|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
dzisiaj dubel z Hiszpani kurs 1,4
nie pora na strate punktow
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
co tam jeszcze Hamburg strzeli na Hanoverze
derby polnocy
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
myślę że Augsburg dzisiaj pierwsza wygrana  grają z Wilczurami, którzy nie wygrali na wyjeździe, kurrr więc może odwrotnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Racja - mój błąd Nie lubię takich spotkań, gdzie wszystko przemawia za jedną ze stron i wynik wydaje się oczywisty... A jakie wolisz spotkania?  gdzie szansa jest 33:33:33% i równie dobrze można grać ruletę? ;P Po takim kursie warto własnie pograć Legię, są w formie, Korona przeciwnie. Gdyby obie były w dołku dopiero można było się bać obstawić a tak fajnie można pograć  DNB chociażby DNB rzeczywiście świetny kurs. Wolę np Blackburn x2 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Racja - mój błąd Nie lubię takich spotkań, gdzie wszystko przemawia za jedną ze stron i wynik wydaje się oczywisty... A jakie wolisz spotkania?  gdzie szansa jest 33:33:33% i równie dobrze można grać ruletę? ;P Po takim kursie warto własnie pograć Legię, są w formie, Korona przeciwnie. Gdyby obie były w dołku dopiero można było się bać obstawić a tak fajnie można pograć  DNB chociażby DNB rzeczywiście świetny kurs. Wolę np Blackburn x2  1.40 pewniejszy niż Blackburn x2 zwłaszcza że Stoke powinien ten mecz spokojnie ogarnąć 
|
|
|
Link skopiowany do schowka