Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 16 1 2 3 15 16
#5103677 19/12/2011 23:42
Porucznik
Porucznik

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
chicago-1.5 aplauz

na dzis

detroit-1.5 @2.9

canucks-1.5 @2.5

minny prawdopodobnie bez koivu, setoguchiego, boucharda, latendresse crazy do tego 2 zawodnikow z AHL wlaczonych do skladu i efekty widac odrazu: porazka u siebie z NYI

ps: rzecz jasna szarki ostatnio 3-2, potrzebowalem empty neta i oczywiscie NIC laugh

obiecany filmik z pierwsza bramka lawin w meczu z caps laugh :

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ciekawe, że Steelers -2.5 jest @2.18, a ML @ 2.26 ... hmm

Big Ben zagra. Ciekawe tylko jak będzie z jego motoryką po kontuzji kostki. Brał udział w treningu w sobotę.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A na przyszły tydzień Chargers są +3 w Detroit... Kolejny piękny kurs do wyłapania będzie na -2.5/-3.5 grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
San Francisco 49ers -3

boks boks boks boks

addict
addict
Dzisiejszy kurs na LA Clippers wygląda całkiem apetycznie 2.35.
We wczorajszym meczu Oklahomy z Dallas nie zagrał Dirk oraz Kidd, przewiduje, że Kobe też sobie dzisiaj nie pogra i nie będzie ryzykował kontuzji w preseason. Za to Clippersi mogą wystawić cały swój arsenał na dzisiejszy mecz i pokazać swoją siłę, ewentualnie próbkę siły smile oraz to czego będzie się można po nich spodziewać w RS.

Clippers za 6/10

K
veteran
veteran
K Offline
Originally Posted by bang_bang
We wczorajszym meczu Oklahomy z Dallas nie zagrał Dirk oraz Kidd, przewiduje, że Kobe też sobie dzisiaj nie pogra i nie będzie ryzykował kontuzji w preseason. Za to Clippersi mogą wystawić cały swój arsenał na dzisiejszy mecz i pokazać swoją siłę, ewentualnie próbkę siły smile oraz to czego będzie się można po nich spodziewać w RS.

Clippers za 6/10

Fakt - a maja kim straszyć

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by bang_bang

jakieś przesłanki ku temu, czy po prostu chcesz w ten sposób jakoś uzasadnić swój typ?

smile

veteran
veteran
ja i tak gram lakers -4 smile

G
old hand
old hand
G Offline
Kobi z problemami małżenskimi - dostał własnie pozew rozwodowy, w LAKERS nowy trener który jak ptaszki cwierkaja poki co ma z Kobem niezbyt dobre relacje, brak Odoma, Fisher nie zagra, na rozegraniu raczej Blake.mozliwe ze Bynum nie pogra (ma 5 meczy zawieszenia).CLipers juz z CP3, chec wyjsca z cienia lokalnych rywali- pojawiają się opinie ze maja zagrac na run & gun.dla mnie no bet

addict
addict
@ Big Ben patrząc na sytuację Kobiego to wszystko nie wygląda różowa, wybór trenera bez wcześniejszego porozumienia z nim, klapa przy transferze Paula do Lakers ( co prawda to nie jego wina, ale jakiś niedosyt, złość musiała zostać w związku tym, że trafił do Clippers ), oddanie do Dallas Odoma, z którym grał od 2005 roku do tego jeszcze dochodzą problemy osobiste rozwód z żoną ( co ciekawe mogła ona zrobić to wcześniej i odejść po aferze z pokojówką, aleee... i tutaj najlepsze nie dostała by połowy majątku ponieważ prawo w Californi dopuszcza podział majątku dopiero po 10 lata wspólnego małżeństwa, a państwo Bryantowie są ze sobą ..... 10,5 roku tadaaaaa ).
We wcześniejszych meczach np. San Antonio nie grał Parker i Duncan, wspomniane wcześniej Dallas pauzuje Nowitzki i Kidd, to z tego wszystkiego wnioskuje, że dzisiaj siądzie Bryant i co ciekawe na pewno nie zagra Fisher http://www.dailynews.com/sports/ci_19576967?source=rss
Typ na Clippers wydaje mi się warty zagrania, pamiętam zeszłoroczną szopkę z Miami jak grali pierwszy preseasonowy mecz z Detroit chcieli pokazać swoją całkowitą dominację ( chodzi mi o Big Three ) doszło do tego, że Wade w pierwszej kwarcie doznał drobnej kontuzji, ale i tak pokryli handi smile
Mam nadzieje, że Clippersi zagrają dobre spotkanie, w którym zobaczymy paradę akcji Griffin - Paul i mecz zakończy się ich zwycięstwem.
Pozdro.

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Originally Posted by gantele
Kobi z problemami małżenskimi - dostał własnie pozew rozwodowy, w LAKERS nowy trener który jak ptaszki cwierkaja poki co ma z Kobem niezbyt dobre relacje, brak Odoma, Fisher nie zagra, na rozegraniu raczej Blake.mozliwe ze Bynum nie pogra (ma 5 meczy zawieszenia).CLipers juz z CP3, chec wyjsca z cienia lokalnych rywali- pojawiają się opinie ze maja zagrac na run & gun.dla mnie no bet

Hmm czytając te wszystkie fakty na temat meczu Lal Clip nie zaprzeczalnym faktem jest to że pogranie Clipers jest dużym value betem

Ja jednak polecam grać przedsezonówki raczej tylko na live
Widać kto jest w jakies formie albo może inaczej komu zależy na zwycięstwie jak wyglądaja akcje czy jest zgranie i team spirit grin
A co najważniejsze kto wychodzi jakim składem Ja osobiscie będe próbował Clipers ale live po obejrzeniu początku gry i składów i podejścia gwiazd do meczu smile

K
veteran
veteran
K Offline
Kusi kurs na Clipersów - kadrowo są lepsi, a u Lakersów jest troche zawirowań. Myślę, że już dzisiaj Clipers będą chcieli sąsiadom pokazać, że w mieście aniołow następuje zmiana warty.

Stawiam dziś też win Vancover- powrót do domu po 10 dniach,niedzielne zwycięstwo w derbach na Toronto, w ten sam wieczór Minesota gra dogrywke i przegrywa w karnych z słabiutkimi Islanders. Kurs na win bez ot @1,8

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Originally Posted by bitnap
detroit-1.5 @2.9
nie brałbym na Twoim miejscu, Oilers to solidna ekipa u siebie, handi to dość ryzykowna opcja

K
veteran
veteran
K Offline
Originally Posted by Tazen
detroit-1.5 @2.9
nie brałbym na Twoim miejscu, Oilers to solidna ekipa u siebie, handi to dość ryzykowna opcja

Detroit jak już bierze się za wygrywanie to robi to w sposób przekonywujący. Ja również pobrałem hc. Jak mają dziś wygrać to wygrają spokojnie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by king kong
Originally Posted by Tazen
detroit-1.5 @2.9

Detroit jak już bierze się za wygrywanie to robi to w sposób przekonywujący. Ja również pobrałem hc. Jak mają dziś wygrać to wygrają spokojnie.

dokladnie, det albo przegra albo wygra wysoko, a ze wg mnie wygra, zagralem -1.5

edmonton jest beznadziejne, do tego howard w bramce detroit - gdyby bronil conklin, z pewnoscia nie zagralbym skrzydel wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja dziś:

Red Wings (reg.) @ 2.1
Canucks -1.5 @ 2.46
Bruins -1.5 @ 2.52

PLAY OF THE DAY: Steelers ML @ 2.32

C
old hand
old hand
C Offline
panowie jezeli zrobie teraz przelew przez moneybookers to sianko przejdzie na szybkosci ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Injury Report: For the Canadiens, Travis Moen missed Saturday's game while Andrei Markov (knee), Ryan White (sports hernia), Scott Gomez (groin), and Brian Gionta (lower body) are all on IR. … Other than Gregory Campbell, who missed Saturday’s game with a broken foot, the Bruins are fielding a healthy lineup.

Może i Lucic zawieszony na jeden mecz za mecz z Flyers, ale Miśki rozjadą kanadyjskie towarzystwo bez problemu... Na razie w sześciomeczowej serii tego sezonu, prowadzą Canadiens 2-1.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
cos mi mowi, ze z miskami dzis beda przeboje wink

Strona 1 z 16 1 2 3 15 16

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (betowiec, Sensei, latajaca_holenderka, Szuman, burbon, aker, alfa, rafal08, Lukasz111), 3,050 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,762
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025