|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Weź wypij pół litra tej orzechowej i zobaczysz jak się będziesz czuł na drugi dzień. Dzisiejsze wódki smakowe to czysta chemia tak samo jak piwa przemysłowe typu Lech, Tyskie czy Żywiec. Jak ktoś lubi smakowe to samemu może zrobić sobie nalewkę na spirytusie bez sztucznych aromatów, barwników, słodzików i innego badziewia które zapewnia ten cały smak.  trzeba jeszcze odróżniać co to jest smakowa a co aromatyzowana. ze smakowych jak jeszcze wódkę pijałem to tylko i wyłącznie Stumbras.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jeśli chodzi o wódki smakowe to dla mnie raczej do drinów ALE... VAN GOGH VODKA [ vangoghvodka.com] Ostatnio miałem okazje popróbować i wyjątkowo mi smakowało. Czekoladowa i vaniliowa po prostu wymiata 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Imo Soplica orzechowa jest spoko bardzo  Kiedys tez pilem Staropolska i byla swietna. Finka Cranberry tez spoko. Wyborowa gruszkowa tez ujdzie. Masowo tez sie pilo zoladkowa miodowa. Nie polecam smakowych z Sobieskiego, IMO porazka. Najlepsza jednak i tak jest krowkowka wlasnej produkcji  A co do poczucia nastepnego dnia to nie czulem zadnej roznicy po orzechowce, a pilem kilkukrotnie w sporych ilosciach.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Żołądkowa gorzka (złota) wypije litra i lepiej się czuję niż po czystej .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Finlandia Żurawinowa Krupnik Miodowy i tyle ze smakowych 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
orzechowa sobieskiego smakuje jakbyś jadł princessę orzechową... jak jest mocno schlodzona to bardziej przypomina smak lodow orzechowych  wchodzi jak w maslo, to prawda, i bardzo smaczna. Aczkolwiek jak ktos wspomnial. Jak sie troche jej wypije to kac straszny nastepnego dnia. Raz z racji ze to wodka kolorowa, a dwa ze jej nie zapijasz niczym i przyjmujesz tylko alkohol, bez zadnych innych plynow..
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
jak to mówią: Nie sztuka wypić.... Sztuka utrzymać.... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
taa orzechówki, cytrynówki i miętówki i to najlepiej na jednej imprezie, na sam koniec jeszcze parę piwek a potem wodogłowie przez cały dzień  wiśniówkę czy porzeczkową jeszcze się tknę, ale na widok tych przeźroczystych aromatyzowanych to na sam widok na bełt mi się zbiera 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Widze sami smakosze. Tylko bimberek 70% złamany łyżką prawdziwego miodu. I smakowo i zdrowo. To co proponują nam gorzelnie to straszny syf. Podobnie browary po 2-3 dniach już butelkują. No nie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Żołądkowa gorzka (złota) wypije litra i lepiej się czuję niż po czystej . Ruda najlepsza 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
z tych ,,nieczystych" to tylko PORTERÓWKA własnej roboty  Umysł nadąża ale to co robi z nogami, hehe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z wlasnej roboty to slynna na forum iceowka ze smakowych absolut pears i finlandia cranberry te polecam jesli mam ochote na smakowe 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ribery co za frajer  idiota
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ribery co za frajer  idiota sry nie tutaj
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
z tych ,,nieczystych" to tylko PORTERÓWKA własnej roboty  Umysł nadąża ale to co robi z nogami, hehe Dobrze opisany stan po Porterówce 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
...ale jesli juz markowe to numerem jeden jest Danzka Curant - the best!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeśli chodzi o wódki smakowe to dla mnie raczej do drinów ALE... VAN GOGH VODKA [ vangoghvodka.com] Ostatnio miałem okazje popróbować i wyjątkowo mi smakowało. Czekoladowa i vaniliowa po prostu wymiata  Weszłem na stronę i butelki wyglądają zajebiście. Bywa to w naszych sklepach?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Siemacie!.Smakowa?,przecież to dla bab.No,chyba,że chodzi o Whisky,albo koniak to ujdzie.A ogólnie to tylko czysta,ewentualnie drink.Cześć.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siemacie!.Smakowa?,przecież to dla bab.No,chyba,że chodzi o Whisky,albo koniak to ujdzie.A ogólnie to tylko czysta,ewentualnie drink.Cześć. Ekspert się znalazł od siedmu boleści od kiedy Whisky to wódka ?? To samo Koniak ... Ty mleko chłopcze pij a nie za alkohol się bierzesz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Żołądkowa gorzka (złota) wypije litra i lepiej się czuję niż po czystej . Po wczorajszym żyganiu zmieniam zdanie .
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|