|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurde edit:/
Ewentualnie cos jeszcze z: Handelu Elektronicznego / Zarządzania wiedzą / Technologii informacyjnej / Informatyki prawniczej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
trudne przypadki - hard case może ;-)
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Praca inżynierska [zygi]
Deadline oddania 23.01 Maks 13.01 trzeba oddać do poprawki promotorowi żeby miał czas przeczytać i trzeba jeszcze je nanieść.
A u mnie co może 3 strony i to zrobione w bólach :/
[zygi]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja swoją w weekend napisałem więc masz jeszcze szanse  byle wiedzieć, co się chce napisać 
|
|
|
|
|
2fast 2furious
|
|
2fast 2furious
byle wiedzieć, co się chce napisać  I w tym miejscu przeważnie zaczynają się schody 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
studia to jedna wielka sciema. jak sie chce oddac prace to zazwyczaj promotor patrzy na to, czy sie starales ja w ogole pisac. czyli czy przychodziles sie dowiadywac o cokolwiek, przynosiles to co napisales itp. tak naprawde to mozna oddac cokolwiek na temat i to przejdzie, o ile sie jest przekonujacym. i jakby co to nie pisze tego absolwent hotelarstwa 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Akurat wiem co piszę, bo cześć praktyczna jest to coś co zrobiłem w firmie w której pracuję. Dochodzi nudna teoria + przedstawienie jakiś pierdu pierdu wskaźników. I napisane tego żeby to miało rece i nogi ;D Może jutro bedzie lepiej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Akurat wiem co piszę, bo cześć praktyczna jest to coś co zrobiłem w firmie w której pracuję. Dochodzi nudna teoria + przedstawienie jakiś pierdu pierdu wskaźników. I napisane tego żeby to miało rece i nogi ;D Może jutro bedzie lepiej  no to pare godzin i masz z glowy pewnie
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ja swoją w weekend napisałem więc masz jeszcze szanse  byle wiedzieć, co się chce napisać  Dokładnie, ja odkładałem jak się dało i też napisałem w kilkanaście godzin, wstałem rano i zacząłem a skończyłem następnego dnia wieczorem  I oddałem pracę w ostatnim możliwym terminie, kilkadziesiąt minut przed zamknięciem dziekanatu. Także nie łam się, pisz.
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
Szkoda bo już zapomniałem co to jest ta sesja, choć nie powiem fajnie czasem można było kogoś poznać ciekawego szczególnie na egzaminach poprawkowych  , także ma to swoje i dobre strony, więc drodzy studenciaki nie bać się poprawek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy ktos pisal prace zwiazana z handlem elektronicznym ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy ktos pisal prace zwiazana z handlem elektronicznym ? Ja pisałem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobre 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Czy ktos pisal prace zwiazana z handlem elektronicznym ? Ja pisałem  ja pisalem o podpisie elektronicznym, wiec jakby co moge pomoc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiem, ze to pewnie zalezy od uczelni ale takie pytanie...
Skonczylem studia, system zaoczny. Nie powtarzalem nigdy roku, nie mialem roku przerwy. Mam 24 lata.
Jesli sie nie bronilem w czerwcu to do kiedy moge sie bronic ? Wiem, ze sa terminy pazdziernikowe, ale jesli np chcialbym sie bronic w lutym 2013 albo w czerwcu 2013... to ponosze jakies koszty ?
Slyszalem rozne opinie. Jedni mowili, ze do 26 roku zycia moge sie bronic (czy tam przez rok/2 lata od ukonczenia 5 roku studiow) bez oplat, inni mowia ze sie placi...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o ile wiem to jest dwa lata na obronę pracy magisterki od uzyskania absolutorium, w sensie, że nie ponosi się żadnych kosztów, też kwestia porozumienia się z promotorem
sam mam znajomych, którzy dwa lata temu pozdawali wszystkie egzaminy, ale jeszcze nie zdążyli się obronić
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiem, ze to pewnie zalezy od uczelni ale takie pytanie...
Skonczylem studia, system zaoczny. Nie powtarzalem nigdy roku, nie mialem roku przerwy. Mam 24 lata.
Jesli sie nie bronilem w czerwcu to do kiedy moge sie bronic ? Wiem, ze sa terminy pazdziernikowe, ale jesli np chcialbym sie bronic w lutym 2013 albo w czerwcu 2013... to ponosze jakies koszty ?
Slyszalem rozne opinie. Jedni mowili, ze do 26 roku zycia moge sie bronic (czy tam przez rok/2 lata od ukonczenia 5 roku studiow) bez oplat, inni mowia ze sie placi... Lelu płacisz na pewno za seminarium dyplomowe, bo chyba nie dostałeś zaliczenia z tego przedmiotu skoro nie bronisz się w terminie. Co do innych opłat to chyba na każdej uczelni jest inaczej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No wlasnie nie mam wpisu od promotra;] Ale musze do niego pojechac na dniach i z nim pogadac, wziac materialy przede wszystkim i zaczac pisac. Wiem natomiast, ze niektorzy teraz maja terminy obrony, tzn na dniach a ja sie nie zdaze na dniach tak zebrac zeby to napisac. Dlatego chcialbym bronic sie w jakims dalszym terminie. Mam nadzieje, ze nie bedzie problemu z uzyskaniem wpisu od promotora... i dogadania do obrony w innnym, jak wspomnialem, dalszym terminie Dzieki za info  Ciekawe czy bedzie dramat w dziekanacie jak pojade zlozyc dopiero index 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
eeeee to znowu ja  Wlasnie robilem male porzadki i trafilem na index z licencjatu... natomiast nigdzie nie mam indexu z magisterki ;] Nie pamietam jak to bylo, ale jesli zdalem wszystkie przedmioty to musialem zlozyc index... ktory wrocic powininen do mnie dopiero po obronie. Rzecz w tym, ze do obrony nie podchodzilem czyli powininen lezec gdzies w dziekanacie, prawda ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|