|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a nie sadzisz czasem ze za sprzedany mecz mozna wiecej zarobic niz za wygranie meczu  ps nie ogladam benka wiec nie widze poziomu widze za to poziom monfilsa i narazie wygrac niechce
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam wszystkich. Czekam sobie na Serenę, a tu Monfils kaleczy. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zel w 3 setach skonczy wiec spokojnie
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
Benneteau oddaje perfidnie  jakby chcial to by to wygral beneto, nie chce wiec oddaje pole slabszemu japoncowi tak na pewno nie chce tego wygrac, nie chce zarobić pieniędzy i w ogóle lubi grać dla zdrowia ;/ chcialbym, zebu tu kiedys przyszedl specjalista od chorob umyslowych i wydal opinie, na podstawie postow, niektorzy mocno by sie zdziwili...
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Benneteau oddaje perfidnie  jakby chcial to by to wygral beneto, nie chce wiec oddaje pole slabszemu japoncowi tak na pewno nie chce tego wygrac, nie chce zarobić pieniędzy i w ogóle lubi grać dla zdrowia ;/ 5-2 mial i serwis 6-5 i serwis nie skonczyl,malo tego oddal szybciutko, teraz tez widze jak gra, nie wiem moze postawil na swoj los jak to robi juz profesjonalnie denko czy juzny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Benneteau oddaje perfidnie  On jest od Ciebie 8 lat starszy. Może Ty za 8 lat, nie będziesz już pisał, tak perfidnych bzdur.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
monfils chce pomoc kukushkinowi za wszelka cene
czy ten glab nie widzi ze monfils chce tylko dograc do konca
czy sam jest zaaranzowany w widowisko
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
domaitis] Benneteau oddaje perfidnie  jakby chcial to by to wygral beneto, nie chce wiec oddaje pole slabszemu japoncowi tak na pewno nie chce tego wygrac, nie chce zarobić pieniędzy i w ogóle lubi grać dla zdrowia ;/ chcialbym, zebu tu kiedys przyszedl specjalista od chorob umyslowych i wydal opinie, na podstawie postow, niektorzy mocno by sie zdziwili... np to ze monfils nie chce wygrac meczu tylko dograc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
monfils chce pomoc kukushkinowi za wszelka cene
czy ten glab nie widzi ze monfils chce tylko dograc do konca
czy sam jest zaaranzowany w widowisko Ale to przecież świetna okazja, aby zarobić.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kazdy ma prawo do swojej opinii
nie wydaje osadow do meczy ktorych nie ogladam
poza tym do wszystkiego trzeba dojrzec aby widziec albo probowac dostrzec 2 strone
no offence
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
monfils ulala 
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
5-2 mial i serwis 6-5 i serwis nie skonczyl,malo tego oddal szybciutko, teraz tez widze jak gra, nie wiem moze postawil na swoj los jak to robi juz profesjonalnie denko czy juzny no jak gra, co widzisz, opisz to, jakie zagrania itp.. juz raz dales kwiatka innym jakie masz pojecie o tenisie... lopez jaki to jest smiec, slajsuje frajer z najsmieszniejszych wypowiedzi na forum... 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
monfils odlamuj 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kukushkin jest niezły, ale pomimo tego, to Monfils nie chce wygrać. Jeżeli nie zaserwował żadnego asa, i cały czas serw na środek pola serwisowego, przecież to patologia. jest as
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
domaitis] 5-2 mial i serwis 6-5 i serwis nie skonczyl,malo tego oddal szybciutko, teraz tez widze jak gra, nie wiem moze postawil na swoj los jak to robi juz profesjonalnie denko czy juzny no jak gra, co widzisz, opisz to, jakie zagrania itp.. juz raz dales kwiatka innym jakie masz pojecie o tenisie... lopez jaki to jest smiec, slajsuje frajer z najsmieszniejszych wypowiedzi na forum...  to ze pod wplywem emocji nazwalem go frajerem  dobra znawco nie pisz w moja strone, ty masz genialne pojecie o tenisie lol
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
domaitis] 5-2 mial i serwis 6-5 i serwis nie skonczyl,malo tego oddal szybciutko, teraz tez widze jak gra, nie wiem moze postawil na swoj los jak to robi juz profesjonalnie denko czy juzny no jak gra, co widzisz, opisz to, jakie zagrania itp.. juz raz dales kwiatka innym jakie masz pojecie o tenisie... lopez jaki to jest smiec, slajsuje frajer z najsmieszniejszych wypowiedzi na forum...  to ze pod wplywem emocji nazwalem go frajerem  dobra znawco nie pisz w moja strone, ty masz genialne pojecie o tenisie lol nie mam lolku, ale jak kurwa pajacu postawiles na kogos, to nie miej pretensji, ze przegrywa, jego sprawa...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
np to ze monfils nie chce wygrac meczu tylko dograc  przed napisaniem następnego posta zastanów się czy warto niszczyć klawiaturę chłopczyku, później proponuję naukę czytania ze zrozumieniem, a następnie ponowne przeczytanie mojego posta i wskazanie gdzie napisałem, że "Monfils nie chce wygrać"... Dla rozjaśnienia, bo widzę że myślenie sprawia Ci trudność... uważam, że Monfils grając już z kontuzją pleców nie będzie ryzykował pogłębienia się kontuzji i walczył na maksa tylko tak jak do tej pory będzie odbijał piłkę raczej "na stojąco", w pełni sił jest on na pewno lepszym zawodnikiem niż kukuła ale w tej sytuacji Kukushkin ma praktycznie zwycięstwo w kieszeni pod warunkiem, że tego nie spieprzy...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no co ten kurwa Monfils robi powinien miec 2bp
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
np to ze monfils nie chce wygrac meczu tylko dograc  przed napisaniem następnego posta zastanów się czy warto niszczyć klawiaturę chłopczyku, później proponuję naukę czytania ze zrozumieniem, a następnie ponowne przeczytanie mojego posta i wskazanie gdzie napisałem, że "Monfils nie chce wygrać"... Dla rozjaśnienia, bo widzę że myślenie sprawia Ci trudność... uważam, że Monfils grając już z kontuzją pleców nie będzie ryzykował pogłębienia się kontuzji i walczył na maksa tylko tak jak do tej pory będzie odbijał piłkę raczej "na stojąco", w pełni sił jest on na pewno lepszym zawodnikiem niż kukuła ale w tej sytuacji Kukushkin ma praktycznie zwycięstwo w kieszeni pod warunkiem, że tego nie spieprzy... nic dodac nic ujac 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|