|
|
old hand
|
|
old hand
MA-SA-KRA. Wieczoram minie tydzień od mojej wypłaty na MB, na live mi piszą, ze mam czekać  wypłacam i już więcej tu nie wpłacę ani grosza.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jeszcze miesiac temu czekalo sie tylko 4 dni na kase na MB 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
MA-SA-KRA. Wieczoram minie tydzień od mojej wypłaty na MB, na live mi piszą, ze mam czekać  wypłacam i już więcej tu nie wpłacę ani grosza. Dalej to samo.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
MA-SA-KRA. Wieczoram minie tydzień od mojej wypłaty na MB, na live mi piszą, ze mam czekać  wypłacam i już więcej tu nie wpłacę ani grosza. Dalej to samo. Bez zmian  podobno dział płatności ma jakieś problemy 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ja ze dwa miesiące temu tez czekałem z 10 dni na wypłate 
|
|
|
|
|
|
|
To to nic. Od mnie zażądali ponownej weryfikacji,poprzez skan dowodu. Wysłałem skan. Strona z adresem została zweryfikowana,natomiast strona głowna dowodu odrzucona.Jajcarze normalnie.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
To samo .To jest normalnie parodia jakas.Jedyna firma,ktora mi skan dowodu odrzucila  . Mysle,ze to wina tej durnej strony gdzie sie robi upload .A normalnie wyslac e-mailem nie mozna bo nie przyjmia 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
Dziwne bo tak naprawde chodzi o ten numer na drugiej stronie dowodu z tymi '>>>>'. To weryfkuje czy dokument istnieje w bazie i do kogo nalezy, inne rzeczy typu zdjecia adresy sa niewazne. Dlatego albo sa tak ubogim bukiem ze nie stac ich na dostep do swiatowej bazy dowodow i paszportow przez co musza weryfikowac wzrokowo, ale chyba juz nie ma takich bukow ktore to robia, wiec wychodzi na to ze specjalnie robia to aby opozniac wyplaty.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zróbmy bojkot i nie wpłacajmy tam depozytów!
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Zróbmy bojkot i nie wpłacajmy tam depozytów! Ja tak czy siak już tam nie wpłacę bo tak to mnie nie zlewali ludzie z żadnego innego bukmachera, nawet takich o wątpliwej reputacji.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a czemu tam gracie jesli mozna prosic o argument? Dosc nedzna oferta liv e chyba
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a czemu tam gracie jesli mozna prosic o argument? Dosc nedzna oferta liv e chyba oferta live slaba, ale np linie punktowe na zawodnikow nba bardzo dobrze rozwiniete
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ale chamstwo na live chacie, sami się rozłączają bo stwierdzają, że koniec rozmowy, amatorszczyzna. Wypłata wisi, live chat ma w dupie, na maile nie odpowiadają  I tak od poprzedniej soboty.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ale chamstwo na live chacie, sami się rozłączają bo stwierdzają, że koniec rozmowy, amatorszczyzna. Wypłata wisi, live chat ma w dupie, na maile nie odpowiadają  I tak od poprzedniej soboty. Dalej nic, brak wypłaty, brak informacji dlaczego.
|
|
|
|
|
|
|
Ale chamstwo na live chacie, sami się rozłączają bo stwierdzają, że koniec rozmowy, amatorszczyzna. Wypłata wisi, live chat ma w dupie, na maile nie odpowiadają  I tak od poprzedniej soboty. Dalej nic, brak wypłaty, brak informacji dlaczego. masz zweryfikowane konto?
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Ale chamstwo na live chacie, sami się rozłączają bo stwierdzają, że koniec rozmowy, amatorszczyzna. Wypłata wisi, live chat ma w dupie, na maile nie odpowiadają  I tak od poprzedniej soboty. Dalej nic, brak wypłaty, brak informacji dlaczego. Miałem z nimi kiedyś podobnie. Czekałem na wypłatę bardzo długo. Napisałem jednego, drugiego maila i się odezwali. Napisali wówczas coś takiego: w odpowiedzi na maila z dnia tego i tego pragniemy poinformować, że przy próbie wypłaty wysłaliśmy do pana mail z prośbą o weryfikację konta. Zdziwiony tym faktem sprawdziłem czy dostałem coś na pocztę. Nie było żadnego maila przez jakiś miesiąc od nich. Później jakoś z trudem udało się wypłacić pieniądze. Życzę powodzenia 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Zaniepokojony dotychczasowymi postami o ciągnących się w nieskończoność wypłatach z Betsson chciałem na ten temat porozmawiać z kimś z polskiego live-chat. Zgodnie bowiem z informacją na stronie Betsson live-chat w języku polskim jest dziś dostępny w godzinach 8-22. Loguję się więc na polski live-chat, jest godzina 19.25, a tu informacja: polski live-chat jest niedostępny ! Bez sensu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zaniepokojony dotychczasowymi postami o ciągnących się w nieskończoność wypłatach z Betsson chciałem na ten temat porozmawiać z kimś z polskiego live-chat. Zgodnie bowiem z informacją na stronie Betsson live-chat w języku polskim jest dziś dostępny w godzinach 8-22. Loguję się więc na polski live-chat, jest godzina 19.25, a tu informacja: polski live-chat jest niedostępny ! Bez sensu. ja uzyskalem dzisiaj odpowiedz, ze maja nadmiar wyplat i musze czekac 72h, ciekawe co powiedza jutro po uplywie trminu... 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Nie masz co się łudzić. Mi na live chacie pisali, że czas oczekiwania to 24-72h ale ze względu na problemy może się wydłużyć ale nie wiadomo do kiedy 
|
|
|
|
|
|
|
Zaniepokojony dotychczasowymi postami o ciągnących się w nieskończoność wypłatach z Betsson chciałem na ten temat porozmawiać z kimś z polskiego live-chat. Zgodnie bowiem z informacją na stronie Betsson live-chat w języku polskim jest dziś dostępny w godzinach 8-22. Loguję się więc na polski live-chat, jest godzina 19.25, a tu informacja: polski live-chat jest niedostępny ! Bez sensu. ja uzyskalem dzisiaj odpowiedz, ze maja nadmiar wyplat i musze czekac 72h, ciekawe co powiedza jutro po uplywie trminu...  przynajmniej dobra sciema, ale zaloze sie ze maja na to standardowa odpowiedz aby wklejac ja na czacie
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|