|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
dzięki za szybką odpowiedź. No to nie za bogato. A już kompletnie nie kapuje, dlaczego ograniczają ilość transakcji?? To proste. Aby uniknąć dużej ilości niewielkich kwotowo transakcji.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ile czekaliscie na te mikroplatnosc od netellera na konto bankowe, zeby je zweryfikowac?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
witam. jak można założyć wirtualna kartę do płacenia na Netellerze? powinna być do wyboru obok normalnej karty ale jednak nie ma.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Prosze o pomoc  wysłałem dokumenty do zweryfikowania No właśnie zostałem telefonicznie poinformowany, że aby odblokować konto powinienem przesłać kopię dowodu tożsamości oraz "bank statement"... Czy ktoś ma pojęcie co to jest to drugie ?
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Chodzi o zwykły wyciąg z konta bankowego, np. ten wysyłany pocztą co miesiąc.
Jeśli masz tylko taki w postaci elektronicznej (zwykle PDF) do ściągnięcia z bankowości internetowej, to prześlij im ten plik.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeśli masz tylko taki w postaci elektronicznej (zwykle PDF) do ściągnięcia z bankowości internetowej, to prześlij im ten plik. nie wiem dokladnie jak jest w netku ale nie wszedzie uznaja PDF-a, mozesz udac sie do placowki banku i poprosic o potwierdzenie rachunku, na ktorym masz wszystkie dane , ktore ich interesuja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeśli masz tylko taki w postaci elektronicznej (zwykle PDF) do ściągnięcia z bankowości internetowej, to prześlij im ten plik. nie wiem dokladnie jak jest w netku ale nie wszedzie uznaja PDF-a, mozesz udac sie do placowki banku i poprosic o potwierdzenie rachunku, na ktorym masz wszystkie dane , ktore ich interesuja  dokładnie, pdf raczej nie przejdzie.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ja zrobilem screena z wyciagu maila z inteligo, do tego rachunek za telefon i przeszlo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzięki za informacje - będe próbował...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam taki niewielki problem: chcialbym skasowac konto, ale nie bardzo wiem jak (czyt nie widze takiej opcji) - trzeba do nich cos pisac czy jak?? bede wdzieczny za odp p.s. moze slepy juz jestem 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Neteller dziwnie się zachowuje ostatnio.
Najpierw ma problemy z wyświetlaniem historii transakcji. Do dziś zresztą. Widac ostatnie 11 transakcji tylko. Pracują nad tym problemmem już kilka tygodni.
A teraz dochodzi info o rezygnacji z wirtualnej karty z końcem lutego. Rzekomo ze względu na brak zainteresowania. Dziwne. Ja w sieci tylko korzystałem z wirtualnej, bo po co podawać numer karty rzeczywistej. Bezpieczniej podawać numer wygenerowany jednorazowo. Szkoda tej wirtualnej karty...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Nie ma problemu z zalogowaniem się
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
KTO UZYWA JESZCZE NETELLER ???
Konieczne zwiększenie aktywności na rachunku Witaj XXX
Z naszych danych wynika, że ostatnia transakcja na Twoim rachunku NETELLER została wykonana 04/02/2011. Bieżące saldo Twojego rachunku wynosi 1.27 EUR.
Na Twoim rachunku od ponad 15 miesięcy nie odnotowano żadnej aktywności. Jeśli nie skorzystasz ze swojego rachunku do 26. dnia przyszłego miesiąca, podejmiemy następujące działania:
Saldo pozostałe na rachunku zostanie obciążone opłatą administracyjną w wysokości do 30 USD*. Jeśli na Twoim rachunku NETELLER pozostało mniej niż 30 USD, obciążymy rachunek opłatą równą kwocie, która na nim pozostała, co spowoduje wyzerowanie salda rachunku. Uniknij opłaty Aby automatycznie ponownie aktywować swój rachunek, możesz wykonać dowolną z następujących transakcji:
Dokonaj wpłaty, wypłaty lub przelewu środków do dowolnej witryny internetowej Użyj karty Net+ Prepaid MasterCard® w celu wypłaty lub przy zakupach w sklepach Wyślij pieniądze do dowolnej osoby na świecie, korzystając z bezpłatnych i bezpiecznych przelewów
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ja dosyc czesto. Wplac gdzies te grosze i po sprawie, juz masz aktywne:) Normalna sprawa u nich chyba. Dobrze, ze przypominaja. W moneybookers zdaje sie tez wprowadzili oplaty za dluzsze niekorzystanie z konta.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Wiecie jak dlugo weryfikują konto i co jest wymagane?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ode mnie jakieś 3 lata temu oprócz dowodu chcięli także jakiś rachunek i przeprowadzili rozmowę telefoniczną.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Witam serdecznie, Jestem nowym użytkownikiem tego portfela i mam pewnie dość banalne pytanie: chcąc wpłacić kasę na konto portfela przelewem bankowym wygenerowałem coś na kształt biletu. W historii jest widoczna ta transakcja jako "w trakcie" jednakże nie mogę podejrzeć szczegółów potrzebnych do przelewu takich jak nazwa banku, numer konta na który mam przelać kasę. Czy powinienem wygenerować kolejny bilet i spisać dane? A co stanie się z tym, który wygenerowałem wcześniej i nie zrealizowałem? Zniknie samemu po jakimś czasie? Dziękuję z góry za odpowiedź. Pozdrawiam.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|