|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może jestem cham i prostak ale mnie te łychy odrzucają, śmierdzi to jak bimber. Żurawinową Finlandię wolę od każdych perfum za każde pieniądze....no taki już polski żołądek. Aczkolwiek podobno do tatara i do łychy trzeba dojrzeć ps.żeby was ręka Boska broniła sięgać po wódkę barmańską (21% cena koło 10zł)  Wczoraj kumpel kupił cytrynową, wchodzić ,wchodzi ale czuć siare i następnego dnia tsunami w głowie.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Może jestem cham i prostak ale mnie te łychy odrzucają, śmierdzi to jak bimber. Żurawinową Finlandię wolę od każdych perfum za każde pieniądze... Ja też nie przepadam za łychą, szczególnie tymi robionymi w USA. Za wódką też nie przepadam, ale jeśli już to tylko Żubrówka lub właśnie Finlandia żurawinowa. Generalnie zaś to wino króluje, a u nas praktycznie w 99% przypadkach kupuję Jacob's Creek za jakieś 23-24zł.  W szczególności polecam ich Shiraz-Cabernet.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Może jestem cham i prostak ale mnie te łychy odrzucają, śmierdzi to jak bimber. Żurawinową Finlandię wolę od każdych perfum za każde pieniądze....no taki już polski żołądek. Aczkolwiek podobno do tatara i do łychy trzeba dojrzeć ps.żeby was ręka Boska broniła sięgać po wódkę barmańską (21% cena koło 10zł)  Wczoraj kumpel kupił cytrynową, wchodzić ,wchodzi ale czuć siare i następnego dnia tsunami w głowie. widzialem to ostatnio na polce w carefurrze , nawet przez mysl mi nie przeszlo aby to kupic mimo ,ze chcialem jakas smakawa wziac 21% wiec musisz wziac 2 x 0,5l abys mial tyle % co zwykla czysta wiec wydasz 20pln a za tyle (moze pare zl wiecej) kupisz normalna wodke wiec po co kombinowac
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Za 9-10 możesz kupić radziecki spiryt, na jedno wyjdzie  Kurwa co za myślenie, aby się jak najtaniej najebać ,,,
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
21% wiec musisz wziac 2 x 0,5l abys mial tyle % co zwykla czysta wiec wydasz 20pln a za tyle (moze pare zl wiecej) kupisz normalna wodke wiec po co kombinowac Ja to wiem , i na samą ceną wiedziałem że to jakiś wynalazek ,ale już przywiózł to grzech wyrzucać 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jesli chodzi o wyroby whiskopodobne w rozsadnych cenach to polecam cos z tego : [ Linked Image] Z destylatow winogronowych radze sprobowac Armagnaca (pewnie dostepny w jakis Geantach czy Auchanach) : [ Linked Image] Mozna go pic jak koniak, jednak Zabki pija go rowniez w sposob, ktory nazywaja 'le canard' (kaczka). Otoz do filizanki, w ktorej wlasnie skonczyli pic goraca kawe, wlewaja armagnaca, potem namaczaja w nim kostke cukru, ktora nastepnie powoli i dokladnie rozgryzaja popijajac malymi lyczkami armagnaca z filizanki. To polaczenie kawy, cukru i alkoholu daje naprawde niesamowity efekt natychmiastowego przyplywu energii. Jesli chodzi o polskie alkohole to na pewno szczecinska Starka : [ Linked Image] Naprawde swietna - niestety nie wiem czy jeszcze produkowana
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
[ Linked Image] Nie za drogie,sa rożne rodzaje w rożnych cenach,na prezent w sam raz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze poleci ktos brendy, dobre, w cenie do 300zl..? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
xqwzts - kup lepiej Chivas ze szklankami, albo coś w tym rodzaju. W każdym bądź razie coś sprawdzonego. Kupisz wynalazek i gorzej będzie jak nie halo ze smakiem czy też jakością.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Whisky nie wchodzi w gre 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
No to moze klasycznie - MARTELL V.S.O.P.
Trudno sobie wyobrazic amatora winiakow, ktory by sie nie ucieszyl z takiego prezentu.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
W takim razie Terry dał jak najbardziej odpowiednią propozycję.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzieki za pomoc  
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Orzechówka Soplicy. Całkiem przyzwoity trunek. Nigdy nie piłem wódki, bo mi niegdy mi nie smakowała, ale ta wódka to coś zupełnie innego. kumpel w weekend probowal po lyku niestety zwrocil  wiec pewnie nie jest to najwyzszych lotow alkohol poza tym smakowe wodki to nie na dluzsza mete Hehe nie wiem jak to można zwrócić... Naprawde nie wiem. Może namieszał??? Wtedy nie problem z powrotem wypitych alkoholi ^^. Generalnie jestem fanem tego specyfiku [ Linked Image]
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|