Powiedzenie 'kij im w oko'(tym którzy go wyśmiewają) to brak pokory? A co miał powiedzieć fajnie że we mnie nie wierzą? Mówiąc pokorny miałem na myśli świadomość tego że jest zółtodziobem.
Franek Smuda dla Gazety wyborczej "Teraz interesuje mnie jedno: mój zespół ma grać tak, by kibice widzieli postęp. Dziennikarz powiedział mi ostatnio, że drużyna Beenhakkera rozegrała dwa dobre mecze - z Portugalią i Czechami. Mnie naliczył sześć dobrych spotkań".
Jest kraj, w którym słowo "Lato" nic nie mówi. To... Hiszpania, a jednak mieszkańcy tej części ziemi uchodzą za niezwykle szczęśliwych. Oczywiście rozmawialiśmy na temat prezesa PZPN, a nie pory roku. Jak skomentowali jego zdjęcie? Z kim im się kojarzy? "Hahaha" to tylko jedna z odpowiedzi.
Jest kraj, w którym słowo "Lato" nic nie mówi. To... Hiszpania, a jednak mieszkańcy tej części ziemi uchodzą za niezwykle szczęśliwych. Oczywiście rozmawialiśmy na temat prezesa PZPN, a nie pory roku. Jak skomentowali jego zdjęcie? Z kim im się kojarzy? "Hahaha" to tylko jedna z odpowiedzi.