|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Craaxie, szanujmy wielką Polskę  i plujmy na niemca czy ruskiego  - to zawsze bedzie falszywe i zaklamane ( moj nauczyciel od historii mowil, sa piekne czasy ale ruski to ruski, a niemiecki to niemiecki - bedziesz z nim rozmawial, usmiechal sie i znal go a jak sie odwrocisz to strzeli ci w plecy )
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
no i co z hejterami ustawek?  emdoka jest?  a ty sledzisz trochę co ja piszę czy sobie tak dopisujesz? ja nigdzie nie pisałem o ustawce, w moim mniemaniu włosi lepszą drużyną, nic nie pisalem o żadnej ustawce -2.5pkt Włosi - weszło. +14.5pkt Egipt - weszło. tyle, każdy chyba się cieszy, że Polska wygrała więc nie wiem co ty mi tutaj o jakiś ustawkach piszesz - od samego początku się śmiałem z tej ustawki i CIESZĘ SIĘ BARDZO ze Polska wygrała bo przynajmniej debile by się nie cieszyli, że była ustawka jak by Włosi wygrali po taju. O samym meczu - dobra zmiana Jarosza, może trochę za późno , Ruciak mnie zaskoczył in plus, spodziewałem się Kubiaka, ale może dobrze, że nie on bo Włosi go znają bardzo dobrze, a Ruciak dzień świni i bardzo pomógł, poprawił przyjęcie na siatce się uwijał, o Gumie nie pisze bo wiadomo. a To co było atutem Włochów w pierwszym i drugim secie, czyli zagrywka - zgasła w trzech kolejnych nie spinaj sie, przyzwyczaj sie do mnie  to byl mecz 50-50 i tyle w temacie, przyznaj to i bedzie spokoj 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
kurwa to pograli wpizdu 0-3 pewnie bedzie idz ty w pizdu czemu wczesniej nie byles taki madry przy 0-2? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Craaxie, szanujmy wielką Polskę  i plujmy na niemca czy ruskiego  - to zawsze bedzie falszywe i zaklamane ( moj nauczyciel od historii mowil, sa piekne czasy ale ruski to ruski, a niemiecki to niemiecki - bedziesz z nim rozmawial, usmiechal sie i znal go a jak sie odwrocisz to strzeli ci w plecy ) rosja jako rosja to wiadomo... ale rosjanie to calkiem w porzadku ludzie, miales, z nimi do czynienia w ogole? bez napinki 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Proponuje Panowie przyjrzeć się Argentynie -
Jak już wczoraj późnym wieczorem pisałem, dla mnie to oni są faworytem , Stany tylko siła niewiele więcej i nie mają sypy. Także Value
Argentyna 2.43
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Craaxie, szanujmy wielką Polskę  i plujmy na niemca czy ruskiego  - to zawsze bedzie falszywe i zaklamane ( moj nauczyciel od historii mowil, sa piekne czasy ale ruski to ruski, a niemiecki to niemiecki - bedziesz z nim rozmawial, usmiechal sie i znal go a jak sie odwrocisz to strzeli ci w plecy ) rosja jako rosja to wiadomo... ale rosjanie to calkiem w porzadku ludzie, miales, z nimi do czynienia w ogole? bez napinki  ja za to o Niemcach mam lepsze zdanie  warto z Nimi robić interesy, ale nie takie jak Tusk.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Craaxie, szanujmy wielką Polskę  i plujmy na niemca czy ruskiego  - to zawsze bedzie falszywe i zaklamane ( moj nauczyciel od historii mowil, sa piekne czasy ale ruski to ruski, a niemiecki to niemiecki - bedziesz z nim rozmawial, usmiechal sie i znal go a jak sie odwrocisz to strzeli ci w plecy ) rosja jako rosja to wiadomo... ale rosjanie to calkiem w porzadku ludzie, miales, z nimi do czynienia w ogole? bez napinki  rosjanie całkiem w porządku ludzie...u was dopalacze wciąż otwarte?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Aczkolwiek Argentynka delikatnie bo to troszkę orzełekek czy reszka.
Jak by to powiedział Wojtek , typowe 50-50 hehehe
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ooo dzisiaj japonia-rosja.Muszę oglądnąć i będę się cieszył jak te żółtki będą sie odbijać od muru.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Craaxie, szanujmy wielką Polskę  i plujmy na niemca czy ruskiego  - to zawsze bedzie falszywe i zaklamane ( moj nauczyciel od historii mowil, sa piekne czasy ale ruski to ruski, a niemiecki to niemiecki - bedziesz z nim rozmawial, usmiechal sie i znal go a jak sie odwrocisz to strzeli ci w plecy ) rosja jako rosja to wiadomo... ale rosjanie to calkiem w porzadku ludzie, miales, z nimi do czynienia w ogole? bez napinki  rosjanie całkiem w porządku ludzie...u was dopalacze wciąż otwarte? w dupie byles gowno widziales 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Jeszcze jedna ważna kwestia Jarosz 10/28 Bartman 9/24 A Bartman miał o wiele cięższą sytuacje, bo cała drużyna grała tragicznie, nie było dobrych wystaw, zwieszone głowy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
najszybciej strzeli Ci w plecy Polak niestety
ja tam w Rosji bylem kilak razy i nawet spoko ludzie, ale zarcie calkowicie do dupy
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
Jeszcze jedna ważna kwestia Jarosz 10/28 Bartman 9/24 A Bartman miał o wiele cięższą sytuacje, bo cała drużyna grała tragicznie, nie było dobrych wystaw, zwieszone głowy  hejter uspokoj sie 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
Aczkolwiek Argentynka delikatnie bo to troszkę orzełekek czy reszka.
Jak by to powiedział Wojtek , typowe 50-50 hehehe jak 50-50 to over 2,00 brac ! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Craaxie, szanujmy wielką Polskę  i plujmy na niemca czy ruskiego  - to zawsze bedzie falszywe i zaklamane ( moj nauczyciel od historii mowil, sa piekne czasy ale ruski to ruski, a niemiecki to niemiecki - bedziesz z nim rozmawial, usmiechal sie i znal go a jak sie odwrocisz to strzeli ci w plecy ) rosja jako rosja to wiadomo... ale rosjanie to calkiem w porzadku ludzie, miales, z nimi do czynienia w ogole? bez napinki  ja miałem...w twarz ci się śmieją, są mili, usmiechnięci a za 5 dolców by cię na rzeź sprzedał 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Jeszcze jedna ważna kwestia Jarosz 10/28 Bartman 9/24 A Bartman miał o wiele cięższą sytuacje, bo cała drużyna grała tragicznie, nie było dobrych wystaw, zwieszone głowy  hejter uspokoj sie  jak gra gówno to go cisnę, wiesz o tym, ale jak gra jak na drużynę dobrze i ktoś przekłamuje sytuacje to mnie wkurwia, tyle w temacie 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Jeszcze jedna ważna kwestia Jarosz 10/28 Bartman 9/24 A Bartman miał o wiele cięższą sytuacje, bo cała drużyna grała tragicznie, nie było dobrych wystaw, zwieszone głowy  czyli wg stat podobnie - jednak jarosz dorzucił asa w tie breaku i w moim odczuciu mniej po autach bił. Ale może nie jestem też do końca obiektywny, Zibiego od kadetów nie lubiłem  on tylko taki twardziel się wydaje hihi dla mnie Ruciak petarda - atak na poziomie 60%.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dlaczego wszędzie piszą że jesteśmy "o krok" od igrzysk. Co się musi stać żebyśmy nie awansowali???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dlaczego wszędzie piszą że jesteśmy "o krok" od igrzysk. Co się musi stać żebyśmy nie awansowali??? jak nie zdobedziemy 1 pkt to nie awansujemy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co sie dzialo pod siatka po meczu?
|
|