[qu ote=Self-Confident]zrob tak, zeby wykladowaca lepiej wiedzial, wchodzisz gasna swiatla i zamiast wykladu na projektorze leci "czekasz na te jedna chwile" i Wasze wspolne fotki
zajebisty pomysl z tym, zeby wpasc podczas wykladu! [/quote]
no robi się ciekawie, tylko jak teraz przeskoczyć to ze nie wiem gdzie siedzi, czy będzie jak podejść logistycznie na sali moge sie spalić...
jak ma ustalony plan ze tego dnia to i to, to znajdz jakiegos wykladowce (moim zdaniem osoba klucz, zeby to sie udalo) i popros aby tego dnia na jej zajeciach bylo w jakiejs sali gdzie bedzie to dla Ciebie ok. Oczywiscie wykladowca od samego poczatku powinien o tym wiedziec i dostac solidny pprezent. Najlepiej szukaj zamyslonego geeka kolesia robiacego doktorat, albo mloda wykladowczynie swiezo po slubie.
Problem z komputerem - przy próbie otwarcia jakiegoś nośnika pod USB, czyli pendrive, aparat, PSP, albo karty pamięci w czytniku kart poprzez mój komputer wyskakuje komunikat: "Dysk w stacji x nie jest sformatowany. Sformatować teraz?". I kapa, nie da się otworzyć i już. Da się to jakoś rozwiązać?
Chce zrobic update iOS'a w Iphonie z 3.1.3 do jakiego nowszego 4.2 bodajze. Moge to zrobic przez iTunes'a tylko, ze mam juz zjailbreaknietego iPhona wiec pytanie brzmi czy jak sie skusze na opcje przez iTunes'a to cos sie stanie zlego ?;>
jak ma ustalony plan ze tego dnia to i to, to znajdz jakiegos wykladowce (moim zdaniem osoba klucz, zeby to sie udalo) i popros aby tego dnia na jej zajeciach bylo w jakiejs sali gdzie bedzie to dla Ciebie ok. Oczywiscie wykladowca od samego poczatku powinien o tym wiedziec i dostac solidny pprezent. Najlepiej szukaj zamyslonego geeka kolesia robiacego doktorat, albo mloda wykladowczynie swiezo po slubie.
potrzebuje zainstalowac forum na subdomenie, mowa o phpbb. niestety nie wiem jak to zrobic, nie wiem do ktorego katalogu skopiowac pliki pobrane. hosting mam na linuxpl.com