|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Nie rozumiem wypowiedzi typu: "gramy nagorzej ze wszystkich na tych mistrzostwach..." Jak można tak pisać po jednej rundzie spotkań? Graliśmy z gospodarzem, który wiadomo, że podszedł do tego meczu na ostrej k.urwie  Nam wybitnie mecz nie wyszedł i mam nadzieję, że drugi tak słaby juz się nie zdarzy, a jeśli tak to dopiero pokusiłbym się o cytowane stwierdzenia. Co niektórzy mogą się zdziwić jak wygramy ze Słowacją i to na spokojnie czego życzę chłopakom, sobie i fanom szczypiorniaka 
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
dzisiaj ciężkie mecze do grania Niemcy tak jak Polacy, coraz słabsi i nie widać by coś się miało zmienić, próbuję się ludziom wciskać że to kwestia skuteczności, a prawda jest taka że po prostu jesteśmy słabi podobnie jak Niemcy Macedonia nieobliczalna ekipa, gra seriami, może być różnie ale na pewno szybciej hadni w stronę nich niż Niemców podobnie w meczu Polaków o którym pisałem w dziale, naprawdę według mnie Słowacja i Polska to dwie najsłabsze ekipy na tym turnieju, dostalibyśmy jakąś inną ekipę niż Słowacy były by 3 meczy w plecy i miejsca 13-16 a tak dziś mecz wokół remisu, +3,5 na Słowaków wygląda dobrze Czesi to też żadna wielka ekipa ale słabych Niemców ograć dali radę, dziś jednak to Szwedzi powinni być górą. mecz gospodarzy z Duńczykami no bet.
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
Nie rozumiem wypowiedzi typu: "gramy nagorzej ze wszystkich na tych mistrzostwach..." Jak można tak pisać po jednej rundzie spotkań? Graliśmy z gospodarzem, który wiadomo, że podszedł do tego meczu na ostrej k.urwie  Nam wybitnie mecz nie wyszedł i mam nadzieję, że drugi tak słaby juz się nie zdarzy, a jeśli tak to dopiero pokusiłbym się o cytowane stwierdzenia. Co niektórzy mogą się zdziwić jak wygramy ze Słowacją i to na spokojnie czego życzę chłopakom, sobie i fanom szczypiorniaka  oczywiście dziś może być tak że Słowaków pokonamy, są to ekipy na podobnym poziomie obecnie, ale pojutrze i tak Duńczycy pokażą nam miejsce w szeregu.
|
|
|
|
|
+
|
|
+
probuje remis u polakow, ale bardziej widze go jednak w meczu serbii z Dunczykami (choc poczatkowo pobralem wygrana dunow.. tak teraz jakos X czuje..) wszyscy beda zadowoleni : )
|
|
|
|
|
+
|
|
+
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w meczu polakow over 54.5 jak najbardziej do rozpatrzenia.jedni i drudze walka o byc albo nie byc . mysle ze nie beda sie nastawiac jedni jak i drudzy na obrone czestochowy tylko pojda na wymiane ciosow bo wiadomo w recznej ciezko sie broni.nawet przy mizernej grze polakow w meczu otwarcia dzis mysle ze za wszelka cene beda cisnac a i ostatnie mecze pomiedzy ekipami pokazuja ze mecze te naleza do "otwartych". jak dla mnie polacy sa slabi ale i rywal to nie zadne tuzy
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szwecja dzis zagrana 1x mysle poradza sobie z Pepiczkami ktorzy ograli slabych Niemców
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w meczu polakow over 54.5 jak najbardziej do rozpatrzenia.jedni i drudze walka o byc albo nie byc . mysle ze nie beda sie nastawiac jedni jak i drudzy na obrone czestochowy tylko pojda na wymiane ciosow bo wiadomo w recznej ciezko sie broni.nawet przy mizernej grze polakow w meczu otwarcia dzis mysle ze za wszelka cene beda cisnac a i ostatnie mecze pomiedzy ekipami pokazuja ze mecze te naleza do "otwartych". jak dla mnie polacy sa slabi ale i rywal to nie zadne tuzy w piłce ręcznej mecze wygrywa sie obroną. Jednak w tym przypadku jest to realne, u nas w bramce tragedia choć Serbia rzuciła nam tylko 22 bramki. Potencjały ofensywne dużo większe niż defensywne więc over jak najbardziej w zasięgu. 28-27 dla Polski i całe mecz.pl zadowolone ; )
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Mocniej Dania i wystarczy  To bym odpuścił, Serbia u siebie, mocna kadra a do tego za dużo pzypadków sedziowania pod gospodarzy już za mną. Polska z Serbia zagrała bardzo słaby mecz, wątpie ze zagraja drugi taki sam. Słowacy beda grali praktycznie jedna 6 wiec pod koniec meczu moze sie im to odbic. Badz co badz mecz o awans Serbia poza wlasna hala nie ma argumentow. Obrona na korzysc Dunczykow. Stanic juz drugiego atkiego meczu jak z Polska nie zagra. Skrzydla tez przewaga Danii. Hansen>Ilic, Nikolaj Markussen robi wrazenie, przynajmniej na mnie. U Serbow prawopodobnie wypadl Rastko = klopoty na kole. Jak bedzie zobaczymy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mocniej Dania i wystarczy  To bym odpuścił, Serbia u siebie, mocna kadra a do tego za dużo pzypadków sedziowania pod gospodarzy już za mną. Polska z Serbia zagrała bardzo słaby mecz, wątpie ze zagraja drugi taki sam. Słowacy beda grali praktycznie jedna 6 wiec pod koniec meczu moze sie im to odbic. Badz co badz mecz o awans Serbia poza wlasna hala nie ma argumentow. Obrona na korzysc Dunczykow. Stanic juz drugiego atkiego meczu jak z Polska nie zagra. Skrzydla tez przewaga Danii. Hansen>Ilic, Nikolaj Markussen robi wrazenie, przynajmniej na mnie. U Serbow prawopodobnie wypadl Rastko = klopoty na kole. Jak bedzie zobaczymy Serbska obronca i kontra. Do tego własna hala i nie wiadomo jak sedziowie. A co znaczy dobra obronca i kontratak pokazali nam Serbowie a Hiszpanie Francuzom. Kurs kusi, trzeba dobrze przemyslec.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polska win Słowacja +4 over 51 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poszło na under 54,5 Polaków.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Pany, gdzie w sieci video z ręczna Polaków?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Ja jebie, zjebana telewizja polska znów ma przyspieszony dźwięk w stosnku do obrazu...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy oni nie umieją zsynchronizować głosu do obrazu? Ja pieprzę znowu jesteśmy 100 lat za murzynami
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|