Pierwszy filmik z tymi kolesiami może miał w sobie coś zabawnego, następnych 40-ci ......
Czyli norma. Filmik z zupą był ekstra, ale reszta to dno. Ten pablo to jakiś niedorozwój i każdy kolejny filmik to potwierdza. Ja swoim kumplom paluchem koło dupy bym nie wymachiwał
Na stację benzynową podjeżdża czarny mercedes. Wysiada facet w ciemnym garniturze i ciemnych okularach. Leje do pełna, potem wchodzi do środka, podchodzi do półki z alkoholami i bierze parę flaszek najdroższej whisky. To samo robi przy półce z prezerwatywami. Poddenerwowany ekspedient, czując nosem mafię obawia się rozróby przy płaceniu. Nagle z samochodu wychodzi kuso ubrana panienka, wpada do środka i drze się od drzwi: - Proszę księdza! Jeszcze ze trzy paczki chipsów!
Romeo i Julia, romantyczny nastrój, księżyc i rozgwieżdżona noc: Julia: - Romeo, czy nie pragnąłbyś, abym wzięła w dłonie twą męskość i pieściła ją, tak byś odczuwał niezwykłą rozkosz? Romeo: - Co Ci przychodzi do głowy, miła moja! Jakże miałabyś używać swych przeczystych dłoni w takim celu! Nie, nigdy! Julia: - Romeo, ukochany, a czy nie chciałbyś, abym ujęła twą męskość i włożyła ja sobie miedzy uda, tak byś osiągnął rozkosz nieznaną dotąd żadnemu człowiekowi? Romeo: - Przenigdy! Nie pozwoliłbym na to, by Twoje uda, tak delikatne i gładkie, tak jasne i nieskazitelne, dotykały tak nieczysta część mojego ciała. Nie ukochana, nigdy! Julia: - Och, kochany, a czy nie pragnąłbyś włożyć go w moje usta, osiągając stan, w którym ciało i duch oszaleją wprost z rozkoszy? Romeo: - Nigdy! Nie mógłbym nawet pomyśleć o zbrukaniu twych słodkich ust, z których płyną słowa najpiękniejsze, i które opiewają Twoją miłość do mnie! Julia: - Ach, Romeo, musimy pomyśleć o jakimś sposobie, bo już mnie strasznie dupa boli
Przychodzi facet do lekarza-kobiety. - Proszę pani, ja mam taki problem, że mam erekcję 24 godziny na dobę. Co pani mi da? - Całodzienne wyżywienie, nocleg i 1500 zł miesięcznie.