Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 12 1 2 3 4 5 11 12
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
U mnie to było tak, że po zaręczynach, zorganizowaliśmy dla Rodziców kolację (nie wiedzieli nic o zaręczynach). Podczas kolacji zapytałem teścia czy nie ma nic przeciwko tongue

Nie miał więc 3 maja jego córka stała się moją Żoną.

Bonus: Unibet
L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Miasto male 25k mieszkancow, gdzie miedzy dwoma skrajnymi przystankami jest 4km. Czy przewoznik miejski (osoba prywatna ktora ma zapewne jakas dzialalnosc gospodarcza- nie wiem jak to wyglada od strony formalnej) moze nie sprzedawac biletow ulgowych ? Bo takie jest jego widzimisie.
Inaczej mowiac czy 10 lat czy 20 czy 50 to bilet sprzedaje w jednej cenie ? Oczywiscie 10 lat czy 20 osoba aktualnie sie uczy wiec ulgowy byc powinnien.

Dzisiaj sie z jednym poklocilem, dalem mu te 1,50 za przejazd ale pomyslalem, ze kurwa nie odpuszcze i stad moje pytanie ;]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jeżeli prywatny to może.

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by nOcnY
U mnie to było tak, że po zaręczynach, zorganizowaliśmy dla Rodziców kolację (nie wiedzieli nic o zaręczynach). Podczas kolacji zapytałem teścia czy nie ma nic przeciwko tongue

tylko to jest właśnie po fakcie, wiadomo, że przecież nie powiedzą kategorycznie NIE...ale chodzi mi o idee...

PS:To moze nOcny jakiś jeszcze pomysł na zaręczyny?!??! smile

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Nawet jesli robi kursy na lublin (35km odleglosci) ? Ma pare busow, czesc z nich tylko po moim miescie, a pozostale po miescie i dalej na Lublin. I jadac na lublin ulgowy przysluguje.

Zawsze myslalem, ze jak jezdzi to ma obowiazek brac pod uwage znizki.

Wkurwia mnie, ze takimi gratami jakie ma musze placic takie pieniadze, niestety nie ma zadnej konkurencji. Co lepsze bierze wiecej kasy za kurs tymi zlomami niz inne porzadne mercedesiki jadace przez moja miescinke. A i w zimie jest zimniej w jego busach niz na zewnatrz ;]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja kupiłem tanie bilety do Rzymu (w sumie za osobę tam i z powrotem płaciłem ok 120 zł) i oświadczyłem się tutaj:

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRQsmLJx_w4p-kLQQwSFPec1W98xJ9x0q4KGDdIvpOAjha922d_

Wzgórze Pincio smile

Tanie loty są np. z Brna do Rzymu.

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
Originally Posted by john

tylko to jest właśnie po fakcie, wiadomo, że przecież nie powiedzą kategorycznie NIE...ale chodzi mi o idee...

ja pierw sie oswiadczylem swojej kobiecie... a pozniej zrobilimy oficjalna kolejce dla rodzicow, razem z moimi i wtedy padlo oficjalne pytanie do rodzicow narzyczonej, kwiaty flacha i bylo fajnie i milo.. oni wiedzieli ze sie zareczylismy, pozniej tylko ofcjalna kolacja.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
U mnie było tak, że nie wiedzieli i nie wiedzieli na jaką i z kim kolację idą. Dobre miny mieli jak zobaczyli w jakim gronie będzie kolacja smile

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
U mnie było tak, że nie wiedzieli i nie wiedzieli na jaką i z kim kolację idą. Dobre miny mieli jak zobaczyli w jakim gronie będzie kolacja smile

u mnie wiedzieli bo dzili nas 300km, i jak na swieta przyjezdzalem to tesciowa czekala tylko na zareczyny ale sie nie doczekala bo dopiero w lutym to nastapilo... a jak moja pojechala do domu po zareczynach to tesciowa odrazu wyczula o co chodzi :), wiec pozniej oficjalne spotkanie itd.

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
ja mam taki pomysł żeby, pojechać do Niej na uczelnie wbić na wykład i oświadczyć się przy całej sali...

byłoby grubo,...jak myślicie??

F
I love mecz.pl
I love mecz.pl
F Offline
Originally Posted by RaFiGW

ja pierw sie oswiadczylem swojej kobiecie... a pozniej zrobilimy oficjalna kolejce dla rodzicow, razem z moimi i wtedy padlo oficjalne pytanie do rodzicow narzyczonej, kwiaty flacha i bylo fajnie i milo.. oni wiedzieli ze sie zareczylismy, pozniej tylko ofcjalna kolacja.

Wszystko zależy od tego jakie masz notowania u teściów. Jeśli wysokie to na pewno nie będzie problemu jeśli najpierw poprosisz o rękę kobietę, a po tym oznajmisz to rodzicom(kolacja, kwiaty dla mamusi grin flacha dla tatusia). Co do samych zaręczyn to Ty znasz najlepiej swoją pannę. Jeśli jest spontaniczna to wymyśl coś spontanicznego/zwariowanego, jeśli wiesz, że nie spodoba jej się "pajacowanie" to zrób to kameralnie przy kolacji. Sposobów jest pełno, a tylko Ty wiesz, który będzie najlepszy smile

Powodzenia.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
ja mam taki pomysł żeby, pojechać do Niej na uczelnie wbić na wykład i oświadczyć się przy całej sali...

a co będzie jak odmówi? wink

żart - a na poważnie to...nie żeńcie się smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Może lepiej najmij grupę Nubijczyków, którzy wbiją na salę z lektyką i zaniosą ją w miejsce oświadczyn grin

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
zrob tak, zeby wykladowaca lepiej wiedzial, wchodzisz gasna swiatla i zamiast wykladu na projektorze leci "czekasz na te jedna chwile" i Wasze wspolne fotki tongue

zajebisty pomysl z tym, zeby wpasc podczas wykladu!

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline

Może lepiej najmij grupę Nubijczyków, którzy wbiją na salę z lektyką i zaniosą ją w miejsce oświadczyn grin

no to by bylo mocne grin chciałbym ja czymś zaskoczyć żeby poczuła się wyjątkowo, kolacje spacer, paryz wszystko co standardowe to odpada...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A gdzie studiuje?

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Poznan uniwersytet

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Poznan uniwersytet

Który wydział? Może znam. tongue

A tak btw to dla mnie ten pomysł trochę kiepski, ale to też zależy od panny. Ja siebie w takiej roli nie widzę. smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Katowice » Forlì/Bolonia
Śr 22 Lut 12
W6 1147
16:25 18:05
4 zł

Forlì/Bolonia » Katowice
Śr 22 Lut 12
W6 1148
22:20 23:55
39 zł

Możesz zabrać dziewczynę na parę godzin do Włoch i się oświadczyć smile Z lotniska do najbliższego miasta jest bardzo blisko.

E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
Originally Posted by lelu
Zawsze myslalem, ze jak jezdzi to ma obowiazek brac pod uwage znizki.

No cóż, prywatny autobus jest jak taksówka zniżka tylko jeżeli właściciel firmy takową ustanowi.

Strona 3 z 12 1 2 3 4 5 11 12

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (Szuman, forty, betowiec, Lukasz111, Sensei), 3,195 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,277
Posty5,829,372
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025