|
|
veteran
|
|
veteran
do posiadajacych facebooka
czy przegladajac profil jakiejs osoby ta osoba dostanie info kto przegladal jej profil ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy przegladajac profil jakiejs osoby ta osoba dostanie info kto przegladal jej profil ? tak
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
czy przegladajac profil jakiejs osoby ta osoba dostanie info kto przegladal jej profil ? Nie zobacze ze przegladasz jej profil, chyba ze zapiszesz sie do uslugi, wtedy ty widzisz kto przeglada Twoj, i druga osoba widzi, standardowo nie widac tego ze odwiedzasz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siema, szukam oferty na wynajecieu domku w weekend sylwestrowy i nie bardzo moge znalesc, ma ktos moze jakis linki, oferty czy cos, fajnie by bylo zakopane badz okolice  dzieki za pomoc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siema, szukam oferty na wynajecieu domku w weekend sylwestrowy i nie bardzo moge znalesc, ma ktos moze jakis linki, oferty czy cos, fajnie by bylo zakopane badz okolice  dzieki za pomoc  nie chce być złym prorokiem, ale znalezienie teraz domku w górach na sylwka to prawie nie wykonalne zadanie, latem, do końca września o takich rzeczach się myśli
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siema, szukam oferty na wynajecieu domku w weekend sylwestrowy i nie bardzo moge znalesc, ma ktos moze jakis linki, oferty czy cos, fajnie by bylo zakopane badz okolice  dzieki za pomoc  nie chce być złym prorokiem, ale znalezienie teraz domku w górach na sylwka to prawie nie wykonalne zadanie, latem, do końca września o takich rzeczach się myśli wlasnie tez to moim znajomym uswiadomilem  hehe no nic najwyzej za rok 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siema, szukam oferty na wynajecieu domku w weekend sylwestrowy i nie bardzo moge znalesc, ma ktos moze jakis linki, oferty czy cos, fajnie by bylo zakopane badz okolice  dzieki za pomoc  nie chce być złym prorokiem, ale znalezienie teraz domku w górach na sylwka to prawie nie wykonalne zadanie, latem, do końca września o takich rzeczach się myśli wlasnie tez to moim znajomym uswiadomilem  hehe no nic najwyzej za rok  Wystarczylo na ostatnim melanzu o tym wspomniec to bym ci odrazu sprostowal ze po ptokach 
|
|
|
|
|
Tata
|
|
Tata
[Linked Image] [ imageshack.us] Witam panowie , czy koś mogłby doradzić czy takie zużycie pamięci fizycznej to norma? Bo mi sie starasznie komp tnie , dodam ze ma 2 tygodnie i nie wiem co robic...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Zobacz w zakładce "procesy" co zabiera tyle RAMU.
Kliknij na klawiaturze znaczek windowsa (przy prawym Alt) + R, wpisz msconfig -> zakładka uruchamianie -> daj wyłącz wszystko, zostaw tylko antywirusa i to co Ci potrzebne np gg i restart kompa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chyba coś dużo, z ciekawości popatrzyłem do siebie lapa też mam może jakieś 4 tygodnie [Linked Image] [ fotosik.pl]
|
|
|
|
|
Tata
|
|
Tata
Zobacz w zakładce "procesy" co zabiera tyle RAMU.
Kliknij na klawiaturze znaczek windowsa (przy prawym Alt) + R, wpisz msconfig -> zakładka uruchamianie -> daj wyłącz wszystko, zostaw tylko antywirusa i to co Ci potrzebne np gg i restart kompa. Ok , w sumie już tak zrobiłem ale jeszcze raz sprawdzę. Teraz zużycie spadło , wcześniej używałem programu FreeArc i być może to on robił taki bałagan... A jeśli możesz napisz jakie powinno być zużycie CPU i pamięci fizycznej ? Teraz mam 9 % procka i 980 MB... Mogłoby zostać
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
panowie poszukuje jakis ksiazek lub materiałów na temat psychicznego przygotowania sportowca
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, czy z obrazka o rozmiarze np. 300x200 można sprawnie (jako laik) zrobić np. 600x400 bez utraty jakości? Chodzi o mapkę..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
irfanview
tym programikiem powiekszysz no i zobaczysz jak z jakoscia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
irfanview
tym programikiem powiekszysz no i zobaczysz jak z jakoscia własnie na jakości tracę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie da się bez utraty jakości.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
panowie mam taki problem, zleciłem wpłate na bet365 przez moneybookers i nie mam kasy na koncie w bet365. Nie zauwazyłem, ze teraz wpłacajac kasę prze moneybookers jest pobierana opłata 0,90% od kwoty. I przelałem z konta swojego 70 zł i naliczyło mi 0,63 zł tej opłaty czyli 70,63 gr. Więc dlatego nie przelano mi na bet365 ponieważ powinienem ze swojego konta przelac 70,63 i wtedy moneybookers pobrało by te 0,63 a ja miałbym 70 na bet365 ???dobrze rozumuję ???? to teraz muszę jeszcze przelac w takim razie na moneybookers nawet 5 zł i i pobiorą opłate, a kasa znajdzie sie na koncie bet365 ??? przepraszam za taka zawiłosc, ale moze ktos pomoże dzięki wielkie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no ale jak? zrobiles wysylke bezposrendio z MB?
przeciez jak robisz depozyt od strony bet365 to zadnej oplaty nie ma.
ja bym anulowal transakcje i zrobil jeszcze raz ale zaczynajac wplate przez bet365
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|