|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rote Raben  Stiinta  Atom Sopot 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nielimitowany czy zmienne IP? no i czy masz dostęp do innych operatorów np. UPC?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wychodze zaraz na trening i nie wiem czy brac niebieskie asicsy czy biale adasie, Korver?  chodzisz przez miasto w bialych adasiach?  tak spytam z ciekawosci, co jest zlego w bialych butach?  a kto powiedzial ze jest cos zlego, z ciekawosci pytalem jak sie teraz do kosciola chodzi bo dawno nie bylem  sorry za off top, Wojas ale takie sprawy na priv  Nie wiem nie dlugo bd sie pytal jak zerznac laske :/ troche to smieszy mnie  bez urazy ale to chyba nie temat na to 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moze Bielsko dzis w pupe  Kursy lekko w gore, a z gra one sredniawo  widzial ktos turczynki ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ło nie czytalem wczesniejszej strony, widze zrzut  koniec tematu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moze Bielsko dzis w pupe  Kursy lekko w gore, a z gra one sredniawo  widzial ktos turczynki ?? Chyba niewiele osób śledzi transmisje z meczów ligi tureckiej  Ale wystarczy spojrzeć na tabele i 10 miejsce na 12 drużyn to nie jest zastraszający wynik...bielsko powinno dać rade
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moze Bielsko dzis w pupe  Kursy lekko w gore, a z gra one sredniawo  widzial ktos turczynki ?? Chyba niewiele osób śledzi transmisje z meczów ligi tureckiej  Ale wystarczy spojrzeć na tabele i 10 miejsce na 12 drużyn to nie jest zastraszający wynik...bielsko powinno dać rade to zobaczymy i moze cos sie cyknie live 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kobitki z Dinama pograly 0-3  ciekawe jaki byl kurs 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak spytam z ciekawosci, co jest zlego w bialych butach?  [/quote] a kto powiedzial ze jest cos zlego, z ciekawosci pytalem jak sie teraz do kosciola chodzi bo dawno nie bylem [/quote]  sorry za off top, Wojas ale takie sprawy na priv  Nie wiem nie dlugo bd sie pytal jak zerznac laske :/ troche to smieszy mnie  bez urazy ale to chyba nie temat na to  [/quote] Kolego dindek no Ciebie o to nie zapytamy, zeby sie dzilic doswiadczeniem to trzeba to doswiadczenie miec na poczatek a zazwyczaj jak ktos uzywac okreslenia "zerznac laske" to nadal rzenie ale swoja lewa albo prawa reka i nie wcinaj sie jak starsi rozmawiaja teraz EOT
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak spytam z ciekawosci, co jest zlego w bialych butach?  a kto powiedzial ze jest cos zlego, z ciekawosci pytalem jak sie teraz do kosciola chodzi bo dawno nie bylem [/quote]  sorry za off top, Wojas ale takie sprawy na priv  Nie wiem nie dlugo bd sie pytal jak zerznac laske :/ troche to smieszy mnie  bez urazy ale to chyba nie temat na to  [/quote] Kolego dindek no Ciebie o to nie zapytamy, zeby sie dzilic doswiadczeniem to trzeba to doswiadczenie miec na poczatek a zazwyczaj jak ktos uzywac okreslenia "zerznac laske" to nadal rzenie ale swoja lewa albo prawa reka i nie wcinaj sie jak starsi rozmawiaja teraz EOT [/quote] poprawilem sie  a co do doswiadczenia to moge cie duzo nauczyc  ale za to sie placi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ach ta siatkówka kacapów...a myślałem długo czy -2.5 za 1.4 to nie dobry interes...dobrze że poszedł za to Spartak z kosza z hc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to Dinamo takie slabe ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to Dinamo takie slabe ?  ogladam, Gamova sie myli, reszta nie pomaga a Czeszki dadatkowo troche szczescia maja i walcza jak lwy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tez zaczalem ogladac. Pogram na meczyk jak uwala seta drugiego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tez zaczalem ogladac. Pogram na meczyk jak uwala seta drugiego cos mi sie wydaje ze ten Kazan sie nie podniesie  a wizja Tb u kobiet to juz w ogole loteria i @2.4 wedlug mnie nie oplacalne, na ten moment
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
teraz EOT [/quote] poprawilem sie  a co do doswiadczenia to moge cie duzo nauczyc  ale za to sie placi  [/quote] sutenerstwo jest w polsce nielegalne, nie bede Ci nic placil bo Cie zamkna
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
tez zaczalem ogladac. Pogram na meczyk jak uwala seta drugiego cos mi sie wydaje ze ten Kazan sie nie podniesie  a wizja Tb u kobiet to juz w ogole loteria i @2.4 wedlug mnie nie oplacalne, na ten moment w pelni sie zgadzam, przynajmniej @3 powinny byc, zeby bylo jakies value, z drugiej strony jak kazan wygra teraz seta to wygraja caly mecz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poprawilem sie  a co do doswiadczenia to moge cie duzo nauczyc  ale za to sie placi  [/quote] sutenerstwo jest w polsce nielegalne, nie bede Ci nic placil bo Cie zamkna [/quote] Palikot zalegalizuje to zapraszam na nauki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wszyscy sie rzucili na dinamo, klurs zlecial juz do @2.2
mysle ze bedzie ciezko, ale wskoczylem do pociagu po 2.4
|