|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Czy moze ktoś podzielic sie swoimi odczuciami z korzystania platformy Oanda.
Chodzi mi o wplaty/wyplaty,realizacja zlecen,apikacja dostępowa,itd praktycznie interesuje mnie wszystko na temat tej platformy. Prosze o pilną odpowiedź korzystających w realu z jej uslug.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
siema!
ja sobie chwale ze wzgledu na aplikacje i jave i brak koniecznosci instalowania softu. Jesli chodzi o "chodzenie" to jak to java czasem mi sie blokuje, ale mysle ze to wina niewydolnosci mego kompa przy paru aplikacjach w javie na raz otworzonych.
Wplaty ksieguja standardowo 2 dni robocze po wyslaniu. Wyplat nie wiem, bo niestety jeszcze nie robilem.
Realizacja zlecen ok, aczkolwiek mialem brane stop losy na szpicy, take profity tez. Takze czesto ocenic, czy sami mi nie naciagneli ceny o pare pips aby zamknac pozycje.
Troche slaby jest modul wykresowy.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Chciałbym założyć konto na Oandzie i mam pare pytań
1.Jaka jest minimalna wpłata na Oande przelewem (konto na oandzie chciałbym w usd) 2.Jaką prowizję pobiorą mi z ich banku przy przelewie 3.Co oznacza"You can select the leverage for your account. The default is 20:1 "przy zakładaniu konta ,jest to w FXTrade Account Details?Jezeli dobrze rozumię mam wybrać podstawowy poiziom lewarowania, natomiast to 20:1 to lewar minimany(np. jeśli chcę kupić EUR/USD 50000 jednostek to potrzebuję conajmniej 100$)? Wiekie dzieki
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Dzieki a jeżeli mam lewar 20:1 , zainwestuje i bede miał -20 pips to trace wszystko co zainwestowałem?sorry ale do tej pory gralem na marketivii a tam jest 100:1 i mnie to troche myli dzieki
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Nie przy jeden do dwódziestu na lota 10.000 potrzebujesz 500 usd i takie jest wymagane zabezpieczenie aby otworzyć pozycję
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzieki a jeżeli mam lewar 20:1 , zainwestuje i bede miał -20 pips to trace wszystko co zainwestowałem?sorry ale do tej pory gralem na marketivii a tam jest 100:1 i mnie to troche myli dzieki Widze, ze o Forexie nie masz zbytnio pojecia. Przed prawdziwym graniem polecalbym troche sie podszkolic. Bo ten rynek jest bardzo wymagajacy. Mam znajomych, ktorzy (wydawalo sie) dobrze sie znaja na tym ale i tak zanotowali straty.
|
|
|
Link skopiowany do schowka