nigdy nie byłem w coś takiego dobry, a tu znalazłem, wg mnie słabiutko ukryta, tzn. wyraźnie widać, że jest dorobiona w photoshopie i to w słaby sposób
nigdy nie byłem w coś takiego dobry, a tu znalazłem, wg mnie słabiutko ukryta, tzn. wyraźnie widać, że jest dorobiona w photoshopie i to w słaby sposób
chyba najlepsza jakosc i najlepsze ujecia jakie sa dostepne
Jakosc jednak troche gorsa niz przy Londynie. Ale fakt faktem tez mieli rozmach Szczegolnie fajne sa ujecia gdzie widac fajerwerki wystrzeliwane z kilku roznych daleko od siebie poloznych miejsc
Przejrzalem pobieznie filmik, na TV obejrze zapewne dzis
ciekawe jest to iż na przykładzie Londynu czy Syndey fajerwerki są wystrzeliwane tylko ze specjalnie zorganizowanego miejsca i nie widać by ktoś puszczał je gdzieś z boku we własnym zakresie u nas kolejki w markecie po paczkę ogni za 15zł i każdy odpala z własnej butelki po wcześniej wypitym piwku
co do filmiku z Anglii gdzie można go pobrać w wysokiej jakości obrazu?
chyba najlepsza jakosc i najlepsze ujecia jakie sa dostepne
Jakosc jednak troche gorsa niz przy Londynie. Ale fakt faktem tez mieli rozmach Szczegolnie fajne sa ujecia gdzie widac fajerwerki wystrzeliwane z kilku roznych daleko od siebie poloznych miejsc
Przejrzalem pobieznie filmik, na TV obejrze zapewne dzis
Dzięki za dobry link.
Wszystko się zaczęło od nowego tysiąclecia, i na powitanie 2000 r. - w którym to Sydney miało organizować Olimpiadę - zrobiono najlepszy festiwal sztucznych ogni na świecie. Teraz też robią świetny show, ale przydałoby się też odszukać jakiś archiwalny filmik z powitania nowego milenium.
Baqu, cos mi sie kojarzy ze Ty wrzucales kiedys filmik z Toyota Supra w wyscigu na 1/4 mili gdzie kierwoca szykuje sie do startu, rozgrzewa silnik, a potem to juz startuje jak rakieta
Baqu, cos mi sie kojarzy ze Ty wrzucales kiedys filmik z Toyota Supra w wyscigu na 1/4 mili gdzie kierwoca szykuje sie do startu, rozgrzewa silnik, a potem to juz startuje jak rakieta