|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
haha po takim żarcie to chyba sznur albo zmiana otoczenia 
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kto to? Kubica na rehabilitacji?
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
buahaha znowu wpierdol dostali 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
haha po takim żarcie to chyba sznur albo zmiana otoczenia  co było w tym filmiku?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
haha po takim żarcie to chyba sznur albo zmiana otoczenia  co było w tym filmiku? 2 osoby na skype, jeden gosc, w 2 oknie koledzy udaja, jeden z nich lezy ubrany jak baba i klepie sie po pupie:D tamten chyba sie podniecil, wyskoczyl z majtek i zaczal jechac  tamten wyskoczyl z lozka i pokazal ze ma jaja i w 3 mu sie pokazali  mniej wiecej tak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jest jakiś inny link do tego??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Pinto zaliczył 25 podań. To więcej niż każdy z piłkarzy Realu oprócz Xabiego Alonso (34).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra patologia na tvp1 idzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 Oglądałem chwilę ale za ciężkie nawet jak dla mnie,,,no i napewno nie do działu śmieszne 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 Oglądałem chwilę ale za ciężkie nawet jak dla mnie,,,no i napewno nie do działu śmieszne  ja sobie na youtubie właśnie oglądam od początku bo w tv trafiłem na koncówke.Po tym programie jak widać nikotyna nie koniecznie musi być główną przyczyną zawałów i chorób serca.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przyszła pani do lekarza
-Panie doktorze coś mi śpiewa... między udami.
-Jak to między udami? Pyta zdziwiony lekarz.
-No niech pan posłucha.
Lekarz przykłada ucho i słyszy:
... REAL REAL ... po czym zaczyna się śmiać i mówi:
-Niech się panie nie przejmuje każda Pizda tak śpiewa :-) Ubaw po pachy, sprzedam kumplom tylko zamienie real na tesco. zart w stylu tego: Na lekcji pani nauczycielka pyta się dzieci, gdzie pracują ich rodzicie. Nuria mówi: - Mój tatuś jest lekarzem. Carles: - A moja mama prowadzi sklep obuwniczy. Pani w końcu pyta się Jordiego: - Jordi? A gdzie twój tata pracuje? - Jordi po chwili namysłu odpowiedział: - Mój tata jest męską prostytutką i jest kelnerem w barze dla homoseksualistów... Po lekcjach pani rozmawia z Jordim: - Czemu tak powiedziałeś o swoim tacie? Przecież on jest piłkarzem Barcelony. - Wiem, ale wstydziłem się przyznać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
+
|
|
+
Niemcy gonią uciekających partyzantów. Nagle partyzanci wpadli do obory, patrzą skóra z krowy leży na słomie, no to bach, Kazik poszedł w przód, Staszek w tył i udają krowę. Niemcy wpadli do obory, zobaczyli wychudzone zwierzę, a że to gospodarny naród, to postanowili coś z tym zrobić. Kazik (ten z przodu) z przerażeniem szepce do Staszka: - Jezus Maria, oni kubeł siana niosą, co robić ? - Jedz Kaziu jedz, bo się wyda. Wściekły Kazio zeżarł co mu dali i widzi, że idą z dokładką. - Jezus Maria, oni drugi kubeł siana niosą, co robić ? - Jedz Kaziu jedz, bo się wyda. Zeżarł, a za chwilę: - Rany Boskie oni z wiadrem wody idą. Co robić ? - Pij Kaziu pij, bo się wyda. Wypił, i jak głupi rechocze. Pyta się Staszek: - Ty, Kazik z czego tak rechoczesz ? - Trzymaj się mocno Józiu. Oni byczka prowadzą!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dwóch kolegów poszło na imprezę potańczyć , jakieś dupy wyrwać no i oczywiście na bro ... bawią się tak już z dwie godziny i jeden mocno sie zakochał w jednej z PAń ale był mocno wstydliwy ... minął jakiś czas , chłopaczyna wywija na parkiecie solidnie żeby go Ta dupa zauważyła ... lecz bardzo nieśmiały dalej nie podbija ... siadają więc z kolegą i ten mu się żali : -Ty słuchaj moja miłość bawi się na parkiecie a ja nie mam odwagi , podejść zagadać ... : ( Nagle ten drugi widzi że ta dziewczyna idzie do łazienki ... i mówi do nieśmiałego : - E Typie jak chcesz ją wyrwać to masz teraz zajebistą okazję , po prostu , musisz stanąć przed łazienką i powiedzieć jej coś takiego, jak wyjdzie by ją ZAMUROWAŁO, to wtedy zwróci na Ciebie uwagę i będzie twoja ...  koleszka mówi , DOBRA raz się żyje , wstał na momencie , podszedł pod drzwi łazienki i czeka ... NAGLE WYCHODZI JEGO MIŁOŚĆ Z ŁAZIENKI ... A podekscytowany i podniecony kolega mówi do niej : -Ej i Co, SRAŁAŚ !?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
znam to, ale zawsze mnie bawi 
|
|