|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ok dzieki za odp 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cóż za ogrom argumentów. Musiałeś ze 2 dni ten tekst układać w myślach Tylko żeby organizatorzy konkursu mogli zobaczyć Twoją analizę nie wywaliłem z tematu tego podlinkowanego postu. 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Od 1 lutego nowym sponsorem konkursu bedzie firma Betsson [ record.affiliatelounge.com] .Praktycznie wszystkie glowne zasady konkursu pozostana takie same .Mysle,ze to dobra zmiana bo jednak oferte maja zdecydowanie wieksza . Bedzie tez w lutym nagroda dodatkowa dla nowych osob.Kazde konto otwarte od dzis z linkow w tym poscie bedzie sie do niej kwalifikowac. Rejestracja w Betsson [ record.affiliatelounge.com] . Obecnie dla nowych bonus 100% do 55 PLN.Opis i regulamin pod linkiem rejestracyjnym.
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER 2011 
|
|
PLAYOFF WINNER 2011 
Jak Betsson to i ja zagram
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
Betsson  Od lutego, jak już wspomniał rafal08, sponsorem będzie Betsson. Pewnie na początek zwiększy się liczba graczy, ponieważ wybór zdarzeń większy itp. Od razu zaznaczam, że zwiększenie liczby graczy, nie będzie miało znaczenia czas poświęcony czytaniu Waszych analiz. NIE MA DOBREJ ANALIZY = ANULOWANIE TYPU (WRAZ Z MOŻLIWOŚCIĄ otrzymania ostrzeżenia, czego następstwem może być wykluczenie z konkursu). Piszę teraz, aby nie było nieprzyjemnych zdarzeń w trakcie trwania konkursu. Nie będzie tolerowania, że ktoś nie wiedział, że nie doczytał, że nie było to szybko wyjaśnione. Pozdrowienia 
Last edited by Ojro; 28/01/2012 18:00.
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
pomyliłem okna z quasi - poproszę o usunięcie mojego wpisu w temacie niedziela
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
|
|
Gratulacje Saturas.. bramka Mirandes w 92 minucie daje Ci zwyciestwo w styczniu  Dzięki  No farta miałem ogromnego, choć z drugiej strony mniej więcej kilkanaście minut przed końcem Mirandes już powinno było strzelić, ale to co zrobił bramkarz Bilbao to było naprawdę ładne.
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Gratulacje Saturas.. bramka Mirandes w 92 minucie daje Ci zwyciestwo w styczniu  Dzięki  No farta miałem ogromnego, choć z drugiej strony mniej więcej kilkanaście minut przed końcem Mirandes już powinno było strzelić, ale to co zrobił bramkarz Bilbao to było naprawdę ładne. Saturas, Lambarri to teraz chyba jeden z twoich ulubionych zawodników będzie  Gratulacje, jak to mówią rzutem na taśmę 
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER 2011 
|
|
PLAYOFF WINNER 2011 
Ojro jakie masz zastrzeżenia do mojej analizy, swój typ oparłem głównie na statystyce i obecnej formie obu tenisistów. Nie rozumiem anulowania mojej analizy i typu.
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
no właśnie głównie staty + 2 zdania. Staty OK, ale 2 zdania trochę mało.
Nie musisz wklejać statów czy robić inne prinscreeny, ale coś więcej od siebie napisać. Wiem, że czasami po prostu typ się czuje, ale regulamin wymaga analizy.
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER 2011 
|
|
PLAYOFF WINNER 2011 
Własnie to jest analiza. Dane statystyczne i moja opinia, nie będę w tych analizach lał wody typu super forhand, umiejętna gra przy siatce, bardzo dobre pierwsze podanie itp. Jak uważam ze Karlovic jutro zawali mecz bo tak mi wychodzi z jego formy i podejscia do tego typu turniejów to dla mnie to jest wystarczająca argumentacja, Jesli tego nie akceptujesz to nie będę podawał typów w tym konkursie. A tak na marginesie to sądzę ze duża część forum zagrała ten typ i moja analiza ich przekonała.
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
mkr słuchaj, nie mam zamiaru nikomu na złość robić. Dla mnie typ anulowany. Jesli tego nie akceptujesz to nie będę podawał typów w tym konkursie. wynika z tego że podałeś typ tylko z racji tego że Betsson został sponsorem? A teraz foch i koniec. Wystarczy przyjrzeć się jak inni analizy piszą.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Nagrody za styczen powinny byc juz na kontach w Redbet [ redbet.com]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakie są wymaganie co do obrotu bo w regulaminie jest już o nowym sponsorze.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Ojro poprawic to powino sie regulamin z tym Depozytem. Zeby dostac Nagrode ktora ktos sobie wypracowal podając przez caly miesiac zdarzenia i wychodzac na plus , i w ostatecznym rozrachunko wygrywa rywalizacje. To zeby odebrac nagrode musi wplacic jakis minimum depozyt  Nie o to chodzi, i nie widzialem takiego regulaminu nigdzie indziej to jest chyba Premiera, chyba ze cos nie wiem. I To jest deka slabe PZD V.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Wypracowales sobie zysk  i bedziesz płakal o depozyt 10 Pln .Jakie zalosne Odpisalem Ci 2-3 tygodnie temu ,ze tak jest i nie bedzie to zmienione . Nie pasuje to nie bierz udzialu .Duzo razy trzeba Ci to jeszcze powtarzac Dzieki takim osobom jak Ty odechciewa sie cokolwiek robic dla innych .Jestes upierdliwy jak malo kto i kiedy . Zaczynam zalowac ,ze nie wyleciales stad przy okazji wczesniejszej rozroby w tym konkursie .Pocieszajace jest to ,ze kazdy blad da sie naprawic
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Ale ja nie gram przez Neta. I nie ja wtedy zrobiłem zadyme, gdzie i tak wiekszosc praktycznie byla za mna, ze mam racje. wiec spoko ja mam swoje zdanie i je wypowiedziałem tak i tyle. I nie oto chodzi zeby sie kłócić czy cos w tym stylu. Konczymy temat.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Ale ja nie gram przez Neta Musisz wybaczyc ,ale to sa firma dla tych ktorzy graja przez neta .Nawet sobie chyba nie zdajesz sprawy jak wlasnie potwierdziles sensownosc tego punktu regulaminu Mysle,ze dzieki Twojemu postowi wielu pracownikow takich wlasnie firm ,ktorzy tu niewatpliwie zagladaja przemysli warunki przyszlych konkursow .
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|