|
|
veteran
|
|
veteran
jutro Skra 3-0 i ZAKSA izi   dlaczego nie  ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jutro Skra 3-0 i ZAKSA izi   dlaczego nie  ? bo każda seria sie kiedys konczy ? bo jastrzebski walczy o punkty, ktore pogubil..bo nie wiadomo w jakiej formie jest Czarnowski, ktory byl statystą w PŚ...byc moze Rouzier juz nie jest w tak wysokiej formie ? powody mozna mnożyć...granie po 1.4 Zaksy mija sie wg mnie z celem
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Bartman, Thornton, Lasko po PŚ raczej wypoczeci nie sa, Kubiak tak duzo nie gral, zeby go liczyc, Bartman musi sie przestawic teraz na przyjecie, pisanie, ze jakas seria sie musi skonczyc czy jsw walczy o punkty, ktore pogubil to nie jest dla mnie powod do grania czy nie grania betu, dla mnie ZAKSA max. 1 seta straci 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Hmm o Nawrocki raczej da odpocząć Winiarowi,Kurkowi i Mozdzionkowi 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Hmm o Nawrocki raczej da odpocząć Winiarowi,Kurkowi i Mozdzionkowi  Moj typ jest raczej przeciwko Olsztynowi, ktory jest mega slaby i do tego bez Ananieva 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Hmm o Nawrocki raczej da odpocząć Winiarowi,Kurkowi i Mozdzionkowi  Moj typ jest raczej przeciwko Olsztynowi, ktory jest mega slaby i do tego bez Ananieva  Tez prawda i bledem Olsztyna bedzie to że nikogo nie pozyskał w przerwie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bartman, Thornton, Lasko po PŚ raczej wypoczeci nie sa, Kubiak tak duzo nie gral, zeby go liczyc, Bartman musi sie przestawic teraz na przyjecie, pisanie, ze jakas seria sie musi skonczyc czy jsw walczy o punkty, ktore pogubil to nie jest dla mnie powod do grania czy nie grania betu, dla mnie ZAKSA max. 1 seta straci  no to jesli takie argumenty motywacyjne nie mają dla Ciebie zadnej wartosci to nie mamy o czym gadac  co do trzech wymienionych juz zdazyli wypoczac na tyle by na jeden mecz kondycyjnie byli przygotowani i lepiej dla nich ze grali systematycznie niz np. wymieniony Czarnowski...to tylko w kwestii polemiki bo dla mnie mecz NO BET ale oby było ciekawe widowisko z chęcią obejrze
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
dla mnie motywacja nie moze byc wyznacznikiem grania betu, bo do kazdego spotkania trzeba wychodzic skoncentrowanym i zmotywowanym, po drugie zobacz sobie staty Czarnowskiego w lidze i porownaj pierw do graczy typu Nowakowski, Mozdzonek i Plinski a potem do graczy JSW 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no i Ty wierzysz w to ze zawodnicy do kazdego spotkania podchodza zmotywowani i skoncentrowani  ? uważam, ze nie ..ale nie bede Cie przekonywal o sile motywacji  ameryki nie odkryles ze JSW środkiem nie imponuje bo ich argumenty są gdzie indziej, natomiast w zaksie gdy zle bedzie funkcjonowal srodek moze odbic sie to w wiekszym stopniu na calkowity obraz gry...niech wygra lepsza druzyna 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
Zaksa bierze ten mecz, tak samo jak Delecta 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Zaksa bierze ten mecz, tak samo jak Delecta  zgadza się  Zaksa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a grasz Delecte czy tylko im kibicujesz  ?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
no i Ty wierzysz w to ze zawodnicy do kazdego spotkania podchodza zmotywowani i skoncentrowani  ? uważam, ze nie ..ale nie bede Cie przekonywal o sile motywacji  ameryki nie odkryles ze JSW środkiem nie imponuje bo ich argumenty są gdzie indziej, natomiast w zaksie gdy zle bedzie funkcjonowal srodek moze odbic sie to w wiekszym stopniu na calkowity obraz gry...niech wygra lepsza druzyna  napisalem, ze TRZEBA wychodzic do kazdego spotkania zmotywowanym, a to juz indywidualna sprawa kazdego zawodnika, a co do funkcjonowania srodka ZAKSY to tu o nic sie nie obawiam, do tego wraca jeszcze Gladyr, wiec jestem spokojny 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
a grasz Delecte czy tylko im kibicujesz  ? jedno i drugie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szkoda tylko, że Świdra nie zobaczymy...chlop ma pecha niesamowitego..pewnie na koniec sezonu zakonczenie kariery szkoda go 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
ma ktoś linka do ligi Rosyjskiej ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jakie masz swoje "rozkminy" co do Delecty  ?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
|
|
|