|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie długo się czeka na wypłate od nich?! Wczoraj miła pani zapewniła mnie że kwota zostanie zaksięgowana w przeciągu 2-3 godzin (zleciłem wypłate 3 dni temu), po czym przyszedł mail o ,,wylegitymowanie". Dokumenty wysłałem lecz dalej cisza. Chat nieosiągalny, na maile nie odpisują...Długo ten cyrk jeszcze potrwa??
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Dzis mija dokladnie tydzien jak mnie weryfikuja, na meila nie odpisali ani jednego. Wczoraj dopadlem typa na czacie! Byl chyba pol godziny, co z tego skoro odpowiadal mi zamymi regulkami, ktore ma gotowe (kopiuj-wklej) i oczywiscie nie mogl mi w niczym pomoc, bo on nie jest z dzialu bezpieczenstwa. U mnie do weryfikacji jest tylko karta kredytowa, bo reszte zaakceptowali, a z tymi skanami sie opierniczaja nie podajac powodu dlaczego..... dla mnie powod jest prosty zlecilem wyplate, a oni mroza mi kase. Scierwo nie firma.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
|
|
|
|
|
member
|
|
member
No prosze zweryfikowali i zatwierdzili wyplate. Ale 7 dni to jest WSTYD! Wiecej w tym gownie nie zagram!
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
Wiecej w tym gownie nie zagram!  ...nim kogut zapieje 17 razy, sam się tego wyprzeż
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dokładnie, a nie wiem piszecie ze na maile nie odpisuja , ja napisalem przed chwila maila odnosnie informacji o koncie, i odpisali mi w 15min 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
O ile się nie mylę to jakaś weryfikacja na szerszą skalę, pewnie gra u nich kilkadziesiąt tysięcy osób z Polski nie tylko kilka z mecz.pl - zwyczajnie niektóre sprawy czy maile muszą potrwać przy takim nawale.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dokładnie, a nie wiem piszecie ze na maile nie odpisuja , ja napisalem przed chwila maila odnosnie informacji o koncie, i odpisali mi w 15min  na duperele odpisuja na trudniejsze juz nie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O ile się nie mylę to jakaś weryfikacja na szerszą skalę, pewnie gra u nich kilkadziesiąt tysięcy osób z Polski nie tylko kilka z mecz.pl - zwyczajnie niektóre sprawy czy maile muszą potrwać przy takim nawale. u mnie trwalo 3 godziny od zaladowania dokumentow, wiec calkiem sprawnie im idzie
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Wiecej w tym gownie nie zagram!  ...nim kogut zapieje 17 razy, sam się tego wyprzeż i tu sie mylisz kolego, bo wystapilem o zamkniecie konta. mialem w tej firmie konto kilka lat, ale miarka sie przebrala, o klienta trzeba dbac, bo konkurencja szeroka.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z tego co sie dowiedzialem od terrorista to Maltanska licenecja nalozyla na noch nowe obowiazki weryfikacyjne, w innych bukach ma byc tak samo, oczywiscie mowa o tych ktore sa na Malcie. U nich pierwszi sie wzieli za to wiec wplywu nie maja takze lekko nie ma. Ja z nimi nigdy nie mialem problemow i dobrze mi sie u nich gra.
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
terrorist, on jeszcze żyje w bukmcherskim światku :> ładnych kilka/kilkanaście miesięcy nic się o nim nie wspominało...
może w NB pracuje i to on oddmakeruje biathlon :>
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jezeli zarejstruje sie w tobecie,to dostane "na dzien dobry" podwojenie do 150 i freebeta na LE tez?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jezeli chodzi o weryfikacje dokumentow to wyslalem skan dowodu i screen z konta internetowego mojego banku o tranzakcji po jakims czasie wyslali mi maila ze zatwierdzili  szybko i bezbolesnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakie sa warunki obrotu bonusa ,przy pierwszej wplacie?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Bonus musi zostać postawiony co najmniej sześć (6) razy na trebla po łącznym kursie 1,80 lub wyższym, zanim możliwe będzie dokonanie wypłaty lub przelanie środków na inne konto Tobet. Minimalny kurs na każde z trzech zdarzeń zawartych w treblu wynosi 1,10.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Czy jeśli postawiłem wczoraj zakład na stówkę z Ligi Europejskiej, ale trafiłem to dzisiaj dalej mogę otrzymać zwrot jeśli postawię za stówkę kolejny mecz z LE?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Czy jeśli postawiłem wczoraj zakład na stówkę z Ligi Europejskiej, ale trafiłem to dzisiaj dalej mogę otrzymać zwrot jeśli postawię za stówkę kolejny mecz z LE? Nie
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Czy jeśli postawiłem wczoraj zakład na stówkę z Ligi Europejskiej, ale trafiłem to dzisiaj dalej mogę otrzymać zwrot jeśli postawię za stówkę kolejny mecz z LE? Nie Tak  jak trafisz 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Czy przez przelewy 24 można wpłacić do Tobecika... Dziwne ,bo mi moneybookers wyskakuje jak chce wpłacic przez P24.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|