Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 16 z 33 1 2 14 15 16 17 18 32 33
B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by Terry Butcher
Gdzie moge znalezc daty, w ktorych NBP interweniowal na rynku walutowym ?
Czy oni publikuja komunikaty po kazdej takiej akcji ?

tutaj masz kilka http://wyborcza.biz/biznes/1,100897,10798407,Sztuka_umacniania_zlotego.html

Bonus: Unibet
Joker
Joker
Trochę mnie tu nie było , coż wolę mnożyć kasę w realu niż wirtualnie smile handel daje mi taką możliwość jakie tam to jest proste: kupuje gdzies tam , żeby u siebie sprzedać drożej grin
waluty ta obecna niewielka korekta potwierdza trend , tylko te swieta, to dobry czas na doładowanie waluty , nie w akcje grin
giełda nisko coraz nizej 2000 juz blisko potem , wracamy do królów ......
Astra Kghm te perełki śledzę , ale prognozuje ,że zejdą jeszcze nizej , a po wyzwoleniu się z zielonego w pierwszym kwartale przyszłego roku , wchodze w nie na maxa
wesołych świąt życzę , dla mnie pracowitych i fajnie Conrad ,że juz w 2012 bedziemy razem pili za realną kasę in my pub piwo

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Eldo, czy sądzisz że w USA rypnie giełda podobnie jak pare lat temu? Bo jeśli tak to u nas będą prawdziwe przeceny i wyprzedaże, w Stanach zresztą także. Sam się czaję na powrót do giełdy ale ciągle myślę by zaczekać na kolejny krach aby mieć taki scenariusz za sobą. smile

Piliśmy dzisiaj z Piostarem browary i właśnie mówiliśmy o kolejnym wypadzie do Wrocka i jak w Twoim pubie zrobimy bibę. smile piwo

Joker
Joker
Originally Posted by Conrad
Eldo, czy sądzisz że w USA rypnie giełda podobnie jak pare lat temu? Bo jeśli tak to u nas będą prawdziwe przeceny i wyprzedaże, w Stanach zresztą także. Sam się czaję na powrót do giełdy ale ciągle myślę by zaczekać na kolejny krach aby mieć taki scenariusz za sobą. smile

Piliśmy dzisiaj z Piostarem browary i właśnie mówiliśmy o kolejnym wypadzie do Wrocka i jak w Twoim pubie zrobimy bibę. smile piwo

z wolna wracam w me bycze nastawienie do rynku smile
jeszcze tylko troche depresji , a potem , potem megahossa , a kto w to zwątpi , ten ostatni gasi światło laugh
myślę , że będziemy pić już w hossie , Conrad smile

Joker
Joker
[Linked Image]

a ratowanie Grecji nic nie dało ........

najpierw wstrząs , a potem wzrosty .....im szybciej to będzie tym lepiej

V
veteran
veteran
V Offline

Po ile bilety? grin

Joker
Joker
Originally Posted by Vorspringer

Po ile bilety? grin

każdy bywalec forum mecz.pl ma u mnie rabat , no prawie każdy laugh

C
C Offline
Długoterminowo to lepiej dla Euro jeśli wywalą Greków, ale tylko Greków. Fakt, że Włosi nie są wzorcem ludzi pracowitych i ambitnych, ale jako kraj stoją nieporównywalnie wyżej (także pod względem cywilizacyjnym) od Konia Trojańskiego UE.

C
C Offline
Originally Posted by ELDORADO
każdy bywalec forum mecz.pl ma u mnie rabat , no prawie każdy laugh

Oj będzie się browarek lał strumieniami. piwo Nie mogę się doczekać aż przyjedziemy. smile

Tak a propos aby pójść na mecz Śląska potrzebujemy wyrobić Kartę Kibica, czy nie jest to konieczne?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Tak a propos aby pójść na mecz Śląska potrzebujemy wyrobić Kartę Kibica, czy nie jest to konieczne?
Nie, jedyna sytuacja, przy której karta jest wymagana to zakup biletów przez internet.

Joker
Joker
Originally Posted by z o ® r o
Nie, jedyna sytuacja, przy której karta jest wymagana to zakup biletów przez internet.

Panowie , ja swoje dla Was odstoje, żebyście mogli zobaczyć na żywo nowego mistrza smile
To , co mam bić prosiaka na Śląsk - Legia ? grin

biedne , chore euro , a dolarek bedzie hulał po 4 zeta , przy edku 1,20 , w to gram na początek roku smile

POZDRO
ELDO

Last edited by ELDORADO; 20/12/2011 03:50.
C
C Offline
Panowie , ja swoje dla Was odstoje, żebyście mogli zobaczyć na żywo nowego mistrza smile
To , co mam bić prosiaka na Śląsk - Legia ? grin

No jedno jest pewne, obejrzymy mistrza. toast

Kiedy startuje kolejny sezon Ekstraklasy? Ja przylatuję z Singapuru tuż przed Euro i będę na miejscu przez wiele miesięcy, tak więc może podczas Euro coś wymyślimy aby nie czekać na ligowców? smile

V
veteran
veteran
V Offline
No to graty dla tych, którzy sprzedali tydzień temu euro po 4,58 i zielonego po 3,53. Złoty doczekał się Mikołaja.

Joker
Joker
No to graty dla tych, którzy sprzedali tydzień temu euro po 4,58 i zielonego po 3,53. Złoty doczekał się Mikołaja.

a ja sprzedaje dolca styczen - luty za ok 4 zeta smile
a edek zejdzie wtedy ponizej 1,20
potem zmiana trendu

Joker
Joker
końcówka roku , to dobry czas na dokup dolca stawiam na poziom 3,30-3,35 na koniec roku na parze USD/PLN

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Panowie, potrzebne mi ceny akcji Apple, Coca-Cola, Pepsi Co, Procter & Gamble, Johnson & Johnson z maja. Pani z Alior banku zaproponowała mi kupno takiego właśnie koszyka (globalne spółki o ile dobrze pamiętam) a na chwilę obecną ciągle pokazuje na ich stronie 'minus'.Ja w tych tematach niestety biegły nie jestem a u nich nie ma kompetentnej osoby, która byłaby w stanie powiedzieć mi ile na dzień dzisiejszy mam pieniędzy (właściwie ile na niej straciłem).

P
enthusiast
enthusiast
P Offline
choćby tu
http://www.bloomberg.com/apps/quote?ticker=AAPL:US
na dole z wykresu łatwo odczytać

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jaką w Waszej ocenie walutą amortyzować wzrosty/spadki euro?

newbie
newbie

potem zmiana trendu

eldo skąd pewność ze usd będzie koło 4? to, że tak było rok temu nie daje takiej gwarancji, czy masz inne przesłanki?

Joker
Joker
Originally Posted by crocop

potem zmiana trendu

eldo skąd pewność ze usd będzie koło 4? to, że tak było rok temu nie daje takiej gwarancji, czy masz inne przesłanki?

choćby z AT 1,285 wsparcie padnie to tylko kwestia czasu po ewentualnym wybiciu na 1,31 ,a po przełamaniu tego wsparcia juz tylko wodospad na edku i testowanie podwojnego dna okolice 1,15-1,18 , wtedy złoty bedzie hulał 3,94-4,00 , wtedy chyba wywale dolca smile

Strona 16 z 33 1 2 14 15 16 17 18 32 33

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, latajaca_holenderka, alfa, forty, Szuman), 2,760 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,277
Posty5,829,418
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025