|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
witam, widze ze kilka osób skomentowało mój problem z kuponem w fortunie na losowanie grup do Euro 2012. Otóż sprawa aktualnie wygląda tak, ze wszystkie wygrane kupony na podglądzie internetowym wyglądają tak jak ten który wkleiłem: http://images43.fotosik.pl/1247/f925db55d57ca0b8.jpgczyli wygrany, teorytycznie gotowy do wyplaty. Gdy jednak podejmowałem próby wypłacania tych kuponów w punkcie, na jednej z pozycji ( Czechy trafia na Rosje ) znajduje sie znak zapytania co uniemożliwia wypłatę kuponu. Tuż po losowaniu (jakieś 30 minut po jego zakonczeniu) statusy wszystkich kuponów miały nazwę "Wygrany". Około godziny 23:00 w piątek statusy zmieniły nazwę na "Oczekiwanie". Zadzwoniłem dzisiaj do Cieszyna do centrali gdzie rozmawialem z głównym bukmacherem, poinformował mnie on ze kupon zostanie rozliczony po kursie 64@ gdyż 3 z 6 zdarzeń były w tym przypadku wspieraczami i wygrana zostanie przez to obniżona i jest ona już możliwa do wyplaty, wyplaty jednak nie da sie zrobić gdyz jedno ze zdarzeń wciąż jest pod znakiem zapytania (kupon nieroztrzygnięty). Aczkolwiek...jest jedno ale. Mam skan kuponu, WYPŁACONEGO kuponu gdzie znajdowała równiez się para Polska-Czechy i Czechy-Polska. Co według nich jest zdarzeniem wspierającym się. To ten kupon: http://images39.fotosik.pl/1198/9fc82023ce00c757.jpgDlaczego małe sumy są wypłacane a duże są wstrzymywane? Czytałem regulamin setki razy, niestety jest tam kruczek o zakładach wspierających sie. Zdarzyła mi się pierwszy raz taka sytuacja. Jeżeli ktoś był w podobnej sytuacji proszę o wiadomość, jakąś poradę na priv.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja byłem w podobnej sytuacji jednak nigdy naziemny nie zrobił mi zwrotu za wspieraka. Myślę że kwota zbyt duża. Nie odbieraj absolutnie wygranej po kursie 64. Załóż sprawę w sądzie a masz duże szanse. Masz skany masz dowody że raz wypłacają raz nie. Jest niby ten nieszczęśliwy zapis w regulaminie ,jednak nie ma sprecyzowanego pojęcia ,,zakład wspierający'' .
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
witam, widze ze kilka osób skomentowało mój problem z kuponem w fortunie na losowanie grup do Euro 2012. Otóż sprawa aktualnie wygląda tak, ze wszystkie wygrane kupony na podglądzie internetowym wyglądają tak jak ten który wkleiłem: http://images43.fotosik.pl/1247/f925db55d57ca0b8.jpgczyli wygrany, teorytycznie gotowy do wyplaty. Gdy jednak podejmowałem próby wypłacania tych kuponów w punkcie, na jednej z pozycji ( Czechy trafia na Rosje ) znajduje sie znak zapytania co uniemożliwia wypłatę kuponu. Tuż po losowaniu (jakieś 30 minut po jego zakonczeniu) statusy wszystkich kuponów miały nazwę "Wygrany". Około godziny 23:00 w piątek statusy zmieniły nazwę na "Oczekiwanie". Zadzwoniłem dzisiaj do Cieszyna do centrali gdzie rozmawialem z głównym bukmacherem, poinformował mnie on ze kupon zostanie rozliczony po kursie 64@ gdyż 3 z 6 zdarzeń były w tym przypadku wspieraczami i wygrana zostanie przez to obniżona i jest ona już możliwa do wyplaty, wyplaty jednak nie da sie zrobić gdyz jedno ze zdarzeń wciąż jest pod znakiem zapytania (kupon nieroztrzygnięty). Aczkolwiek...jest jedno ale. Mam skan kuponu, WYPŁACONEGO kuponu gdzie znajdowała równiez się para Polska-Czechy i Czechy-Polska. Co według nich jest zdarzeniem wspierającym się. To ten kupon: http://images39.fotosik.pl/1198/9fc82023ce00c757.jpgDlaczego małe sumy są wypłacane a duże są wstrzymywane? Czytałem regulamin setki razy, niestety jest tam kruczek o zakładach wspierających sie. Zdarzyła mi się pierwszy raz taka sytuacja. Jeżeli ktoś był w podobnej sytuacji proszę o wiadomość, jakąś poradę na priv. To oczywiste, że pan główny bukmacher miał niezłe suszenie głowy i ustalili, że spróbują Cię zbyć wypłacając te 180 zł (bo jak rozumiem tyle dostaniesz). Może jeszcze maskotkę "Profka" dorzucą. I oczywiste, że tylko wysokość Twojej wygranej jest powodem. Zabawne, bo oni sami jako jedną ze swoich przewag nad internetowymi podkreślali, że tamci dowolnie anulują zakłady, a tutaj masz w ręku kupon - masz jedyny dowód i zarazem gwarancję wygranej. A kupon Ci przyjęli. Wszystko. Nie odpuszczałbym. Jest sporo fajnych casusów ludzi, którzy sądzili się z Totalizatorem, to może być pomocne.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Sprawa jest moim zdaniem spokojnie do wygrania, możesz zawsze skorzystać z porady prawnej, powinni Ci to jasno wyłożyć. Pamiętam, że tutaj na forum Klayman swego czasu służył poradami jako prawnik, może się wypowie w tej sprawie.
Zawsze też jest szansa, że po postraszeniu sądem oni pójdą po rozum do głowy, bo to co chcą Ci zaproponować to kpina jakaś. Dowód masz, zawarty kupon jest potwierdzeniem wypłaty tak piszą, oni każdy kupon weryfikują, jeśli jest wysoka kwota, zawsze zajmuje to więcej czasu. Puścili i to jest tylko ich problem.
Sprawa rozchodzi się tylko o wygraną, chcą tu Cię puścić tanim kosztem, ale mówimy o 10 tys. złotych, więc moim zdaniem warto wejść na drogę sądową.
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
napisz do mario, on wygrał z stsem w sądzie w słynnej "Sprawie Lemgo" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
Powinieneś napisać skargę do Kapicy i to nie jest żart.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ Linked Image] kurs przy 2-1 dla BVB, zaklad zaakceptowany w przerwie
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
konkretne  trzeba było mieć, mimo wszystko, jaja żeby postawić na OM graty
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Taka tam taśma dla jaj,,,szkoda że ostatni nie siadł byloby piękniej [Linked Image] [ img30.otofotki.pl]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Sprawa z kuponami z fortuny odnosne tego losowania wyglada tak ze maja w Poznaniu do wyplaty ok 200tys i poblokowali recznie te kupony i jak klient przyjdzie to recznie zdejma blokade i wyplaca te srobki ktore wychodza po podzieleniu przez 64@ oczywiscie zaden z nas tego nie wyplaca i zakladamy im sprawe. Najlepsze jest to ze sami panowie analitycy dzwonia do punktu pytac czy ten klient juz wyplacil ten kupon i gdyby wyplacal to prosi o poinformowanie go o tym,co swiadczy ze ewidentnie nie sa pewni swego i sraja w gacie zeby tylko klienci zadowolili sie tymi fistaszkami i wyplacili te kupony. Do tej pory fortuna zawsze za wszelkiego rodzaju wspieracze wyplacala,gdy byl wspieracz a nie wchodzil,nikt po zwroty nie pisał,wiec napewno nikt z nas im tego nie popusci.
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
Sprawa fortuny do wygrania. Na ostatnich MŚ w RPA miałem na kuponie wspieracza na awanse z grupy Korea aw po 3.30 i do tego Grecja nie awansuje i Nigeria nie awansuje. i wypłacone było na następny dzień po rozegraniu ostatnich meczy w tej grupie. Powodzienia 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|