|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Marchenko 1 z Capkoviciem, Marchenko lubie chyba Australie, w tamtym roku odpadł w 2 rundzie ale z Murrayem.
Ogólnie widać że ograny co do Kamila.Marchenko 205 meczy a Kamil zaledwie 61 i jest starszy od Ukraińca o rok.Marchenko w 1 rundzie pokonał dużo lepszego Brazylijczyka niż Kamil.Kurs 1,5 biorę to. brałbym to, ale ten kurs coś duży ... może to dlatego, że nie był Marchenko faworytem w 1 rundzie Pewnie dlatego takie kursy bo zobacz że jakimś nie wiem czym Capković nie był faworytem w 1 rundzie i można było złapać na niego ponad 2 kurs.ALe dziwne to było czemu nie był faworytme z tym Veselym to nie mam pojęcia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie co jest pewniejsze nie licząc Sugity  Bardziej sie opłaca dac Hampton czy Robson?A może cos innego? zamiast Sugity to daj te obie Panie  Mówiesz że jest większa szansa żeby wszedły te Panie niż Sugita? To tak zrobie  Nie masz kogo sie sluchac? 
|
|
|
|
|
Fanatycy ze Szklanego Zagłębia
|
|
a Bohliego pamiętasz ?  z meczu z Bruguesem Davi ?  z tego meczu? przecież tam się łamali jak w WTA... to nie masz dobrych podstaw
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Sugita - Naso Wszystkie racjonalne argumenty mówią, że bedzie szybko łatwo i przyjemnie. Nie mówię, że tak nie będzie, ale....  Ja bym się trzymał z dala od tego, wyczuwam dziwne podobieństwo do spotkania Jaziriego (pierdniecie Smyczka czuć do tej pory  ) Tam też jakby nie analizować wychodził Malek Co ty porownujesz Smyczka lubiącego gre na hardzie do Naso ogorka na twardej nawierzchni.... Wiedziałem, że pojawią sie takie komentarze. Myślisz, że nie wiem, że Naso to typowy ziemniak? Wyraziłem moją subiektywną ocenę tego zdarzenia 
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Panowie co jest pewniejsze nie licząc Sugity  Bardziej sie opłaca dac Hampton czy Robson?A może cos innego? zamiast Sugity to daj te obie Panie  Mówiesz że jest większa szansa żeby wszedły te Panie niż Sugita? To tak zrobie  Nie ufaj kobiecie.Tym bardziej dwóm 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Lyon"
|
|
a.k.a. "Lyon"
Panowie co jest pewniejsze nie licząc Sugity  Bardziej sie opłaca dac Hampton czy Robson?A może cos innego? zamiast Sugity to daj te obie Panie  Mówiesz że jest większa szansa żeby wszedły te Panie niż Sugita? To tak zrobie  w życiu
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie co jest pewniejsze nie licząc Sugity  Bardziej sie opłaca dac Hampton czy Robson?A może cos innego? zamiast Sugity to daj te obie Panie  Mówiesz że jest większa szansa żeby wszedły te Panie niż Sugita? To tak zrobie  w życiu Hahah no to pomozcie bo potrzebuje 2 typy  pewne najlepiej  Odrazu z góry dziekuje! 
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
kostek zagraj Marchenko i Sugite
|
|
|
|
|
a.k.a. "Lyon"
|
|
a.k.a. "Lyon"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zamiast Sugity to daj te obie Panie  Mówiesz że jest większa szansa żeby wszedły te Panie niż Sugita? To tak zrobie  [/quote] w życiu [/quote] Hahah no to pomozcie bo potrzebuje 2 typy  pewne najlepiej  Odrazu z góry dziekuje!  [/quote] Pewna jest tylko śmierć zapamiętaj 
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
przeciez kursy na tego Sugite sa kompletnie nie adekwatne do meczu ... jest multum lepszych meczy po wiekszych kursach do gry niz takie gowno
|
|
|
|
|
|
|
Opowiem wam przypowieść, realistyczną zresztą o pewnym kolesiu, który wpłacił 5k, chciał zagrać dwie peffki po 1.15, no i zagrał, a zgadnijcie ile wypłacił...? 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
@1.35 na Sugitę jest do przyjęcia. Oczywiście do jakiegoś zestawu combo. Żaden mecz z quali to nie jest pewniak by wziąć go chociaż 5/10
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A co powicie o Wickmayer?Wydaje sie do grania 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@1.35 na Sugitę jest do przyjęcia. Oczywiście do jakiegoś zestawu combo. Żaden mecz z quali to nie jest pewniak by wziąć go chociaż 5/10 Pobierasz jakieś opłaty za uczenie podstaw bukmacherki ? 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
@1.35 na Sugitę jest do przyjęcia. Oczywiście do jakiegoś zestawu combo. Żaden mecz z quali to nie jest pewniak by wziąć go chociaż 5/10 Pobierasz jakieś opłaty za uczenie podstaw bukmacherki ?  robię to z dobrego serca 
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Przecież ten Sugita musiałby chyba grać paletką do badmintona żeby przegrać z Włochem na hardzie, a Włoch musiałby zjeść dużo spaghetti z bazylią, nie no żartuje ale Sugita powinien go łyknąć, ale nie zapominaj że to tylko sport.Nie takie cuda mamy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja sie chyba skusze jednak na Rufina 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a Bohliego pamiętasz ?  z meczu z Bruguesem Davi ?  z tego meczu? przecież tam się łamali jak w WTA... to nie masz dobrych podstaw myślałem, że to z Tobą się nim emocjonowaliśmy, ale to ktoś inny to miał  to fakt, ten mecz był bardzo słaby
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
|