|
|
old hand
|
|
old hand
Poszukuje pisoenki. Jest to stara piosenka typowo klubowa  gdzie w refrenie slychac ,,important... boom boom yeah''  tak po glosie to moge zaryzykowac stwierdzenie ze jakis murzyn spiewa  Jest to znana piosenka, typowa dyskotekowa  Pomozecie  ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Strzelam: Black Eyed Peas - Bom Bom Pow ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
potrafi ktos zrobic projekt w jakims programie ? chodzi o firmowy t-shirt i polar, nieskomplikowane, podstawowe informacje i czcionki prosze o kontakt priv 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Strzelam: Black Eyed Peas - Bom Bom Pow ? Niestety ale to nie to. Ich akurat znam. to jest jeszcze strasza piosenka niz to. Ja szukam dalej. piosenak jest typowa lajtowa, wesola  wiem ze dziwnie to brzmi jak pisze ale opisuje jak moge;)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Strzelam: Black Eyed Peas - Bom Bom Pow ? Niestety ale to nie to. Ich akurat znam. to jest jeszcze strasza piosenka niz to. Ja szukam dalej. piosenak jest typowa lajtowa, wesola  wiem ze dziwnie to brzmi jak pisze ale opisuje jak moge;) nelly- here comes the boom albo anastasia miała coś z boom jako anthem do MŚ w nożnej. niby też czarny głos.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://www.grillpack.pl/art/det/id/50Jeżeli są tu jakieś osoby, które uważają, że moja praca jest lepsza od pozostałych to byłbym wdzięczny za oddanie na mnie głosu :-) Konstruktywne komentarze także mile widziane. Z góry dziękuję, gnacik
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gdzie znajdę darmowe audiobooki podzielone tematycznie..? Nie chodzi mi wyłącznie o czytane typowe książki, ale np. coś o religiach, przyrodzie itp.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gdzie znajdę darmowe audiobooki podzielone tematycznie..? Nie chodzi mi wyłącznie o czytane typowe książki, ale np. coś o religiach, przyrodzie itp. To ja się podłączę pod pytanie...tylko mi chodzi o audiobooki anglojęzyczne. Książki przygodowe/biografie/nauka (w szczególności budownictwo - choć z tym pewnie będzie ciężko) ... PS. Gnacik - zrobione 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gdzie znajdę darmowe audiobooki podzielone tematycznie..? Nie chodzi mi wyłącznie o czytane typowe książki, ale np. coś o religiach, przyrodzie itp. To ja się podłączę pod pytanie...tylko mi chodzi o audiobooki anglojęzyczne. Książki przygodowe/biografie/nauka (w szczególności budownictwo - choć z tym pewnie będzie ciężko) ... PS. Gnacik - zrobione  Gnacik, ja tez dałem klika  Generalnie audiobooki można znaleźć, czy to na Darkwarez czy peb, ale brakuje mi segregacji.. Większość to normalne opowieści, czasem coś z NLP.. Widzisz MagiK, biografii tez bym posłuchał. Jeszcze pozostając przy NLP. Ktoś się tym zajmuje? Na ile wysłuchiwanie audiobooków czy czytanie książek może przynieść efekt? Ktoś wcześniej pytał o jakąś książkę, coś o sprzedaży chyba. Jakie macie efekty sięgając po tego typu materiały? U mnie wszystko działa dwa dni. Po takich lekturach naładowany jestem mocno, ale szybko tez wszystko gaśnie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam,
Szukam dobrego i doświadczonego programisty/grafika, który wykona profesjonalną stronę internetową. Witryna m.in. ma pełnić funkcję platformy dla kontrahentów do przedstawiania indywidualnej oferty, analizy, komunikacji.
Docelowo szukam osoby, która wykona całość, oraz zapewni opiekę informatyczną nad stroną, będzie realizować ewentualne modyfikacje czy tworzyć materiały graficzne. Praca zdalna, jednak dwa, trzy razy w miesiącu trzeba będzie pofatygować się do biura ;-)
Osoby zainteresowane zapraszam do przesyłania swojego portfolio na priv.
Preferowane osoby z Warszawy lub okolic.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
myślę że chodzi Ci o piosenkę INFORMER wokalisty zwanego SNOW Poszukuje pisoenki. Jest to stara piosenka typowo klubowa  gdzie w refrenie slychac ,,important... boom boom yeah''  tak po glosie to moge zaryzykowac stwierdzenie ze jakis murzyn spiewa  Jest to znana piosenka, typowa dyskotekowa  Pomozecie  ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szukam glosnikow do komputera 2+1. Moze ktos jakies polecic? 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Zalezy ile chcesz wydac Lelu:) ja mialem Modecomy mc 2110 bardzo dobrze grały , a teraz planuje przerzucic sie na nowszy model 2150 bo wzmaczniacz jest osobno a nie wbudowany w Subwoofer
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja chcialem sie zamknac w cenie do 150zl. Nie zalezy mi na jakims super graniu, wazne zeby nie pierdzialy. Aktualnie jade na glosniku od nokii na 3 baterie AAA  No i fajnie gdyby mialy tez pilot bezprzewodowy ale z tego co widze, raczej ciezko o taki w takim przedziale cenowym Glosniki glownie pod kompa do winampa/filmow oraz do telewizora bym przepinal pod konsolke - ale to priorytetem nie jest bo pod konsole planuje zakupic jakies lepsze sluchaweczki. Mowiac innymi slowy - uzycie na minimalnym poziomie wtajemniczenia:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiem, ze ktorys z uzytkownikow mieszka sobie w krajach Azji. I jesli sie nie myle to kiedys wypowiadal sie na temat zegarkow wlasnie tam dostepnych - czyt. replik/podrobek ;] Kto to ?:P
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jest ktoś kto wyjeżdżał na wakacje do pracy zagranicę i podpowiedziałby jak taki wyjazd ewentualnie planować i organizować? Biuro jakieś czy na własną rękę lepiej szukać? Byłbym wdzięczny, 
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
Wiem, ze ktorys z uzytkownikow mieszka sobie w krajach Azji. I jesli sie nie myle to kiedys wypowiadal sie na temat zegarkow wlasnie tam dostepnych - czyt. replik/podrobek ;] Kto to ?:P Conrad mieszka w Singapurze, ale nie wiem czy nosi repliki :PP
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jaki fundusz emerytalny wybrać?? 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jaki fundusz emerytalny wybrać??  pzu "złota jesień" jak chcesz to Cie zapisze;)
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|