Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 13 1 2 3 4 5 6 12 13
HT2/FT1
HT2/FT1
bo bym jescze jakies kupil bo i tak zostaje tydzien w kijowie

Bonus: Unibet
C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Originally Posted by mirasPL
co środę jest promocja w Locie i wtedy można znaleźć całkiem przyjemne ceny. także jak ktoś szuka przelotów to najlepiej co środy przeglądać taryfy.

Oni jeszcze mają te środowe promocje?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Conrad
Originally Posted by mirasPL
co środę jest promocja w Locie i wtedy można znaleźć całkiem przyjemne ceny. także jak ktoś szuka przelotów to najlepiej co środy przeglądać taryfy.

Oni jeszcze mają te środowe promocje?
Mają, ale nie ma co liczyć że sypną nagle promocje np. na trasę Warszawa-Kijów w czasie Euro, przecież niezależnie od ceny samoloty będą im wtedy pełne latały.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Generalnie jeśli chodzi o bilety na fazę grupową to zdecydowanie 2 najgorsze mecze to FRA-SWE w Kijowie i RUS-GRE w Warszawie bo praktycznie odpadają kibice miejscowi ze względu na mecze Ukrainy i Polski o dokładnie tych samych godzinach.

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
tomo/Magik jak myslicie pod stadionem na mecz Polska vs Grecja po ile bedzie mozna kupic bilet? bo sie domyslam ze balon bedzie tak nadmuchany w dniu meczu ze praktycznie wiekszosc ludzi bedzie pewna ze wyjscie z grupy jest zagwarantowane i moga chciec za duzo.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Przede wszystkim trzeba zacząć od tego, że taki bilet już na dzień dobry jest dwukrotnie droższy od biletów na wszystkie pozostałe mecze fazy grupowej.
Najazdu kibiców z Grecji raczej nie będzie więc część potencjalnego popytu odpada.
Rywal bardzo mało atrakcyjny.
Jednak magia "meczu otwarcia" na pewno swoje zrobi, nawet ja sam bym chciał w czymś takim uczestniczyć kompletnie nie patrząc na to kto stoi po drugiej stronie boiska.
Sumując to wszystko to myślę, że przebitka jakaś na pewno będzie, ale bardzo daleka od szaleństwa.

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
No racja, tak sie zastanawialem czy po prostu brac urlop na ten mecz, znajomy poslal do kilku alegrowiczow maila i takie odp mi wkleil grin
ale przy kupnie 3 szt -> czwarty bilet gratis smile

sposób zapłaty / przekazania do ustalenie, możemy:
- możemy zabezpieczyć się aukcją allegro,
- możemy spisać umowę,
- z mojej strony wymagam przynajmniej połowy zapłaty teraz, reszta jak będą bilety,
- przekazanie -> może być osobiste, poczta, kurier, oczywiście po tym jak UEFA rozdysponuje bilety,

Pozdrawiam

Witam,
Polska - Grecja
1700 sztuka, bilety 2 kategorii. Jeśli sie Pan zdecyduje to podpisujemy umowę z zaliczka.

Pozdrawiam,

Bilety sprzedaje tylko w zestawach po dwa lub po cztery
Nie sprzedaje pojedynczych biletów

1. Mecz otwarcia. 8 czerwca 2012 Polska - A2 - cena 2.500 pln za
sztukę (2 bilety w II kategorii)
2. Drugi mecz Polski w Warszawie. 12 czerwca 2012 Polska - A3 -
cena 1.500pln za sztukę ( w bilety w III kategorii)
kategorii)
3. Trzeci mecz Polski we Wrocławiu. 16 czerwca 2012 Polska - A4 -
cena 1500pln za sztukę (2 bilety w II kategorii)

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
mnie jeden z forumowiczow chcial sprzedac bilet za 1800 zł szt 1 na mecz polska - rosja hehehehhe chyba zwariowal

C
C Offline
Przed chwilą widziałem bilety na 1/2-finał w Doniecku, I kat. smile W ogóle ostatnie 10 wolnych opcji, które widziałem, to były na mecze na Ukrainie. wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Przed chwilą był dostępny mecz:

Mecz 29: ZW25 - ZW27 (półfinał)
Kategoria 1 1080,00zł
Donbass Arena
Donieck

S
newbie
newbie
S Offline
sami widzicie, meczy na ukrainie dużo, i to ćwierćfinały, półfinały........

a meczy w polsce jak na lekarstwo- znikają od razu.....

a meczu włochy- hiszpania w ogóle nie widziałem ani jednego razu...- są nie do kupienia !!!

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by szczupak00
a meczu włochy- hiszpania w ogóle nie widziałem ani jednego razu...- są nie do kupienia !!!

Wlosi slabi, jesli myslisz ze na tym zarobisz musisz poszukac jakiegos Kulczyka co sie z kasa nie liczy.

S
newbie
newbie
S Offline
po waszych opiniach, teraz to już chcę się pozbyć tych biletów na mecz HISZPANIA - ITALIA - za tyle co kupiłem....., nawet za 400 zł. oddam bilet. Bo to naprawde moze być kicha na maxa.....- takie beznadziejne druzyny- Mistrzowie świata i vicemistrzowie- Po prostu porażka :):):):):) hehehe

macie rację chłopaki - bryndza.

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
sami widzicie, meczy na ukrainie dużo, i to ćwierćfinały, półfinały........

a meczy w polsce jak na lekarstwo- znikają od razu.....

ja mam na mecz Hiszpania-Irlandia i moim zdaniem ten jest o wiele bardziej opłacalny jeśli chodzi o zarobek,bo Irlandczyków do Polski trochę przyleci...,zapewne więcej niż makaronów i Hiszpanów razem wziętych(ci zapewne zaczną się liczniej pojawiać na pucharowej) ale może i zarobisz na nich coś jak naprawdę znajdzie się tylu fanów Barcy... chociaż sam mecz pewnie będzie nudny jak flaki z olejem,makarony obrona i będzie nudnawo

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Polska vs Grecja mozna reklamowac jako:
3 druzyna swiata 82r vs mistrz europy 2004
laugh

W kazdym razie powodzenia obys sprzedal az z 3krotna przebitka inwestorze smile

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
jako,że bywałem na tego typu imprezach już to powątpiewam by ktoś zarobił na tego typu spotkaniach jak Hiszpania-Włochy czy podobne,fakt interesujące spotkanie ale,zarobek to można mieć na spotkaniach Anglii,Niemiec,może i Czech no i naszej reprezentacji jeśli o pozostałe zespoły chodzi nie liczyłbym ,że wielkie rzesze ich do nas przylecą(może Rosja jeszcze)

S
newbie
newbie
S Offline
Originally Posted by Experto
laugh

experto- nie wiem czy jesteś znawcą piłki, czy prześmiewcą- HISZPANIA- ITALIA- czy więcej trzeba mówić, to tak samo jak NIEMCY- ANGLIA........a czy zarobię to nie wiem, zależy czy będzie klient chętny. zakończmy ten temat.....bo bez sensu zaczyna się robić. Zaraz powiecie, że chorwacja- irladnia- to super mecz w porównaniu do wczesniejszego....szok.

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
laugh

experto- nie wiem czy jesteś znawcą piłki, czy prześmiewcą- HISZPANIA- ITALIA- czy więcej trzeba mówić, to tak samo jak NIEMCY- ANGLIA........a czy zarobię to nie wiem, zależy czy będzie klient chętny. zakończmy ten temat.....bo bez sensu zaczyna się robić. Zaraz powiecie, że chorwacja- irladnia- to super mecz w porównaniu do wczesniejszego....szok.
może się okazać super,bo Chorwaci jeżdżą licznie za swoją reprezentacją ,ale ciekawe czy do Polski tak licznie przyjadą

S
newbie
newbie
S Offline
pewnie, ale tez mecz ROSJA- GRECJA może okazać się super- bo prawdopodobnie będzie o wyjście z grupy do ćwierćfinału, ale tego nikt nie wie. :):)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
laugh

Pod względem sportowym owszem Hiszpania - Włochy i Niemcy - Anglia to fantastyczne mecze, tylko że my tu rozmawiamy w tej chwili o sprzedaży biletów, a patrząc z tej perspektywy to mecz Niemcy - Anglia jest 100 razy lepszy bo samych Niemców przyjedzie 2 razy tyle co Hiszpanów i Włochów razem wziętych. A kibiców z Angli drugie tyle co Niemców.

Strona 4 z 13 1 2 3 4 5 6 12 13

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
16 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Sensei, latajaca_holenderka, betowiec, aker, burbon, Lukasz111, Kretol, $-man, Szuman, alfa, JelineK, bukma, Akhu, 11kera11, rymoholik), 1,375 gości, oraz 24 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,836,258
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025