|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Siemka  Wiecie może jakie mecze będą transmitowane dzisiaj na ES normalnym ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Nishikori Raonic Bega w deblu Co sądzicie ?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Nishikori Raonic Bega w deblu Co sądzicie ? Konanek Begu  z niculescu jak najbardziej. Myślę ze Cirstea niezły kurs i marach/peya wyglada ładnie. Roddick na rano na zakończenie kuponu z kangurkiem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie nie boicie się grać begu/niculescu? to tylko deble... czy one regularnie ze sobą grają? przeciwniczki totalne łajzy ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Nishikori Raonic Bega w deblu Co sądzicie ? Konanek Begu  z niculescu jak najbardziej. Myślę ze Cirstea niezły kurs i marach/peya wyglada ładnie. Roddick na rano na zakończenie kuponu z kangurkiem  Otóż to 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie nie boicie się grać begu/niculescu? to tylko deble... czy one regularnie ze sobą grają? przeciwniczki totalne łajzy ? No i co z tego, że " tylko deble" ? To co, wygraną buki dzielą na pół, bo to debel ? 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
co z tych meczy pewne iwanowic monfils kerber debel linstrem nie znam formy kraicek i dubois ogladal je ktos
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Panowie nie boicie się grać begu/niculescu? to tylko deble... czy one regularnie ze sobą grają? przeciwniczki totalne łajzy ? Tak opisałe ten mecz AG Skorzystałem Begu/Niculescu - Halep/Rus 1 1.42 Begu i Niculescu poważne podejście do debla, są w połowie pierwszej setki, zaczynają dopiero grać ze sobą ale w pierwszym starcie wygrały turniej w Hobart Halep i Rus debel bez przeszłości (i przyszłości), Rumunka pod koniec drugiej setki, Holenderka na początku trzeciej.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Co sądzicie o typie na Troickiego? pytam jako ktoś kto słabo się zna na tenisie
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie nie boicie się grać begu/niculescu? to tylko deble... czy one regularnie ze sobą grają? przeciwniczki totalne łajzy ? Tak opisałe ten mecz AG Skorzystałem Begu/Niculescu - Halep/Rus 1 1.42 Begu i Niculescu poważne podejście do debla, są w połowie pierwszej setki, zaczynają dopiero grać ze sobą ale w pierwszym starcie wygrały turniej w Hobart Halep i Rus debel bez przeszłości (i przyszłości), Rumunka pod koniec drugiej setki, Holenderka na początku trzeciej. Halep i Rus - obydwie przegrał pojedynki singlowe i trzeba mieć to na uwadze ponieważ może chcą powalczyć jeszcze w deblu teraz. Niculescu jest w kolejnej rundzie więc może odpuścić troszk. Wiem że gra z Karoliną ale jeśli udało by sie jej jakims cudem wygrać to wątpie że jeszcze w deblu będzie chciała wygrywać...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z wziazku z tym iz ja znany jak toeres dzis podjalem bardzo odwazne dzialania %%% i z tego miejsca chcial bym prosic kogos kto sie zna i tego kto sie nie zna i tego ktory chcial by sie znac ale sie nie zna oraz tych ktorzy chcieli by sie nie znac a sie znaja i tych ktorzy mysla ktorzy sie znaja a w teri sie nie znaja prosil bym o obiektyne ale zaraz subtelne diagnozy czy smialo moge zagrac all in ow ponizsze mecze Nishikori paszke/srebotnik mahut rychu gasquetttee co wywalic zeby juyto rano wstac z rana i miec na butelke wody? aaa jak takie zasady to i ja sie wypowiem : D ja osobiście straciłem zaufanie do Mahuta i tutaj akurat zamienił bym go na Troickiego (jak oczywiście cos zamierzasz wyrzucić)
|
|
|
|
|
member
|
|
member
dowiem się co sądzicie o typie na Troickiego?
|
|
|
|
|
The worm
|
|
The worm
hewitt to powinien poskladac stiflera
|
|
|
|
|
The worm
|
|
The worm
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dowiem się co sądzicie o typie na Troickiego? wg mnie śmiało ...
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
Marach i Kubot zakonczyli juz wspolna przygode deblowa?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
iziiiiiiiiiiiiiii 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dowiem się co sądzicie o typie na Troickiego? wg mnie śmiało ... Według mnie nigdy w życiu po takim kursie !
|
|
|
Link skopiowany do schowka