|
|
stranger
|
|
stranger
ze strony totomix:
"Drodzy Klienci,
Informujemy, że świadczona przez Totolotek SA usługa "e-promocja" z przyczyn niezależnych od Spółki została zakończona.
Wszystkim Państwu, którzy korzystali z "e-promocji" i, którym jej funkcjonalności przypadły do gustu, serdecznie dziękujemy. Równocześnie dla wszystkich naszych Klientów przygotowaliśmy specjalny bonus niespodziankę dostępny w naszych punktach przyjmowania zakładów.
Z wyrazami szacunku
Zespół Totolotek SA."
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
kto więc korzystał niech płacze 
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Czekamy na wymiar kary za oferowanie nielegalnych gier hazardowych w internecie przez mixa 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
a co z kasa jak ktos mial na koncie ? jak ja odzyskac/wyplacic ? WTF ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
No właśnie, a co z zakładami oczekującymi? Ktoś może robił już wywiad u źródła? Czy już nie ma polskiego naziemniaka z grą przez neta? a co z kasa jak ktos mial na koncie ? jak ja odzyskac/wyplacic ? WTF ?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
logować się nadal można, kupony wygrane można wygenerować i odebrać nadal, jak również kasę jeszcze nie wykorzystaną.
|
|
|
|
|
|
|
proponuje to zgłosić Telefon interwencyjny Służby Celnej czynny całą dobę tel. 0 800 060 000 Jednolity w całym kraju bezpłatny numer służący przekazywaniu, gromadzeniu i monitorowaniu informacji o zdarzeniach dotyczących nieprawidłowości w zakresie cła, akcyzy i hazardu. 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ta nagroda dla graczy, to powiększenie o 5% ewentualnych wygranych z kuponów zagranych w ten weekend dla wszystkich posiadaczy karty. Kartę można wyrobić nie podając żadnych danych, tylko nazwe uzytkownika sobie nadając i trwa to 10sek, więc przez ten weekend może coś nawet zagram u nich A wiem, bo tam chodzę na koniki i tak od miłej Pani usłyszałem 
|
|
|
Link skopiowany do schowka