|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Masz 100 % racji tylko dzisiaj tak jak w każdą niedzielę i święta Przelewy 24 nie obsługują mojego banku CitiHandlowy,pomimo informacji,że powinno działać 24h. Mogę zapłacic tylko bezpośrednio drogą mailową ze swojego salda na koncie MB,a to już nie łapie się na bonus. Wysłałem zapytanie do supportu prosząc o wyjatkowe przyznanie bonusu. Napisałem ,że nie mam możliwości w święta dokonać inaczej depozytu.Wytknąłem im nawet fakt,iż nie mają w opcjach wpłat Paysafecard.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mogę zapłacic tylko bezpośrednio drogą mailową ze swojego salda na koncie MB,a to już nie łapie się na bonus. Jezeli wybierzesz p24 i zaplacisz z salda to wszystko jest ok i bonus przysluguje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja tak wplacilem, pozniej w zakladke wpisz kod oferty i bonus z automatu
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
zaszalal tobet z tymi paczkami swiatecznymi  haha
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
Co dokladnie masz na myśli?przysłali coś?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
zaszalal tobet z tymi paczkami swiatecznymi  haha a co dokładnie dostałeś ? przy depozycie ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czapka, szalik rekawiczki
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
to zapewne z okazji swiat , dzisiaj przyszla paczka dosc spora a w niej tylko plakat tobet z jakas laska plus spis ich ofert swiatecznych a i na pocieszenie dali karty do gry wiec chociaz to sie przyda
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
czapka, szalik rekawiczki he przynajmniej będzie ci ciepło.... chociaż sniegu nie ma ; /
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
czapka, szalik rekawiczki he przynajmniej będzie ci ciepło.... chociaż sniegu nie ma ; / A to śnieg potrzebny by szalik czy rękawiczki nosić ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co za złośliwe ciamajdy siedzą w tym tobecie. Wczoraj wziąłem ten świąteczny bonus. Dziś próbuje pograć za 100e na coś z turnieju 4 skoczni. Przyjmuje mi 2 euro reszta do akceptacji. akceptacja trwała blisko 15 minut i całość stawki odrzucona. Kurs bez zmian. Ot po prostu jakiś pajac odrzuca z czystej złośliwości a może lenistwa. Pomijając fakt że tobet obecnie z limtami to jest żenada, to zastanawiam się po kiego grzyba jest ta akceptacja skoro oddsmaker na duże zdarzenie jakim jest turniej 4 skoczni boi się przyjąć ode mnie niewielką stawkę, jednocześnie trzymając kurs bez zmian.
Ciekawe jak mam zrobić ten pieprzony obrót jeśli zajebisty tobet z klucza odrzuca wszystko co daje do akceptacji.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no bo nauczcie sie ze duze kursy sa na ogol reklama do porownywarek a nie po to zeby tam permanentnie wygrywac z nich korzystajac Z tym ze to nie koniecznie musi dotyczyc tobetu bo ja ich na porownywarkach prawie nie widze zeby nie powiedziec wcale nie widze
Co do limitow widocznie sie boja cokolwiek stracic bo poleca glowy - niewazne ze bukmacher na dluzsza mete ma byc do przodu tam jak sa do tylu w przekroju tygodnia to juz widocznie groza tym oddsmakerom konsekwencje dyscyplinarne
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Dziś mnie mile zaskoczyli  Wymieniłem kilka wiadomosci email, odpowiedzi blyskawiczne i w koncu otrzylame wyplate.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam tam konto od kilku lat, wpłaty i wypłaty dokonywałem niejednokrotnie, ale ostatnio poprosili mnie przy wypłacie o weryfikację dokumentów która trwa od 21 grudnia... Wtedy wysłałem dokumenty które cały czas są w toku weryfikacji, ile czasu mają na weryfikację?
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
mam tam konto od kilku lat, wpłaty i wypłaty dokonywałem niejednokrotnie, ale ostatnio poprosili mnie przy wypłacie o weryfikację dokumentów która trwa od 21 grudnia... Wtedy wysłałem dokumenty które cały czas są w toku weryfikacji, ile czasu mają na weryfikację? Mi tez z tym dupe truja, wez teraz koluj jakies rachunki za media, tel itp. Mogli takie akcje robic przy rejestracjach i przy 1 wyplacie, a nie ludzie po pare lat tam maja konto, kilkadziesiat transakcji, a tu takie akcje.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Aż zweryfikują....,a z tym bywa różnie . Napisz do angielskiego supportu powinno być dość szybko.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Aż zweryfikują....,a z tym bywa różnie . Napisz do angielskiego supportu powinno być dość szybko. a u mnie cala akcja trwala 13 dni. pisalem kilka meili z poczty onetu i zero odpowiedzi. ostatnio napisalem z gmail z bez problemu i wyplata poszla, hmm.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przegrana rozliczaja rowno z koncowym gwizdkiem ale jak wygrana to trzeba czekac na rana... z czym do ludzi...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
czy innym tez nie dziala live bet,nie mozna na zywo stawiac zakladow
|
|