź, iż nastąpiły pewne rozbieżności pomiędzy angielskojęzyczną i polską wersją treści promocji. Nie chodziło o dwadzieście kolejnych rund, ale najlepszy ogólny wynik końcowy. Jest to oczywiście nasza wina. Nie mniej jednak po przeanalizowaniu Pana gry manager kasyna ustalił, że nawet przy standardowej punktacji Pana wynik nie dałby Panu punktowanej pozycji. Chcemy jednak w jakiś sposób wynagrodzić Panu wprowadzenie w błąd przez błędnie określone warunki promocji i przyznaliśmy Panu bonus na zakłady sportowe w kwocie 50 PLN. BOnus będzie dostępny po zalogowaniu do konta gracza. Bonus podlega trzykrotnemu obrotowi po minimalnym kursie 1.6. Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie utrudnienia." 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|