|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak real dojdzie w przeciągu 3 lat do finału LM to zjem kupę Piostar zapisz nazwisko i adres tego pana oobiscie dopilnujemy jak bedziesz wpierdalal nie opcji, kurewscy za słabi na cokolwiek  na dzisiaj to jedna z najlepszych druzyn swiata a pierdolicie jakby to byl jakis Mongolski klub Teraz to chyba sobie żartujesz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
real co padake gra  moj over 3.5 
|
|
|
|
|
Fanatycy ze Szklanego Zagłębia
|
|
Piostar zapisz nazwisko i adres tego pana
oobiscie dopilnujemy jak bedziesz wpierdalal nie opcji, kurewscy za słabi na cokolwiek  [/quote] na dzisiaj to jedna z najlepszych druzyn swiata a pierdolicie jakby to byl jakis Mongolski klub [/quote] Teraz to chyba sobie żartujesz  [/quote]  widzę sami fani farsy 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Lazio 3 tak kurde trzymac bo sie zdenerwuje
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
nie nie zartuje Real ma wynik to co bedzie sie spuszczal
sezon jest dlugi ,wiem ze jak sie stawia bez glowy zeby tylko postawic to pozniej gorzkie zale
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sezon jest dlugi ,wiem ze jak sie stawia bez glowy zeby tylko postawic to pozniej gorzkie zale Nie mówię o tym meczu tylko o każdym kolejnym sezonie. Z gówna bata nie ukręcisz  Mlody Barca jak i Real nie w moim guście a więc nie wpierdalaj się proszę 
|
|
|
|
|
|
|
pacyfista mądrze prawi  , a wy to chyba macie jakieś kompleksy...
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
mam over 6,5 kartek na realu , kontrowac ?
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
jak real dojdzie w przeciągu 3 lat do finału LM to zjem kupę Piostar zapisz nazwisko i adres tego pana oobiscie dopilnujemy jak bedziesz wpierdalal 
|
|
|
|
|
|
|
sezon jest dlugi ,wiem ze jak sie stawia bez glowy zeby tylko postawic to pozniej gorzkie zale Nie mówię o tym meczu tylko o każdym kolejnym sezonie. Z gówna bata nie ukręcisz  Mlody Barca jak i Real nie w moim guście a więc nie wpierdalaj się proszę  jako że to forum publiczne to mogę kiedy chce i gdzie chce się wypowiedzieć, a jak czytam jak ktoś wypisuje takie bzdury to nie mogę przejść obok tego obojętnie...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Lazio + Marsylia  szkoda ze norwegia +5.5 nie dała rady w reczna w 2012 wiec 1/1 w zakladach i lekki +
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam over 6,5 kartek na realu , kontrowac ? Eee, będzie więcej 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Znowu zaczynacie? Real ma całkiem spore szanse w tym sezonie na finał LM.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sezon jest dlugi ,wiem ze jak sie stawia bez glowy zeby tylko postawic to pozniej gorzkie zale Nie mówię o tym meczu tylko o każdym kolejnym sezonie. Z gówna bata nie ukręcisz  Mlody Barca jak i Real nie w moim guście a więc nie wpierdalaj się proszę  jako że to forum publiczne to mogę kiedy chce i gdzie chce się wypowiedzieć, a jak czytam jak ktoś wypisuje takie bzdury to nie mogę przejść obok tego obojętnie... Ale dlaczego bzdury? Tam nie ma wyników i drużyny od bardzo dawna. Co rok nowe, droższe gwiazdeczki i nic. Poza tym kto by typował na nich po takim kursie 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Lazio + Marsylia  szkoda ze norwegia +5.5 nie dała rady w reczna w 2012 wiec 1/1 w zakladach i lekki + jak juz cos to letki +
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
te NotoriousBG za to twoje posty nie opierają się na narzekaniu i boksowaniu. pozwolisz że przytoczę kilka ostatnich bo widzę ze masz rozdwojenie jaźni jakieś "co im dzisiaj z tymi trójkami tak nie po drodze"  "co oni marnują to głowa mała w tym meczu"  "a miałem przeczekać tą 3q..." "rzucac, faulowac, tafiac  "1q 3q uder 2q 4q over i....6.70 zeta zarobione" "tylko na czym je wypić confusedmoże Malaga Real...i over 3.5"   "za dużo tych meczy NBA/NHL dzisiaj blush"
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to czas zacząc strzelanie w maladze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
te NotoriousBG za to twoje posty nie opierają się na narzekaniu i boksowaniu. pozwolisz że przytoczę kilka ostatnich bo widzę ze masz rozdwojenie jaźni jakieś "co im dzisiaj z tymi trójkami tak nie po drodze" "co oni marnują to głowa mała w tym meczu"  "a miałem przeczekać tą 3q..." "rzucac, faulowac, tafiac  "1q 3q uder 2q 4q over i....6.70 zeta zarobione" "tylko na czym je wypić confusedmoże Malaga Real...i over 3.5"   "za dużo tych meczy NBA/NHL dzisiaj blush"  przytoczyłeś cytaty ale jedynie ten zaznaczony to narzekanie...do tego zebrałeś je z całego dnia a ty więcej na jednej stronie napisałeś  i jeszcze raz przeczytaj co do Ciebie napisałem i pomyśl co przytaczasz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Malaga strzelanie czas zaczac !
|
|