|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
Tak tak, idzie dokladnie z buka do banku oczywiscie firma inaczej jest nazwana a nie buk b365.
Poinformowal support o tym?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Tak tak, idzie dokladnie z buka do banku oczywiscie firma inaczej jest nazwana a nie buk b365.
Poinformowal support o tym? Niewiem czy poinformował support , nie wnikałem dogłębniej , wiem że jak sprawa wyszła na jaw i był składać wyjaśnienia to się przyznał , bo nie był w stanie wyjaśnić skąd i za co ma te środki , a wypłacał regularnie po kilka tys , podczas składania wyjaśnień dowiedział się że jego konto było już jakiś czas obserwowane , prawdopodobnie ktoś życzliwy go podpierdolił, aczkolwiek szczegółów nie znał , widziałem tylko postanowienie sądu które dostał listownie
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Co do tego że wypłaty realizuje firma zewnętrzna ,najczęściej Earthport , to w tym się orientuje , więc nie cwaniaczce że przelew nie przychodzi bezspośrednio od buka , bo przy sprawie potem gówno to daje , osoby zajmujące się tropieniem nielegalnych graczy ( jak relacjonował mi kolega ) bardzo dobrze się orientują w operacjach finansowych i nie są idiotami i przy składaniu wyjaśnień już tak przyjemnie nie jest i pokozaczyć się nie da.
|
|
|
|
|
|
|
Z drugiej strony kto w dzisiejszych czaach wyplaca na konto bankowe, od wejscia ustawy w zycie tylko prawdziwi hazardzisci 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Masz rację , ale spora grupa jednak tak robi widząc po wpisach w innych tematach .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z drugiej strony kto w dzisiejszych czaach wyplaca na konto bankowe, od wejscia ustawy w zycie tylko prawdziwi hazardzisci  myslisz, ze jak wyplacasz karta MB to nic nie mozna ci udowodnic? jesli tak, to jestes w bledzie
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
Z drugiej strony kto w dzisiejszych czaach wyplaca na konto bankowe, od wejscia ustawy w zycie tylko prawdziwi hazardzisci  myslisz, ze jak wyplacasz karta MB to nic nie mozna ci udowodnic? jesli tak, to jestes w bledzie mozna to porownac do tego, jak kiedys niektorzy mysleli, ze kradnac komorke wystarczy wyrzucic karte sim i pop problemie W sieci nie jestesmy anonimowi, jak ktos bedzie chcial to dojdzie chocby nie wiem jaka metode wyplaty wybrac, ale podkreslam jak bedzie chciał...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie, myślę, że temat ten trzeba omawiać w odpowiednim temacie "hazard w internecie" a nie tutaj. kolega tennismaster podaje wiadomosc w kontekscie tego o czym sie walkowalo przez prawie 2 lata
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Masters napisz w koncu ze to zart i nikt kto przechodzil obok banku z tragarzami nie siadl na konto bo ludzie
juz osrani na forum
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
Masters napisz w koncu ze to zart i nikt kto przechodzil obok banku z tragarzami nie siadl na konto bo ludzie
juz osrani na forum o kim piszesz, netowe konta mam pozamykane od pol roku...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
juz osrani na forum Niestety to nie żart.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Teraz pytanie czy banki mają możliwości wyłapywać przelewy od konkretnych odbiorów, czy też ten kolega został namierzony poprzez jakiś donos. Może sięchwalił wysokimi wygranymi w swoim środowisku.
Sprawdzili historię w banku i miał rzecziwiście większe i regularne przelewy i założyli blokadę.
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
prał brudne pieniądze i tyle w temacie nie srajcie żarem 
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
a mnie to nie dziwi tennisMaster napisał że jego kolega jest bezrobotny więc żadnych przelewów co miesiąc nie dostawał a jak wypłacał co chwile to się banki zainteresowały 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
a mnie to nie dziwi tennisMaster napisał że jego kolega jest bezrobotny więc żadnych przelewów co miesiąc nie dostawał a jak wypłacał co chwile to się banki zainteresowały  tak dyrektora banku to interesuje lub starszego kasjera ze on wyplaca pieniadze 5 mln jakby wyplacil to kto wie nie popadajmy w paranoje
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
pewnie donos a moze jakis (nadgorliwy) pracownik banku zainteresowal sie regularnymi przelewami po kilka tysiecy na konto tego goscia ?
fakt ,ze nadal duzo osob wyplaca na konto ,ale nie sa to raczej regularne wyplaty na kilka tysiecy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mój typ: donos życzliwego
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
i 2-3 tygodnie po tym otrzymał prawomocny wyrok sądowy z grzywną. widziałem tylko postanowienie sądu które dostał listownie Się zdecyduj, postanowienie czy wyrok i to do tego od razu prawomocny. Co to w ogóle było ? W jakim trybie ? Na podstawie wniosku prokuratora o skazanie bez przeprowadzenia rozprawy ? Domniemana kara, o której piszesz jest wysoka. Tak wysoka, że rozprawą wiele juz nie ryzykował. A mógł zyskać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
trochę ot, ale musiałem domaitis] W sieci nie jestesmy anonimowi, jak ktos bedzie chcial to dojdzie chocby nie wiem jaka metode wyplaty wybrac, ale podkreslam jak bedzie chciał... W sieci możemy być praktycznie w 100% anonimowi, jeśli tylko chcemy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze to jest to jedno co wszczeli w 2010 roku i w koncu skonczyli 
|
|