|
|
veteran
|
|
veteran
musimy zrobiś maxa w nastepnej rundzie bo w ostatniej bedzie ciezko o punkty
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciekawe co Norbi by gadał gdyby dzisiaj był "szkoda japonii bo pięknie grali, mam nadzieję, że w rewanżu nas ograją. miłość, wolność. przepraszam, ze jestem idiotą" juz ta kwietniewska to chociaż coś pogadała a myslalem, ze bedzie powtórka z korkiego.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ostatnia runda to będzie miód dla oczu. Jeśli wygramy za 9 pkt ew 8 trzecią rundę to jedno zwycięstwo w trzeciej może nam dać IO 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Panowie Niemcy - Grecji 1 pewne czy jakieś ale? Mecz we Francji
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Norbiemu nawet u nas na podwórku pluli w twarz. Autentyczna historia jak się dorobił i do mamy przyjechał na podwórko swoim nowym Audi i "przestał poznawać" ludzi z którymi się wychował na jednym osiedlu. Skarcili go 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Trzecia runda będzie kluczowa u nas bo Polska może ze wszystkimi wygrać za 3 punkty. W drugiej gupie w trzeciej rundzie może być rzeźnia faworytów bo Serbia, Rosja, Kuba, Brazylia, Argentyna, Włochy  Mega mega. Kazdy z każdym może stracić punkty  faworytow jest trzech i akurat oni ze soba juz grac nie beda, polacy natomiast w czwartej rundzie wywalcza gora jeden punkcik
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trzecia runda będzie kluczowa u nas bo Polska może ze wszystkimi wygrać za 3 punkty. W drugiej gupie w trzeciej rundzie może być rzeźnia faworytów bo Serbia, Rosja, Kuba, Brazylia, Argentyna, Włochy  Mega mega. Kazdy z każdym może stracić punkty  faworytow jest trzech i akurat oni ze soba juz grac nie beda, polacy natomiast w czwartej rundzie wywalcza gora jeden punkcik z kim?? ja mam nadzieje ze Rosja przed ostatnim meczem bedzie miala juz pewny awanas. A wtedy to wiemy wszyscy jak oni graja
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trzecia runda będzie kluczowa u nas bo Polska może ze wszystkimi wygrać za 3 punkty. W drugiej gupie w trzeciej rundzie może być rzeźnia faworytów bo Serbia, Rosja, Kuba, Brazylia, Argentyna, Włochy  Mega mega. Kazdy z każdym może stracić punkty  faworytow jest trzech i akurat oni ze soba juz grac nie beda, polacy natomiast w czwartej rundzie wywalcza gora jeden punkcik Nie przesadzaj. Mamy mecz z Rosją z którą wiadomo jak potrafimy zagrać. Brazylia też jest do ruszenia w tej formie. Poza tym mimo ze nie będą grać ze sobą to nikt im nie odpuści tutaj. Jeśli Rosja traci seta z Egiptem a Brazylia punkt z Chinami to co dopiero z Kubą Argetyną czy Serbią (może się Ivan obudzi).
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Trzecia runda będzie kluczowa u nas bo Polska może ze wszystkimi wygrać za 3 punkty. W drugiej gupie w trzeciej rundzie może być rzeźnia faworytów bo Serbia, Rosja, Kuba, Brazylia, Argentyna, Włochy  Mega mega. Kazdy z każdym może stracić punkty  faworytow jest trzech i akurat oni ze soba juz grac nie beda, polacy natomiast w czwartej rundzie wywalcza gora jeden punkcik z kim?? ja mam nadzieje ze Rosja przed ostatnim meczem bedzie miala juz pewny awanas. A wtedy to wiemy wszyscy jak oni graja przed ostatnim meczem to bedziemy na niezagrozonym awansem czwartym miejscu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trzecia runda będzie kluczowa u nas bo Polska może ze wszystkimi wygrać za 3 punkty. W drugiej gupie w trzeciej rundzie może być rzeźnia faworytów bo Serbia, Rosja, Kuba, Brazylia, Argentyna, Włochy  Mega mega. Kazdy z każdym może stracić punkty  faworytow jest trzech i akurat oni ze soba juz grac nie beda, polacy natomiast w czwartej rundzie wywalcza gora jeden punkcik z kim?? ja mam nadzieje ze Rosja przed ostatnim meczem bedzie miala juz pewny awanas. A wtedy to wiemy wszyscy jak oni graja przed ostatnim meczem to bedziemy na niezagrozonym awansem czwartym miejscu Aha. No to chuj już nie oglądam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aha. No to chuj już nie oglądam. ja tez. bo i tak wszystko wiadomo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hmm duże kursy na Czechów
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Aha. No to chuj już nie oglądam. ja tez. bo i tak wszystko wiadomo zawod pismakow polega na podbijaniu bebenka, od bywalcow mecz.pl wymaga sie wiecej. polacy jak do tej pory nie grali z zadna z ekip walczacych o awans
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oczywiście. sami tutaj statyści, nikt nie chce wygrać. stoją po 20 minut przed halą puszczając się wzajemnie przodem i nikt nie chce wejść.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oczywiście. sami tutaj statyści, nikt nie chce wygrać. stoją po 20 minut przed halą puszczając się wzajemnie przodem i nikt nie chce wejść. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
heeeeeeeeeeeeeeeeeee IRAN  alleluja, ze zagralem tylko dubla
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pojutrze: Serbia- Rosja Argentyna- Brazylia Kuba- Włochy  trzeba trochę punktów pogubić.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może ktoś podesłać wynik Grecja- Niemcy na heyah?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może ktoś podesłać wynik Grecja- Niemcy na heyah? daj numer bo bede sledzil do konca.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|