|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie szans na awans jest sporo, damy radę - nawet tutaj mamy cały czas możliwości. nie damy bo sergiush mówił. zenada chlopie masz jakies kompleksy? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po Kitajach szkoda. ale brawa za walke
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Japan 20 blokow  Co ta Polska zrobiła? Wytłumacz mi to proszę...  grali na betfair po kursie 100 rywali ale kasy malo bylo wiec nie za bardzo sie oblowili
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
Japan 20 blokow  Co ta Polska zrobiła? Wytłumacz mi to proszę...  powiem Ci tak, najpierw zajebal Anastasi, bo zaczal z Zygadlo na sypie, poszedl tym tropem, ze zwycieskiego skladu sie nie zmienia i to sie troszke zemscilo na naszej grze z poczatku, nasi byli bardziej zaspani niz ja, co wstalem na ost chwile  2 set mamy setowa w gorze i dupa Jarosz 2 x nie konczy, a Zygadlo wystawia i jemu i Kurasiowi za plecy no i ciezko bylo z tych pilek skonczyc, Iran zaryzykowal i wygral, 3 set wszedl Guma i pozamiatal, zagra nam siadla, a Guma z takim ironicznym usmieszkiem na twarzy wystawial gdzie chcial, w pewnej chwili pomyslalem, ze nie wyjda z 5 biedaki, miazga byla, a 4 set znowu miazga, zaczynamy od 5-1 bodajze, potem ans dogonili, ale potem znowu nasi ruszyli i 16-11 i tak szlo pkt za pkt az do 20-16 i przyszla dluzsza akcja gdzie 4 razy z rzedu na lewe wystawil Guma do Kurka i nastepna akcja gdzie 2-3 razy na srodek do Nowakowskiego bodajze, Iran nagle zlapal jakas dziwna faze, zaczeli kurwa wszystko bronic, my mocne ciosy a oni to podbijali no i na fali koczyli, to byly troche ataki przed siebie, ale szczescie im dopisywalo, konczyli wszystko, nerwowa koncowka, Kubiak zawalil przyjecie itp no i tb to juz formoalnosc, znowu slabe przyjecie i dupa, a Iran bronil jak powalony i konczyl wszystko podsumuje to tak "Nasi za szybko skonczyli ten mecz" bylo widac juz brak tej "iskry" w oczach, pomysleli ze mecz sam sie wygra jutro rozniesiemy Japonie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
14-10 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
14-10  wygrać wygrali, ale słabi są obecnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie szans na awans jest sporo, damy radę - nawet tutaj mamy cały czas możliwości. nie damy bo sergiush mówił. zenada chlopie masz jakies kompleksy?  nie osmieszaj sie bardziej i swoje madrosci zacytuj
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
kluczowy moment TB to przechodzaca co mieli Samuraje i atak w aut
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
no i jak to Wanio stwierdzil "dzielni mali samuraje" nie dali rady  pierwszy win Serbow, gratulacje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"serbowie otwarli sie na zwyciestwo" - brawo za komentarz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Japan 20 blokow  Co ta Polska zrobiła? Wytłumacz mi to proszę...  powiem Ci tak, najpierw zajebal Anastasi, bo zaczal z Zygadlo na sypie, poszedl tym tropem, ze zwycieskiego skladu sie nie zmienia i to sie troszke zemscilo na naszej grze z poczatku, nasi byli bardziej zaspani niz ja, co wstalem na ost chwile  2 set mamy setowa w gorze i dupa Jarosz 2 x nie konczy, a Zygadlo wystawia i jemu i Kurasiowi za plecy no i ciezko bylo z tych pilek skonczyc, Iran zaryzykowal i wygral, 3 set wszedl Guma i pozamiatal, zagra nam siadla, a Guma z takim ironicznym usmieszkiem na twarzy wystawial gdzie chcial, w pewnej chwili pomyslalem, ze nie wyjda z 5 biedaki, miazga byla, a 4 set znowu miazga, zaczynamy od 5-1 bodajze, potem ans dogonili, ale potem znowu nasi ruszyli i 16-11 i tak szlo pkt za pkt az do 20-16 i przyszla dluzsza akcja gdzie 4 razy z rzedu na lewe wystawil Guma do Kurka i nastepna akcja gdzie 2-3 razy na srodek do Nowakowskiego bodajze, Iran nagle zlapal jakas dziwna faze, zaczeli kurwa wszystko bronic, my mocne ciosy a oni to podbijali no i na fali koczyli, to byly troche ataki przed siebie, ale szczescie im dopisywalo, konczyli wszystko, nerwowa koncowka, Kubiak zawalil przyjecie itp no i tb to juz formoalnosc, znowu slabe przyjecie i dupa, a Iran bronil jak powalony i konczyl wszystko podsumuje to tak "Nasi za szybko skonczyli ten mecz" bylo widac juz brak tej "iskry" w oczach, pomysleli ze mecz sam sie wygra jutro rozniesiemy Japonie Dzięki za opis  Ja zaspałem. I w sumie dobrze, tyle nerwów zaoszczędzonych.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie szans na awans jest sporo, damy radę - nawet tutaj mamy cały czas możliwości. nie damy bo sergiush mówił. zenada chlopie masz jakies kompleksy?  nie osmieszaj sie bardziej i swoje madrosci zacytuj poczytaj na forum o swoich mozliwosciach jakie prezentujesz i wtedy zacznij oceniac innych ps.chodzi o komentarze na Twoj temat i twoich "mądrosci "ZENADA ' DLA MNIE KONIEC Z TOBA TEMATU nie bede sie tak nisko zniżał
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
sergiush on fire 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
DLA MNIE KONIEC Z TOBA TEMATU nie bede sie tak nisko zniżał niech ginie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
DLA MNIE KONIEC Z TOBA TEMATU nie bede sie tak nisko zniżał niech ginie  
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
jak mozna przegrac mecz z druzyna, z ktora sie wygrywa jeden z setow 25-8 :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pomijając składnię to jest w tym wszystkim dziwna prawidłowość- każdy mówi, że "pierdolisz farmazony" a ty każdemu jedno i to samo kopiuj wklej. to moze jednak cos racji w tym jest. i oczywiście nie zacytowałeś swoich postów z wiadomych względów. a teraz idę poszukam na forum opinii na swój temat. moze ktos napisał, że przystojny jestem albo coś.
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
jak mozna przegrac mecz z druzyna, z ktora sie wygrywa jeden z setow 25-8 :/ widocznie mozna 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i tak na marginesie to chyba trzeba Belgów na potem przyłożyć.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|